PelitTwitch

Älä kokeile tätä kotona! – Tuorein Twitch-lähetyksemme nyt katsottavissa YouTubessa

Muistatteko kuinka ”Iso punakone” Kane aikoinaan napsahti aina kun joku mainitsi toukokuun 19. päivän?

Samaisena päivämääränä vuonna 2019 napsahtaminen oli myös lähellä, kun Riku ja Ville yrittivät epätoivoisesti päästä eteenpäin PlayStation 2 -konsolille vuonna 2003 julkaistussa Backyard Wrestling: Don’t Try This at Home -pelissä.

Paradox Developmentin kehittämässä ja Eidos Interactiven julkaisemassa tekeleessä ideana on murjoa vastustajat matseissa jotka tapahtuvat kaukana painikehistä, kuten vaikka takapihoilla ja huoltoasemilla. Ympäristöistä löytyy kaikenlaista irtaimistoa jolla piestä vastustajansa, sekä muita interaktiivisia kohteita, kuten hajovia pöytiä ja räjähtäviä bensapumppuja. Spottiapinoille on myös tarjolla kiipeilypaikkoja, koska mikä olisikaan parempaa kuin heittää vastustaja alas viidestä metristä betonille ja loikata itse pää edellä perään.

BYW: Don’t Try This at Home onkin enemmän avoimiin 3D-kenttiin pohjautuva Power Stone -henkinen tappelupeli kuin perinteinen painipeli. Pienellä viilauksella kyseessä olisi voinut olla mainio mätkintäpeli, mutta tällaisenaan BYW jaksaa viihdyttää vain hetken lähinnä tematiikkansa ansiosta. Kyseessä on hauska aikakapseli jonnekin 2000-luvun ensimmäisille vuosille, kun Jackass oli parasta ikinä ja korvalappustereoissa raikasi kunnon kulmikas nu-metal.

”Hansenin ja Abdullahin ristisiitos” Ross Lover osoittautui lopulta liian kovaksi vastustajaksi, jolloin oli aika siirtyä kahden mysteeripelin ihmeelliseen maailmaan.

Mitä kaikkea ”Punavuoren puroresuprofessori” Riku olikaan keksinyt Villen päänmenoksi?


Smarkside striimasi Backyard Wrestling: Don’t Try This at Home -peliä sunnuntaina 19.5..2019 Smarksiden twitch-kanavalla. Tallenteen näet alta.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

#MaanantainMatsi - Mascarita Sagradas Jr. vs. Mini-Vader (1997)

Next post

Eläköön humpuuki! #13 – PAC ja tappioiden merkitys, Lars Sullivanin sakot, Silver Kingin tragedia

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *