EnnakotWWE

Ennakko: Royal Rumble 2016

Lähetys: 25.1. (klo 2.00–6.00 Suomen aikaa)

Sijainti: Orlando, Florida (Amway Center)

Katso tapahtuma WWE Networkissa!

Royal Rumble on tapahtuma, joka on ollut aina oikein lähellä sydäntäni. Jo pelkkä ajatus Rumble-ottelusta herättää lämpimiä mielikuvia sisimmässäni. Jännitys laskurin lähestyessä nollaa on aina yhtä hyytävä – koskaan ei voi tietää, astuuko verhon takaa esiin joku vakituinen ottelija, legendaarinen veteraani vaiko ihan uusi painija, joka varastaa valokeilan hetkeksi itselleen. Jokainen Rumble-matsi yllättää tavalla tai toisella ja sisältää ikimuistoisia hetkiä.

Tämän vuoden Rumble-ottelu on erityisen mielenkiintoinen, sillä matsin panoksena on WWE:n mestaruus. Nykyinen mestarimme Roman Reigns joutuu siis puolustamaan mestaruuttaan 29 painijaa vastaan ja kaiken lisäksi kävelemään aivan ensimmäisenä ottelijana kehään. Teema on ”One Versus All” – yksi vastaan kaikki. Kyseessä muutoin on vasta toinen kerta Royal Rumblen pitkässä historiassa, kun matsissa taistellaan mestaruusvoitosta; ensimmäinen nähtiin vuonna 1992, jolloin ”Nature Boy” Ric Flair kykeni nousemaan ottelun voittajaksi.

Erityisen jännittäväksi tämänvuotisen Rumble-ottelun tekee huhumylly, joka jauhaa taukoamatta. Pitkin tammikuuta on uutisoitu, että New Japan Pro Wrestlingin tähdet A.J. Styles, Shinsuke Nakamura, Doc Gallows ja Karl Anderson olisivat liittymässä WWE:n joukkoihin. Villeimmissä skenaarioissa on mehusteltu Stylesin mahdollisella jättidebyytillä, jossa mies voittaisi Rumble-ottelun ja nousisi heti ensiesiintymisessään WWE:n mestariksi. Myös Triple H:n paluu on ollut ihmisten huulilla. Moni uskoo, että ilta päättyy Triple H:n mestaruusvoittoon, joka olisi 14. laatuaan.

Reignsin, Stylesin ja Triple H:n lisäksi puheissa ovat pyörineet mm. Brock Lesnar ja villikortti Daniel Bryan. Vaikka Bryanin paluu ja eritoten voitto vaikuttavat mahdottomilta ajatuksilta, WWE:ssä mikä tahansa on – vanhan kliseen mukaan – mahdollista. Lesnar taas on varteenotettava voittajaehdokas aina, myös nyt.

Palaan Rumble-otteluun alempana. Nyt siirryn muihin matseihin, jotka nekin vaikuttavat ennakkoon kiinnostavilta tapauksilta.

Kickoff-lähetys

Darren Young & Damien Sandow vs. The Dudley Boyz vs. The Ascension vs. Mark Henry & Jack Swagger

wwe_royal_rumble_2016_kickoff

Tämän ottelun voittajat saavat osallistua Rumble-matsiin. Se on kiva, pieni panos, joka luo otteluun mielenkiintoa ja arvokkuutta. Minkäänlaista juonikuviota matsiin ei liity, mutta hällä väliä – unelma Rumble-otteluun pääsemisestä on jo riittävä tarina itsessään. Erityisesti Mark Henry on tässä ottelussa kiinnostava osallistuja, sillä tämä saattaa olla vihoviimeinen kerta, kun jo 44-vuotias Henry yrittää päästä taistelemaan Royal Rumblen voitosta.

Veikkaus: Veikkaukseni on Dudley Boyz, koska kyseessä on ottelun suosituin joukkue, jonka yleisö tahtoo varmasti nähdä myös Rumble-matsissa. Toisaalta Henryn ja Jack Swaggerin voitto on niin ikään mahdollinen, sillä saatamme tosiaan todistaa Henryn joutsenlaulua juuri nyt. Ascensionin tai Darren Youngin ja Damien Sandow’n mahdollisuuksiin en usko ollenkaan, vaikka voitto tästä voisi kieltämättä tehdä heille hyvää. Luotan silti D-Voniin ja Bubbaan, jotka pääsevät toivottavasti tekemään yhteistyötä Rumble-ottelun aikana – se voi johtaa hauskoihin spotteihin.

Toivomus: Luulen, että Jack Swagger ja Mark Henry olisivat parhaimmat lisäykset Rumble-matsiin. Henryssä kiinnostaa uran viimeiset hetket, Swaggerissa sen sijaan jo yksinkertaisesti pelkkä sisääntulomusiikki. Swagger voisi mahdollisesti jopa tiputtaa Rusevin Rumblesta pois, jolloin mies saisi vihdoin kostonsa kaikesta siitä, miten Rusev on häntä nöyryyttänyt aikojen saatossa. Sandow, Young, Ascension, Bubba ja D-Von eivät hetkauta juuri yhtään tällä hetkellä.

Mitä kannattaa odottaa: Luvassa on todennäköisesti melko mitäänsanomaton mutta silti viihdyttävä ottelu, jossa yleisö on hyvin mukana. Mitään ihmeellistä tässä ei kuitenkaan tulla näkemään, koska kyseessä on Kickoff-lähetyksen matsi.

 

WWE Tag Team Championship

The New Day (c) vs. The Usos

wwe_royal_rumble_2016_newday_usos

Tämä oikeastaan jo ennen Survivor Seriesiä syntynyt kuvio sai lisäpotkua joulukuun Slammy-gaalassa, jossa Jimmy ja Jey Uso voittivat vuoden 2015 parhaimman joukkueen palkinnon. Se sai New Dayn pasmat sekaisin, sillä Kofi, Xavier ja Big E olivat täysin varmoja voitostaan. Lisää kitkaa syntyi tammikuun toisessa Raw’ssa, kun Jimmy ja Jey onnistuivat päihittämään New Dayn myös kehän sisäpuolella. Vaan mitä tapahtuu Royal Rumblessa, kun New Day puolustaa mestaruuttaan?

Veikkaus: Veikkasin jo TLC:ssä New Dayn tappiota, jota ei kuitenkaan siis tapahtunut. Ajattelin, että mestaruusvöiden menettäminen raikastaisi Kofia, Xavieria ja E:tä sopivasti, mutta WWE päätti pitää poppoon mestareina. Nyt New Day on entistä pahemmin ison takaiskun tarpeessa, jotta jengistä saadaan jälleen viihdyttävä. Uskon siksi, että joukkue häviää tämän ottelun. Jimmy ja Jey nousevat mestareiksi ja kantavat vöitä aina WrestleManiaan saakka, kunnes kohtaavat ”Bálor Clubin” jäsenet Doc Gallowsin ja Karl Andersonin 100 000 ihmisen edessä. Believe that!

Toivomus: Täytyy sanoa, että kaikesta huolimatta toivon New Dayn voittoa. Tappio kyllä raikastaisi kyseistä sakkia ja avaisi monenlaisia mahdollisuuksia, mutta paras tapaus olisi silti se, että kolmikko onnistuisi liekehtimään nimenomaan mestareina. Jimmy ja Jey ovat tällä hetkellä yksinkertaisesti niin tylsiä hahmoja, etten kykene kannustamaan heitä – vaikka joukkue on äärimmäisen taitava kehässä. Kenties tappio voisi olla sopiva katalyytti myös Uson veljeksille: kaksikko voisi turhautua jatkuvista takaiskuistaan tärkeissä paikoissa ja muuttua väkivaltaisemmaksi ja siten kiinnostavammaksi joukkueeksi.

Mitä kannattaa odottaa: Paljon on kiinni siitä, kuinka Amway Centerin väki otteluun suhtautuu. Painillisesti luvassa on todennäköisesti viihdyttävä mättö, jossa nähdään hienoja spotteja ja kuumia tilanteita, mutta parasta New Dayn otteluissa on aina ollut tunnelma. Jos siis Xavier saa yleisön tuliseksi, matsi voi äityä vaikka kuinka viihdyttäväksi taisteluksi. Kannattaa myös odottaa kaikkea sitä, mitä New Dayn jäsenet tekevät ja sanovat ennen ottelun alkua – joukkue tuppaa olemaan vielä tavallista viihdyttävämpi maksulähetyksissä.

 

WWE United States Championship

Alberto Del Rio (c) vs. Kalisto

wwe_royal_rumble_2016_delrio_kalisto

Kalisto šokeerasi painimaailmaa päihittämällä Alberto Del Rion ja nousemalla siten United States -mestariksi tammikuun 11. päivän Raw’ssa. 168-senttinen luchador kuitenkin menetti mestaruutensa jo seuraavassa SmackDownissa takaisin Del Riolle. Nyt Kalisto saa revanssinsa tilanteen ollessa tasan ja menon muistuttaessa WWE:n vastausta kulttisarja Lucha Undergroundin suosiolle.

Veikkaus: Tuntuisi loogiselta, että Del Rio säilyttäisi vyönsä; mestaruus kun vaihtaa vain ani harvoin omistajaa tiheään tahtiin. Tässä tilanteessa Kalisto on kuitenkin vahvoilla. Del Rio on parhaimmillaan taistellessaan lyhyitä maskipäitä – kuten entistä vihamiestään Rey Mysteriota – vastaan, ja koen, että kuviolla on rahkeita jatkua vielä paljon pidempään. Niinpä Kaliston voitto olisi järkevä veto, josta Del Rio saisi syyn muuttua entistä vihaisemmaksi. Lihavoin silti tylsästi Del Rion nimen, sillä jokin takaraivossani kuitenkin väittää, ettei Kalisto tule ottelua voittamaan – ei ainakaan selätyksellä tai luovutuksella. Diskaus saattaa itse asiassa olla varsin todennäköinen ratkaisu, jolla WWE voi jatkaa kuviota vaihtamatta mestaria. Vahvin veikkaukseni on silti Del Rion puhdas voitto.

Toivomus: Rakastin Del Rion vaihetta Mex-American sanansaattajana, mutta League of Nationsin jäsenenä meksikolaisesta on muuttunut melko masentava tapaus. Siksipä toivon Kaliston voittoa, sillä vaikkei Kalisto ole järin kiinnostava hahmo tai esiintyjä, miehen menestys voi pelastaa Del Rion hahmon. Alberto on nimittäin viihdyttävä mies saadessaan Mysterion ja Kaliston kaltaisilta altavastaajilta selkäänsä, ja pitkä ja vihainen feudi Kaliston kanssa saattaisi tehdä hänelle ihmeitä.

Mitä kannattaa odottaa: Yleisö ei todennäköisesti ole erityisen innoissaan tästä ottelusta, koska kuvio on ollut tarinallisesti kehno. Niinpä odotukset on kohdistettava varsinaiseen kehätoimintaan, jonka pitäisi kyllä säväyttää toden teolla. Kalisto ja Del Rio ovat molemmat äärimmäisen hyviä painijoita, joiden dynamiikka toimii, joten itse ainakin odotan tältä matsilta paljon. Toivottavasti Kalisto saa näyttää parasta osaamistaan, sillä yksilöottelu Royal Rumblessa on mainio tilaisuus nousta suuren yleisön tietoisuuteen.

 

WWE Divas Championship

Charlotte (c) vs. Becky Lynch

wwe_royal_rumble_2016_charlotte_lynch

Diivojen vallankumous on ilmiö, joka ei ehkä ole onnistunut ihan niin hyvin kuin olisi uskaltanut olettaa. Fakta on kuitenkin se, ettei WWE:n päärosterissa nähty vielä vuosi sitten näin kiinnostavia matseja. Tämän kuvion tarinaa voi itse asiassa pitää koko tapahtuman mielenkiintoisimpana, sillä juoni on ollut pitkä ja johdonmukainen. Charlotte, kaikkien aikojen menestyneimmän showpainijan tytär, on noussut kirkkaimpiin parrasvaloihin – ja muuttunut samalla kylmäksi ja julmaksi ihmiseksi, joka ei enää välitä sellaisista arvoista kuin nöyryys, rehellisyys tai ystävällisyys. Se surettaa hyväsydämistä Becky Lynchiä, joka nousi Charlotten rinnalla NXT:stä Raw’hon mutta joka jäi Charlotten menestystä ja huomiota vaille. Eniten Beckyä kismittää yhtä kaikki se, että hän on menettänyt ystävän. Charlotte ei ole enää oma itsensä, vaan aivan kuin toinen ihminen.

Veikkaus: Uskon vankasti, että Charlotte pysyy mestarina WrestleManiaan asti. Becky pääsee lähelle voittoa, mutta silloin Ric Flair tekee jotain likaista ja kääntää tilanteen päälaelleen. Becky kyllä saanee vielä yhden yrityksen Fastlanessa, mutta häviää silloinkin. WrestleManiassa Charlottea vastaan asettuu Sasha Banks, joka on siinä vaiheessa jättänyt Naomin ja Taminan taakseen.

Toivomus: Toivomukseni on sama kuin veikkaukseni, sillä mielestäni Charlotte on paljon kiinnostavampi kuin Becky. Iso syy siihen on kieltämättä Ric Flair eikä Charlotte, mutta entä sitten? Isän ja tyttären suhde on mielenkiintoinen ja kehittyy koko ajan parempaan suuntaan. Toivon siksi, että saamme seurata sitä vielä ainakin sinne WrestleManiaan saakka.

Mitä kannattaa odottaa: Tässä voi oikeastaan olla saumoja yllättävän hienoon otteluun, sillä sekä kehätoiminnan että tarinankerronnan pitäisi toimia hyvin. On jännittävää seurata, miten ”Natu” vaikuttaa ottelun kulkuun – vai vaikuttaako laisinkaan. Charlotten käyttäytymistä seuraa niin ikään mielenkiinnolla. Otteleeko nainen alkuun puhtaasti mutta turvautuu hätätilanteissa likaisiin keinoihin niin kuin aiemminkin? Kannattaa siis joka tapauksessa odottaa hyvää viihdettä, sillä matsissa on monta muuttujaa.

 

WWE Intercontinental Championship
Last Man Standing Match

Dean Ambrose (c) vs. Kevin Owens

wwe_royal_rumble_2016_ambrose_owens

Ambrose ja Owens ottelivat toisiaan vastaan jo Survivor Seriesissä, jossa he osallistuivat turnaukseen WWE:n mestaruudesta. Kyseessä oli välieräkamppailu, joka päättyi Ambrosen voittoon. Kaksikon seuraava merkittävä taistelu nähtiin Tables, Ladders and Chairs -tapahtumassa, jolloin voittajaksi selviytyi taas Ambrose – nousten samalla Intercontinental-mestariksi. Nyt vihamiehet ottelevat vielä kertaalleen toisiaan vastaan, mutta tällä kerralla kyseessä on jokin ihan muu kuin tavallinen yksilöottelu. Häviäjä on nimittäin se, joka ei kykene nousemaan takaisin jaloilleen ennen kuin tuomari laskee kymmeneen.

Veikkaus: Olisi jälleen loogista veikata Ambrosea, koska miehen mestaruuskausi on vielä nuori, mutta otan riskin ja veikkaan Kevin Owensia. Owens yksinkertaisesti tuntuu tässä vaiheessa paremmalta vaihtoehdolta kuin Ambrose, jolle on hankala keksiä hyviä haastajia. (Tyler Breeze olisi toki toimiva, mutta Breezen nousu on ilmeisesti kuoleman kielissä.) Owens voisi sen sijaan taistella esim. Nevilleä, Dolph Ziggleriä tai Chris Jerichoa vastaan.

Toivomus: Toivomukseni on, että Owens tosiaan voittaa ja puolustaa sitten mestaruuttaan Nevilleä vastaan, kunnes kohtaa WrestleManiassa vanhimman vihamiehensä Sami Zaynin. Jos Zayn ei nouse päärosteriin ennen WrestleManiaa, niin myös Jericho on hyvä vaihtoehto Owensin vastustajaksi. Y2J kun on Intercontinental-mestaruuden ja tavallaan myös Kanadan kasvot WWE:ssä – ja toimisi siksi Owensia vastaan hyvin.

Mitä kannattaa odottaa: En ole vielä lämmennyt tämän kaksikon matseille järin paljon, mutta uskon, että tällaisessa ottelussa meno voi äityä vaikka kuinka viihdyttäväksi. Jos Ambrose ja Owens saavat irrotella kunnolla ja tapella esim. yleisön seassa tai areenan käytävillä, niin matsista saattaa muodostua jopa jonkin sortin klassikko. Odotan siksi tältä ottelulta paljon – ja todella toivon, että painijat myös lunastavat odotukseni, sillä Survivor Seriesissä tai TLC:ssä he eivät siihen ikävä kyllä kyenneet.

 

WWE World Heavyweight Championship
Royal Rumble Match

wwe_royal_rumble_2016_rumblematch

Ah, Royal Rumble – koko painimaailman kiinnostavin ottelu.

Tänä vuonna ottelu on siis erilainen kuin normaalisti: matsin voittaja ei saa pääsylippua WrestleManian pääotteluun, vaan sen sijaan voittajasta tulee WWE:n mestari – ellei sitten voittaja ole nykyinen mestari itse eli Roman Reigns, jolloin voittaja säilyttäisi mestaruutensa. Syypää sääntömuutokseen on ilkeä ja arvaamaton Mr. McMahon, joka ei siedä Reignsiä. Niinpä McMahon yrittää tehdä kaikkensa, jotta Roman häviäisi mestaruutensa, ja nyt Reigns todella on tiukan tulikokeen edessä. Voiko edes ”The Big Dog” selviytyä tällaisesta tilanteesta voittajana, ja jos Reignsille käy kalpaten, niin kenestä kruunataan uusi mestari?

WWE on ilmoittanut otteluun nämä painijat: Big Show, Curtis Axel, Bray Wyatt, Braun Strowman, Luke Harper, Erick Rowan, Ryback, Dolph Ziggler, Chris Jericho, Brock Lesnar, Stardust, Sheamus, Kofi Kingston, Big E, Xavier Woods ja tietysti Roman Reigns. Lisäksi otteluun pääsevät Kickoff-lähetyksen joukkueottelun voittajat, joita on siis kaksi. Otteluun on näin ollen ilmoitettu 18 osallistujaa etukäteen eli 12 paikkaa on vielä vapaana. Joukkoon tosin lisätään todennäköisesti Alberto Del Rio, Rusev, Dean Ambrose, Kevin Owens, Kalisto ja Uson veljekset, jolloin paikkoja jäisi auki viisi.

Tavanomaisesti Rumble-matseissa nähdään nimenomaan noin viisi yllätysesiintyjää, jotka ovat joko aivan uusia nimiä esim. NXT:stä tai sitten vanhoja kasvoja, jotka palaavat WWE:hen sairastuvalta tai vaihtoehtoisesti jopa vuosien tauolta. Otan tässä käsittelyyni muutaman nimen ja mietin, voisivatko he oikeasti osallistua otteluun.

– Triple H: Uskomukseni on, että Triple H tulee osallistumaan Rumbleen. Todennäköisin skenaario on se, että Hunter astelee vihoviimeisenä osallistujana kehään ja heittää Reignsin sieltä pois. Näin mestaruus saadaan Triple H:lle, joka häviää sen takaisin Reignsille WrestleManiassa.

– Daniel Bryan: En usko Bryanin osallistuvan, mutta toisaalta tahdon silti elättää sydämessäni pientä toivoa. En silti koe, että tämä olisi paras tilaisuus tuoda Bryan takaisin, sillä tällä hetkellä fanit janoavat vielä enemmän muuan toista painijaa, joka on…

– A.J. Styles: Täytyy sanoa, että tulen varmaankin tärisemään onnesta, jos Styles tähän otteluun todella osallistuu. Olen fanittanut kyseistä painijaa jo liki neljätoista vuotta, ja miehen aivan ilmiömäinen NJPW-ura teki minusta suuremman Styles-fanin kuin koskaan. Nyt se WWE-debyytti tosiaan vielä tuntuu realistiselta, sillä Styles on kaikesta päätellen jo solminut sopimuksen ja tulossa päärosteriin kulkematta NXT:n kautta. Kyllä minä tulen pettymään, mikäli en Stylesiä Rumblessa näe – niin varma olen siitä, että mies otteluun osallistuu.

– John Cena: Kyllä, Cena on loukkaantunut, mutta pitää huomioida, että Cena on myös mutantti. En siis aidosti ihmettelisi, vaikka ”Big Match John” astelisi verhon takaa esiin ja vielä voittaisi koko ottelun. Vakavasti puhuen Cenan osallistuminen on silti äärimmäisen epätodennäköistä.

– Shinsuke Nakamura: Nakamuran osallistuminen on niin ikään äärimmäisen epätodennäköistä, sillä mies ottelee samana päivänä Japanissa ja on muutenkin vielä viikon verran NJPW:n tapahtumissa läsnä. Luulen, että Nakamuran debyytti nähdään vasta WrestleMania-viikonloppuna Dallasissa, kun NXT järjestää seuraavaan TakeOver-tapahtumansa.

– The Undertaker: Uskon, että Undertaker on mukana. Rumble-matsissa on helppo synnyttää uusia kuvioita ihan jo siten, että painija eliminoi toisen ottelusta ulos, joten esiintyminen Rumblessa voisi luoda pohjan Undertakerin WrestleMania-matsille.

– Kane: Kanea pidän hyvin todennäköisenä osallistujana. Olisi tietyllä tavalla hienoa nähdä Kanen ja Reignsin heittelevän Heath Slaterin kaltaisia painijoita kehästä ulos kilpaillen siitä, kumpi on se Royal Rumble -ottelumuodon todellinen kuningas.

– Sting: Mikään ei ole ikinä varmaa, mutta luulen, ettei Sting ottele enää koskaan.

– Seth Rollins: Rollins on WWE:n mukaan kuntoutumassa polvivammastaan nopeammin kuin lääkärit odottivat, mutta Rumble-esiintyminen vaikuttaa silti mahdottomalta. Olisi se kyllä äärimmäisen hienoa, jos se vihoviimeinen osallistuja olisikin Triple H:n sijaan Rollins. En silti siis odota Sethin osallistuvan otteluun.

– Randy Orton: Orton sen sijaan on sellainen painija, jonka paluun odotan näkeväni Rumblessa. Voisiko peräti olla, että Orton palaisi vanhaan rooliinsa The Authorityn kultapojaksi?

Veikkaus: Mikä tahansa on mahdollista Royal Rumblessa. Varteenotettavina voittajaehdokkaina pidän kuitenkin ainoastaan kolmea painijaa, jotka ovat Triple H, Roman Reigns ja Brock Lesnar. Heistä todennäköisin voittaja on Triple H, joka tosiaan kohtaisi Reignsin WrestleManiassa. Toisaalta Triple H:n voitto tuntuu niin ennalta arvattavalta, että ehkä WWE päättää valita toisenlaisen ratkaisun tekemällä Lesnarista mestarin. Reignsin voitto on niin ikään mahdollinen, vaikka siihen on kyllä alinomaa vaikeampi ja vaikeampi uskoa. Lihavoin siis Triple H:n nimen, vaikka veikkauskilpailussa kirjoitin lappuuni Lesnarin.

Toivomus: Ei liene yllätys, että toivon A.J. Stylesin voittoa. Se olisi mielestäni paras mahdollinen tapa tuoda Stylesin kaltainen kansainvälinen tähti ryminällä sisään. A.J. olisi ensimmäinen painija historiassa, joka nousisi heti debyyttiottelussaan WWE:n mestariksi. Saavutus olisi niin merkittävä, että Styles pääsisi siltä seisomalta tärkeimpien painijoiden joukkoon ja muuttuisi todelliseksi WrestleMania-vetonaulaksi. Samalla ajatus kuulostaa valitettavasti täysin absurdilta – mutta ainahan sitä toivoa saa.

Realistisempi toivomukseni on Lesnarin voitto, sillä mielestäni Brock on heti Stylesin jälkeen mielenkiintoisin painija koko maailmassa. Triple H:n voittoa on sen sijaan toivo missään nimessä, sillä vaikka pidän häntä yhä edelleen kiinnostavana painijana, niin en tahdo nähdä miestä maailmanmestaruuskuvioissa WrestleManiassa enää vuonna 2016.

Mitä kannattaa odottaa: Draamaa, jännitystä ja suuria tunteita – niin kuin aina, kun on Royal Rumble -ottelusta kyse. Mielestäni odotukset kannattaa asettaa tänä vuonna todella korkealle, sillä WWE:llä on mahdollisuus toteuttaa jotain todella uskomatonta. Toisaalta kannattaa huomioida, että Triple H:n voitto on todennäköinen skenaario. Siihen kannattaa siis valmistautua, mutta samalla saa elättää toiveita jostain ihan toisesta lopputuloksesta, kuten esim. A.J. Stylesin jymy-yllätyksestä…


Kokonaisuutena Royal Rumble 2016 vaikuttaa vahvalta tapahtumalta, josta on ainesta vaikka kuinka loistavaan show’hun. Täydellisessä universumissa Alberto Del Rio ja Kalisto ottelevat vauhdikkaan ja teknisen väännön, New Day ja Uson veljekset saavat yleisön liekkeihin, Charlotten ja Beckyn ottelu äityy äärimmäisen dramaattiseksi, Owens ja Ambrose varastavat show’n ja Royal Rumble -ottelu päättyy euforiaan. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa, joka liittyy vahvasti nimenomaan Rumble-ottelun lopputulokseen. Voi olla, ettei ottelussa nähdä A.J. Stylesiä tai ketään muutakaan samankaltaista painijaa (kuten Daniel Bryania tai Seth Rollinsia), vaan matsi toistaa viime vuosien kaavaa ja on katastrofaalinen. Itse kuitenkin haluan uskoa valoisaan tulevaisuuteen ja suhtaudun siksi tähän Royal Rumbleen positiivisesti. Potentiaalia nimittäin riittää.

Tapahtuman spekulointiin ja jälkipuintiin voit osallistua joko foorumillamme, Facebookissa tai Discordissa. Live-seuranta käydään ainoastaan Facebookissa ja Discordissa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

WWE-veikkaus 2016

Next post

Raha ratkaisee

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *