Jouni Hakkarainen

Jouni Hakkarainen

Previous post

WWE Hardcore Championship

Next post

Tulossa WWE Networkiin 2015

1 Comment

 1. Eetu Lehtinen
  25.04.15 at 13:24 — Vastaa

  Erinomainen pointti WWE:n artistisesta vapaudesta. Itse ainakin nautin enemmän ennalta-arvaamattomuudesta kuin ennalta-arvattavuudesta. Tuo on taas yksi esimerkki siitä, ettei showpainia pitäisi ajatella logiikan kautta; tämä on draaman, fiiliksen ja adrenaliinin laji.

  Skenaario: Randy Orton voittaa mestaruuden ylihuomenna.

  Reaktio A (järki): Buu! Järjetön ratkaisu, sillä Rollins vasta nousi mestariksi pitkän odotuksen jälkeen. Hänen olisi pitänyt pysyä mestarina vähintään SummerSlamiin saakka! Typerät käsikirjoittajat!

  Reaktio B (tunne): Buu! Ikävä ratkaisu, sillä Rollins vasta nousi mestariksi pitkän odotuksen jälkeen. Olisin toivonut, että hän olisi suosikkinani pysynyt mestarina vähintään SummerSlamiin saakka. Hiton Orton!

  Näistä mielestäni jälkimmäinen on se oikea tapa reagoida. Silloin on katsojana siellä, missä katsojan kuuluukin olla – tarinankerronnassa. Jos lähestyy WWE:n kaltaista tuotetta rationaalisesti, mikään ei tunnu myönteiseltä: vaikka Seth pysyisi SummerSlamiin saakka mestarina, tällainen fani saisi ainoastaan miedon tyydytyksen siitä, että oli oikeassa. Tunteella showpainia katseleva fani on koko ajan nykyhetkessä läsnä ja saa lajista sen vuoksi enemmän irti, ihan niin kuin silloin naiivina junnuna.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.