Summerslam (21.8.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Vastaa Viestiin
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Sijainti: Brooklyn, NY (Barclays Center)

OTTELUT:

WWE World Championship
Dean Ambrose (c) vs. Dolph Ziggler

WWE Universal Championship
Seth Rollins vs. Finn Bálor

Singles Match
Randy Orton vs. Brock Lesnar

Singles Match
AJ Styles vs. John Cena

WWE Women's Championship
Sasha Banks (c) vs. Charlotte
- Dana Brooke is Banned From Ringside

WWE United States Championship
Rusev (c) (w/Lana) vs. Roman Reigns

WWE Intercontinental Championship
The Miz (c) (w/Maryse) vs. Apollo Crews

WWE Tag Team Championship
The New Day (c) vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Tag Team Match
Enzo Amore & Big Cass vs. Kevin Owens & Chris Jericho

Six-Woman Tag Team Match
Becky Lynch, Carmella & Naomi vs. Natalya, Alexa Bliss & ?????

Kick-Off:

Best Of 7 Series - Match 1
Cesaro vs. Sheamus

Tag Team Match
Sami Zayn & Neville vs. The Dudley Boyz

12-Man Tag Team Match
American Alpha, The Hype Bros & The Usos vs. Breezango, The Ascension & The Vaudevillains
Viimeksi muokannut Villezka, 20 Heinä 2017, 20:34. Yhteensä muokattu 9 kertaa.
Ehkä otin, ehkä en

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Enska »

Kovasti odotan Lesnarin ja Ortonin matsia. Harvoin tulee sanottua noin Randyn matseista 2010-luvulla, mutta nyt olen todella täpinöissäni tästä. Kiinnostavinta on se, että on vaikea sanoa, miten ottelu tullaan buukkaamaan. Lesnar tietenkin voittaa (ellei jotain aivan hullua tapahdu), mutta kuinka ylivoimaisesti? Olisi melko siisti veto WWE:ltä, jos Lesnar murskaisi Ortonin totaalisesti, ja mielestäni se olisi myös tarinankerronnallisesti jännittävin ratkaisu. Se nimittäin kasvattaisi Brockin uskottavuutta entisestään ja tekisi Ortonista kiinnostavan hahmon; olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka Randy reagoisi moiseen teurastukseen.

Luotto SummerSlamiin on ylipäätään korkealla. Luvassa lienee AJ Stylesin ja John Cenan revanssi ja kaiken järjen mukaan hyvä ottelu päämestaruudesta, kun tittelistä kisaa Shield-kolmikko. Luulen, että tapahtumassa nähdään myös uusi Women's-mestari, kun Sasha Banks päihittänee Charlotten. Kenties Wyatt Familyn ja New Dayn feudi on myös edennyt kuumaan pisteeseen tähän mennessä.

Tästä voi itse asiassa kuoriutua todella hyvä show!
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Mr. Off
Main eventer
Viestit: 140
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 22:44

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Mr. Off »

Itsellä taas kiinnostaisikin nähdä niin päin, että Orton painii ihan pirun tiukan matsin Brockin kanssa. En panisi pahakseni, vaikka voittaisi ja saataisiin esim. Survivor Series revanssi. Mutta haluaisin nähdä Ortonin olevan vahva, sillä siten saataisiin heti kuuma nimi kuvioihin matkaan päärosteriin. Lisäksi ottelu on nyt ilmoitettu vähän kuin UFC-tyyliin. Voitaisiin tätä jatkaa ja näyttää Orton harjoittelemassa ja vaikka strategisoimassa valmentajien kanssa, että miten Lesnar voitetaan. Tiedän, että tämmönen "pseudourheilu" tyyli ei ole monen suosiossa, mutta itse en pistäisi pahaksi, jos tällaista välillä käytettäisiin.

Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Enska »

Mr. Off kirjoitti:Itsellä taas kiinnostaisikin nähdä niin päin, että Orton painii ihan pirun tiukan matsin Brockin kanssa. En panisi pahakseni, vaikka voittaisi ja saataisiin esim. Survivor Series revanssi. Mutta haluaisin nähdä Ortonin olevan vahva, sillä siten saataisiin heti kuuma nimi kuvioihin matkaan päärosteriin. Lisäksi ottelu on nyt ilmoitettu vähän kuin UFC-tyyliin. Voitaisiin tätä jatkaa ja näyttää Orton harjoittelemassa ja vaikka strategisoimassa valmentajien kanssa, että miten Lesnar voitetaan. Tiedän, että tämmönen "pseudourheilu" tyyli ei ole monen suosiossa, mutta itse en pistäisi pahaksi, jos tällaista välillä käytettäisiin.
Samaa mieltä: UFC-henkinen ilmoitus on hyvä juttu, pseudourheilullinen tyyli toimisi tässä ja Ortonin soisi olevan kuuma nimi. Eri mieltä: ottelun tulisi olla tiukka ja Lesnarin kärsiä tappio.

Ortonin voitto olisi kieltämättä jännittävä pommi, mutta ennemmin nauttisin nyt tästä ylivoimaisesta Lesnarista kuin Ortonin noususta. En ole koskaan ennen nähnyt näin ylivoimaista WWE-ottelijaa kuin WrestleMania 30:n jälkeinen Lesnar, joten toivoisin, että meno vain yltyisi entisestään ja että siitä otettaisiin kaikki mahdollinen irti. Niinpä näkisin mieluummin teurastuksen, jolloin Ortonista tulisi eri tavalla kuuma nimi. Mies, joka aikanaan tappoi legendoja, on muuttunut veteraaniksi, joka ei enää pärjää kuin ennen. Tuttu ja turvallinen mutta toimiva tarina.
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Olen myös sitä mieltä, että Lesnarin soisi squashaavan Ortonin. Toivon kuitenkin, että Suplex Citystä päästäisiin hiljalleen irti. Oli se hyvä juttu SummerSlam 2014 ja WrestleMania 31 välillä, mutta nyt on jo kulunut sen verran, että tyyliä voi jo muuttaa. Saa niitä suplexeja yhä tehdä, mutta en jaksaisi enää katsoa matsia, missä 80% tempuista on german suplexeja.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

SummerSlam on jo tänä viikonloppuna (tai no miittiin asti kituutetaan) ja hypetasot ovat aika nollissa.

Neljä pääottelua voivat kaikki olla laadullisesti kovia, lähes kaikkien kiinnostavuus on lopahtanut aika pahasti. Balorin maalaukset tuhlattiin jo Rawissa (demonkingdemonkingdemonkane), Styles/Cena ottelun yllä leijuu pahaenteinen CenaWinsLol-pilvi ja Ortonin ja Lesnarin "15 years in the Making" kohtaamisen rakentelussa ei ole tapahtunut mitään jeccu-Ortonin yllätysiskun jälkeen. Kiinnostavin ottelu onkin sitten Ambrose/Ziggler sillä minua oikeasti kiinnostaa Zigglerin tekemiset pitkästä aikaa. Molemmat kaverit ovat olleet tulessa mikinvarressa ja Ambrose on siirtynyt VIHDOIN pois siitä "Absolute Wackyman" vaiheesta. Ylimielinen mestari-Ambrose on ollut kovaa settiä. Styles on varmaan silti seuraava haastaja joten SD:n mestaruuskuviot tulevat olemaan hyvissä kantimissa.

Alakortti on nimellisesti "ihan kiva", mutta kuviot ovat olleet melko kylmiä. Reigns/Rusev ei kiinnosta pätkääkään (varsinkin kun Reigns voitti PUHTAASTI 6 päivää ennen Slamia). Crews/Miz tuntuu pahasti välipuolustukselta, New Day/Tohtorit on ollut aika meh, naisten ottelu voi olla ihan kiva, mutta Sasha on naurettavan huono face. Onneksi JeriKO vs E&C on jaksanut viihdyttää promojen osalta viikosta toiseen.

Tätä kivaa onkin sitten luvassa KUUSI TUNTIA Pre-shown ollessa kahden tunnin mittainen (mukana varmaan Sheamus/Cesaro ja Corbin/Kalisto) pääshown kestäessä varmaan vähän päälle neljä tuntiä. Jee?
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Teme
Main eventer
Viestit: 416
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Teme »

Mitä mitä mistä asti Summer Slam on ollut 4 tuntia
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

Ahma
Midcarder
Viestit: 45
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 23:59
Paikkakunta: Hyvinkää
Viesti:

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Ahma »

Teme kirjoitti:Mitä mitä mistä asti Summer Slam on ollut 4 tuntia
Viime vuonna oli ensimmäistä kertaa 4 tuntia.
It's clobberin' time

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Jaa, mitenkä niin hype on nollissa? Balorin ja Rollinsin kohtaaminen on huippuluokkaa, kuin myös muutkin kohtaamiset. Orton-Lesnar, Ziggler-Ambrose, Banks-Charlotte, Reigns-Rusev, Styles/Cena.... Huh mikä kortti! Siihen päälle vielä huhutut paluut ja alakortin rähinöinti niin meikäläinen on ainakin tyytyväinen.

PS. En muista milloin viimeksi melkein jokaista matsia PPV:ssä on buildattu näin hemmetin hyvin. Kiitos siitä WWE! Orton-Lesnaria olisi joo voinut vähän enemmänkin buildata, mutta kyllä tuokin kelpaa. Parempi se, kuin aikaisempien vuosien "laitetaan toi toi ja toi ton vastustajaks ja ei buildata lainkaan" toimintatapa.

bookert
Midcarder
Viestit: 43
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 16:51

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja bookert »

Nyt on kyllä hjuva fiilis tästä showsta.

Käyn läpi kiinnostavuusjärjestyksessä..

1. Ambrose-Ziggler: kiinnosti jumalattoman paljon siitä ikimuistoisesta, orgasmisesta hetkestä lähtien kun Dolph voitti ykköshaastajuuden. Buildi jatkunut kuumana ja ottelun voittajalla on äärimmäisen suuri merkitys. En oikeastaan edes tiedä kumman haluan voittavan, mutta ainakin jossain vaiheessa toivon tosiaan Dolphin vievän vyön.

2. Orton-Lesnar: Onhan tällä ottelulla leikitelty fantasiabookkauksen tasolla tosiaan siitä asti kun Lesnar palasi 2012. Olen pitänyt myös buildista. Tätä on käsitelty todellisena faittina UFC-tyyliin mikä sopii Brockin myyttiselle soturihahmolle. Hyvää promoa ja juuri sopiva ripaus fyysisyyttä. En itse olisi ainakaan tahtonut nähdä brändien välistä jokaviikkoista sekaantumista. Kaikinpuolin jännittävä ottelu tulossa bookkaukseltaan.

3. Rollins-Balor: Tuloksensa, odotetun laatunsa sekä freesiytensä johdosta mielenkiintoinen matsi. Ensinnäkin, miettikää että Finn Balor on tosiaan Summerslamin ME:ssä heti debyyttinsä jälkeen. Drink it in maaaan.

4. Jeri-Ko-Enzo & Cass: Viikottaisten melkeinpä viihdyttävintä settiä tarjonnut kuvio. Pakko rakastaa näiden neljän mikkityötä. Ottelukin tulee toki olemaan varsin viihdyttävä pre-match-promoineen.

5. Cena-AJ 2: Ykköskohtaaminen oli viime vuosien odotetuimpia kohtaamisia, mutta tuon jälkeen kuvio ei ole ollut enää ihan yhtä kuuma. Tästä syystä Part 2 ei yllä kuumaan Top3:seen, mutta huikea matsi tuosta tulee ja chäänssit on pistää ensikohtaamisesta vielä paremmaksi jo miellyttävämmän lopetuksenkin avulla.

6. Sasha-Charlotte: Vihdoin PPV-tasolla SE one-on-one kohtaaminen. Vähän kiimaa syö tietysti se, että kliimaksi koettiin jo RAW:ssa(mikä oli ihan hyvä veto tässä tapauksessa), enkä näe järkeä riistää Sashalta mestaruutta heti, mutta viihdyttävä taisto luvassa.

7. New Day-Club: Ihan hauskaa ollut buildi, vaikkei mitään parasta New Daytä. Vähän jo jänskättää olisiko eeppinen title-run tullut päätökseensä.

Ja tässä oli siis ottelut, jotka buildinsa ja laatunsa puolesta kiinnostavat paljon tai erittäin paljon.

8. Rusev-Reigns: Tämäkin olisi kiinnostanut melko paljon, mutta Go-Home Raw:n jälkeen tämän kiinnostus onnistui putoamaan parillakymmenellä prosentilla luokkaan "semikiinnostava". Oletan siis vahvasti, että RAW:n häviön jälkeen Rusev on valmistautunut likaisiin keinoihin ja ottanee vaikka diskauksen kunhan ei häviä vyötään.

9. Miz-Apollo: Tämä kiinnosti kovasti vielä siinä vaiheessa kun Apollo ansaitsi lippunsa otteluun, mutta sen jälkeen buildi on ollut hyvin vähäistä mikä viittaa siihen, että Miz säilyttää jollain kierolla tavalla ja kliimaksi saadaan vasta paremman buildin seurauksena Backlashissa. Toki voi yllättää.

10. Cesaro-Sheamus: Vanha kunnon Best of 7 Series is back baby! Cesaro on vähän kuin Benoit eli saa kyllä jokaiseen matsiinsa jotain uutta halutessaan, joten pidän tätä ihan hyvänä ideana, mutta silti intoa vie vähän otteluparin ollessa jo nyt vähän kulutettu eikä Sheamus jaksa hahmona kiinnostaa. Hyviä matseja tulee toki, joten ihan mielellään katselen.

11. 6-woman Tag: Hyvä että SD:nkin naiset pääsevät näyttämään taitojaan ennen kuin heillekkin lanseerataan oma vyö. Tämä on ainut ottelu, joka ei sinänsä kiinnosta, mutta hyväksyn täysin sen paikan neljän tunnin kortissa.

Kova kortti. Harmi, että Zayn ja Bray näyttävät jäävän statisteiksi. Ehkä yhden miehen bändi tulee ja haastaa jommankumman.

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Ennakkoon kovalta kortilta näyttävä ei toteutukseltaan onnistunut. Isoksi syyksi omaan katselunautintoon kuten 'manian kohdalla vaikutti pituus. Ihan liian pitkä 4h livenä suomen aikaan tämä oli, mutta tämä menee omaan piikkiin. Tosin yleisökin vaikutti viimeisen tunnin aikana melko väsyneeltä.

Enzo & Big Cass vs Jeri-KO alkoi hyvällä promolla, matsi itsessään ei mikään kummoinen ollut. Owens ja Jericho oli loistavia kuten yleensä, Enzo edelleen tuntuu todella vihreältä kehässä ja jälleen sieltä melko vaarallisesti mätkähdettiin Cassin avustuksella. Voittajat oli positiivinen yllätys ja jos kanukkeja ei main eventtiin lähiaikoina päästetä, niin ei muutakuin tag vöiden perään.

Charlotte vs Sasha Banks oli illan muistettavimpia matseja. Se Razor's Edge top rope counter oli todella näyttävä, mutta tuntui että naiset yrittivät liikaa ja saivat paljon vaaratilanteita. Sasha otettiin live tapahtumista kuukauden ajalta pois, hyllyytettiinkö vai onko loukkaantunut? vyö ainakin lähti eli katoaa varmaan ohjelmasta vähäksi aikaa.

The Miz vs Apollo Crews taisi olla illan tylsin tapaus, ainoastaan Maryse oli matsin ilo.

AJ Styles vs John Cena helposti illan paras anti. Ekasta kohtaamisesta en hirveästi pitänyt, mutta tähän saatiin sitä ison matsin tuntua ja molemmat veti todella komeita liikkeitä. Cenan sunset flip powerbomb helvetin smooth ja Styles oli Styles. Ehkä tässä vähän oli liikakin finisherien käyttöä, mutta ei se paheemin häirinnyt. Styles vei ja matka mestaruutta kohti.

Gallows ja Anderson vs The New Day jäi myös mitättömäksi. Kofilta ihan siisti over the top rope loikka, muuta muistoa ei jäänyt. Big E:n tulon haistoi jo kaukaa eikä siinä mitään, mutta vähän tympeä DQ lopetus kuitenkin oli.

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler oli ihan hyvää menoa, mutta yleisö oli todella kuollut tälle, mielestäni oli parhaiten rakennettu feudi ja kehässäkin miehet pelasivat yhteen, mutta oliko ongelmana ettei yleisö tiennyt kumman haluavat voittaa vai mikä? Dean yritti kyllä sytyttää porukkaa heel-temppuilulla, mutta ei sekään riittänyt. Paremman puolelle tämä jäi, mutta loppukamppailu jäi tyngäksi.

Nikki Bella, Natalya ja Alexa Bliss vs Becky Lynch, Naomi ja Carmella jäi ainoastaan Nikkin paluu mieleen. Muuten matsi kesti turhan kauan, mutta ihan hyvältä Smackdownin naisrosteri näyttää. Ketä siellä Rawissa on? Charlotte ja Sasha ja hyllyytetty Paige?

Finn Bálor vs Seth Rollins aikana olin jo niin väsynyt että matsi meni isolta osalta yrittäen pysyä hereillä. Feudi kyllä oli melko tylsä niin en alkuunkaan tälle ollut syttynyt. Painillisesti meno hyvää, mutta melko ontoksi tämä jäi. Uusi mestaruusvyö oli kyllä karmea mutta yleisö oikeasti jaksoi siitä chantata mutta ei muuten matsi tuntunut kiinnostavan. Balorin voitto ei myöskään herättänyt itsessä mitään reaktiota, toivottavasti runi olisi edes vähän kiinnostavampi kuin NXT:ssä.

Rusev vs Roman Reigns meni omalta osalta vessareissuna. Siirryin tv:n ääreltä Rusevin sisääntulon aikana pois ja takaisin tullessa äijä makaa maassa ja Reigns paukkaa jo backstagelle. Enpä olisi mitään 15+ matsia enää jaksanutkaan katsoa, mutta vähän ihmetytti että matsi nähtiin Rawissa ja tässä segmentti.

Brock Lesnar vs Randy Orton oli itselle sellainen semi-kiinnostava, mutta ei mielestäni sopinut main eventtiin ihan jo lopetuksen puolesta. Tässä nähtiin ne tutut lesnarin suplexit ja pieksennät ja RKO:t paukku ja punt kickillä kiustattiin ja verta tuli kunnolla, mutta comeback lopusta jäi puuttumaan joten tämä oli aika antikliimaksi loppu vuoden toiseksi isoimmalle tapahtumalle.

Sanoisin yhdeksi vuoden heikoimmaksi ppv:ksi. Takeover oli selvästi viikonlopun showsta parempi. Jatkossa ilmeisesti nähdään vuoroin Rawin ja Smackdown ppv kahden viikon välein, joka kuulostaa turhan paljolta. Saisivat pituutta karsia vaikka takeoverin tapaiseen 2h + 30min pre-show.

Ahma
Midcarder
Viestit: 45
Liittynyt: 03 Tammi 2016, 23:59
Paikkakunta: Hyvinkää
Viesti:

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Ahma »

Marauderi kirjoitti: Charlotte vs Sasha Banks oli illan muistettavimpia matseja. Se Razor's Edge top rope counter oli todella näyttävä, mutta tuntui että naiset yrittivät liikaa ja saivat paljon vaaratilanteita. Sasha otettiin live tapahtumista kuukauden ajalta pois, hyllyytettiinkö vai onko loukkaantunut? vyö ainakin lähti eli katoaa varmaan ohjelmasta vähäksi aikaa.
Sasha ilmeisemmin vammojaan lähtee parantelemaan
Marauderi kirjoitti:Gallows ja Anderson vs The New Day jäi myös mitättömäksi. Kofilta ihan siisti over the top rope loikka, muuta muistoa ei jäänyt. Big E:n tulon haistoi jo kaukaa eikä siinä mitään, mutta vähän tympeä DQ lopetus kuitenkin oli.
Tänään New Daylle 365 täyteen mestareina. Odotettavissa uusintaottelu Rawissa ja vyöt Clubille.
Marauderi kirjoitti:Finn Bálor vs Seth Rollins aikana olin jo niin väsynyt että matsi meni isolta osalta yrittäen pysyä hereillä. Feudi kyllä oli melko tylsä niin en alkuunkaan tälle ollut syttynyt. Painillisesti meno hyvää, mutta melko ontoksi tämä jäi. Uusi mestaruusvyö oli kyllä karmea mutta yleisö oikeasti jaksoi siitä chantata mutta ei muuten matsi tuntunut kiinnostavan. Balorin voitto ei myöskään herättänyt itsessä mitään reaktiota, toivottavasti runi olisi edes vähän kiinnostavampi kuin NXT:ssä.
Huhuilevat että Finn Balor olisi loukkaantunut tuossa ottelussa ja vamma vaatisi mahdollisesti leikkausta. Toivottavasti nyt ei näin. Olisihan tuo nyt kaikinpuolin hanurista.

Ja monen muun peesissä, 2+4 tuntia on aivan liian pitkä. Ja aivan liian monta ottelua.
It's clobberin' time

Jordan
Lower Midcarder
Viestit: 14
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 15:35
Paikkakunta: Lahti

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Jordan »

Tuli kateltua tää vähän puolivahingossa yöllä pienessä maistissa joten vois jotain kommenttia heittää:

Cena-Styles oli tosi maukas matsi, pari ei-Cenamaista liikettäkin. Styles lähtenee nyt sitten Ambrosen ja vyön perään, ainakin toivottavasti.

Ambrose-Ziggler oli kanssa mukavan maukas, harmi vaan että jäi pikkusen valjuks. Pari pykälää olis ollut vielä mahollista kiristää molemmilla. Nyt sitten varmaan Dolph putoo takasin alakorttiin kunnes vapautetaan diilistä. Toivottavasti ei.

Balor-Rollins oli jännä. Balorin sisääntulo vaan rupes vituttamaan kun kesti pikkusen liian kauan. Lopetus tuli itelle myös aika puskista, harvemmin kuitenkaan top rope liikkeisiin matsit päättyy. Balorin voitosta kaksjakoset fiilikset, jätkästä en oikein mitään tiedä plus ei ollut ihan niin timanttinen mitä internet antoi ymmärtää. Toki jos oli loukkaantunu niin sitten. Rollinsille olis voinu lätkästä vyön, mutta katotaan nyt mitä Balor saa aikaan. On muuten tosi tylsä vyö, suora kopio Ambrosen kantamasta.

Lesnar-Orton oli sitte tyypillinen Lesnar matsi. Sen pöytä RKO:n haisto jo kaukaa, mut aika brutaalisti Brock sen otti vastaan. Ortonilla paikat paskana vai mikä kun ei ottanut F5:sta kunnolla vastaan. Oli kun Taker tai Vince ja tuli selälleen sen. Shane otti sen vastaan paljon paremmin, face first kuten kuuluu. Verta nähtiin ja TKO:lla päätty matsi, selvästi noteerattiin Brockin UFC vierailu tällä päätöksellä. Vähän odottelin Goldbergiä paikalle spearin kera Lesnarin kimppuun beatdownin jatkuessa, mutta Shane tulikin ja otti turpaan. Ovet vissiin jätettiin auki tän kaksikon uusinnalle, sitte taas Shanen mukaan sotkeminen viestis jostain vähän isommasta kuviosta. Shane vs. Brock? No tuskin nyt sentään, ainakaan matsina, feudina ehkä. Josko se Shane tois sen Goldbergin kostamaan, aika näyttää. Main eventiks tää ei kyllä sopinut, vähän oli kyllä antiklimaattinen loppu.

4 tuntia tosiaan liian pitkä aika showlle, ja sen näki ja kuuli yleisöstä joka ei enää loppuvaiheessa jaksanu kiinnostua mistään muusta kun shown päälle paskomisesta. Toki voi olla painiähkykin ku edellisenä iltana NXT Takeover samassa rakennuksessa. Vähän jäi valju maku suuhun kesän isoimmasta, kova hype ja kova kortti paperilla mut toteutus jäi uupumaan.

Teme
Main eventer
Viestit: 416
Liittynyt: 25 Huhti 2016, 13:18
Paikkakunta: Kärkölä

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Teme »

siihen meni koko päivä ja show oli pettymys. ainoa asia mitä jäi mieleen oli charlotte vs sasha ja cena vs styles. mikä vittu se usa title ottelu oli ja balor voitti jee mutta kyllähän siitä puuttu se tunnetaso yleisöstä ja multa ja kaikilta. siitä olisi pitänyt tulla iso juttu mutta nyt se oli sellainen okei universal title on nyt balorilla, seuraava matsi. orton vuoti verta, lesnas iski fvitosen shanelle, okei. eipäs siinä, toivostavasti orton ei kuollut. mitä muuta no repesin kun jericho ja owens vanno ikuista rakkauta kun kävelivät pois. sellainen 2016 summer slam
"Jos yrität selvittää keitä me olemme, tuhoamme sinut. Jos lähestyt Jack Gallagheria, me tuhoamme sinut. Ja jos haastat Gallagherin otteluun, niin me olemme varmistamassa että Gallagher kävelee voittajana ulos, sillä me olemme me."

bookert
Midcarder
Viestit: 43
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 16:51

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja bookert »

The KesäMätkäisyn Viiltävä Arvio

Käyntiinpotkaisu:

- 12-miehen SD-rematch: Vauhdikasta täggäilyä ilman tunnetta. Ainakin tästä jäi käteen pieni tease kauan odotetusta Usojen turnista. **½

- Zayn olisi ansainnut parempaa, mutta pääsipähän edes kickoffiin. *½

- Best of Seven-sarja käynnistyi mallikkaasti, vaikka Cesaron puolesta harmitti tämä kickoff-kohtalo. Toisaalta aikaa tälle tuskin olisi suotu yhtä paljon main kortissa. ***1/4

KesäJytky Itse:

- Looginen openervalinta on aina Enzo & Cass. Sai meidänkin kisastudion heti äänekkäästi mukaan kotisohvalta. Matsi oli juuri mitä odottaa saattoi, mutta yllättävillä voittajilla. Ei haittaa. Fanitan molempia tiimejä. ***

- Naisten mestaruusottelu odotetusti pirullisen hyvä alusta loppuun, vaikkakin pari botchin poikasta mukaan osuikin selkeästi pienestä yliyrittämisestä johtuen. Nämä ei kuitenkaan jääneet häiritsemään, koska tässä oli hyvää tarinankerrontaa ja oikeaa yritystä varastaa show. Voittaja yllätti tässäkin ja nyt ei ihan yhtä positiivisesti, mutta jälkeenpäin ajateltuna: A. Sasha on semisti loukkaantunut ja mikä tärkeintä eli B. näin saadaan kyllä feudia jatkettua huomattavasti pidempään kuin jos Sasha olisi säilyttänyt tässä kohtaa. Boss tulee kyllä voittamaan vyönsä takaisin. ***3/4

- Mizin ja Apollon matsista puuttui heat mistä voi syyttää vaisua buildia. Lähes puhtaasti häviäminen Mizille ei auta Apollon tilannetta yhtään. Nyt koneisto miehen taakse prkl! Itse ottelu itsessään oli ihan hyvää suorittamista kestonsa ajan. **½

- Cena vs. AJ 2...Tätä toivoin, mutta jotenkin veikkauskynäni osui Cenan kohdalle perinteistä bookkausta muistellen. Mutta huhheijaa mikä matsi, JA LOPETUS! Talk about putting someone OVER. My man Booka T sanoi kickoffissa haistavansa soihdun passaamisen ja näin tässä taisi enemmän tai vähemmän käydä. Kemiat kohtasivat tässä jo täydellisesti yhteen ja kaikki meni nappiin painillisesti, mutta hyvä luoja sitä ikimuistoista ilmettä Cenan naamalla kun AJ ponkaisee SuperAA:n jälkeen ylös. Uskomaton matsi ja suurmiehen elkeet Cenalta loppuun. Vuoden matsi päärosterin puolella. *****

- Tag-mestaruusottelulla oli vaikea sauma saada edellisen koitoksen ja muutenkin jo kovin pitkän shown jälkeen yleisö mukaan, mutta ihan hyvä matsihan tämäkin oli. Jälleen yksi yllätys lisää, kun Club ei vielä vienytkään vöitä vaan tässä suurin juttu olikin Big E:n paluu. Ei huono veto. **1/4

- Illan ainut varsinainen pettymys kohdistui otteluun, jota eniten odotin. Ambrose vs. Ziggler oli niin hyvin buildattu että oli vaikea ymmärtää miksei yleisö enempää tähän syttynyt. Toki tuossa kohtaa iltaa painiähky ja väsy monilla jo saattoi painaa + Cena vs. AJ söi mehut varmasti, mutta silti hämmentävän vaisua oli. Itse matsissa ei kuitenkaan ollut mitään vikaa paitsi, että se loppui kuin seinään siinä vaiheessa kun luulin lopputaistelun vasta alkavan. Todella harmi. ***

- Naisten täggäily oli ihan ok, Becky ja Naomi varsinkin vetivät hyvin. Nikkiä ei ollut ikävä, ei ainakaan sitä kissojenvingutusunnaria. **

- Universaali Mestaruus meni oikeaan paikkaan ja tämä olikin yksi harvoista veikkauksista mitkä menivät oikein :D Balor tuli ryminällä päärosteriin ja ne jotka häntä ei vielä tienneet, mieltävät hänet jo supertähdeksi tällä bookkauksella, well done. Ottelu oli nättiä suorittamista ja varsinkin loppua kohden diggailin ihan kybällä herrojen yhteisestä sävelestä. ****

- RusevReigns olikin sitten segmentti. Eipä haitannut sinänsä näin pitkän shown kohdalla siirtää tätä ottelua tulevaisuuteen. Spear oli SICK, tästä hyvä jatkaa.

- 15 vuotta InDaMaking. Olihan tuo kunnon rytinää alusta asti kuten odottaa saattoikin ja täytyy sanoa, että Ortonin puolesta tuli pelättyä koko matkan ajan. Syystä näköjään. Luoja miten ilkeän näköistä tuo loppu oli. Kovan spekulaation sai taas aikaiseksi myös mikä oli tietysti WWE:n kannalta positiivista ja tarkoituksellista, mutta veikkaanpa ohjeistuksen olleen ihan piirun verran PG:mpi. Olisiko ollut Randyn ja Lesnarin omaa bonusta takoa astetta kovemmin että saataisiin lopusta näyttävämpi. Ilman vertahan ME:n keskeytys olisi aiheuttanut melkoisen buuausvyöryn. Nyt jengi oli enemmänkin huolissaan. Tuskin Randy sentään noin rankkaa viiltoa tilasi, mutta en usko tuon olleen mikään täysi Lesnarin mokakaan. Äärimmäisen viihdyttävä ottelu kuitenkin ja harvinaisen brutaali lopetus. Harmi, ettei Kultavuorta nähty. ***

Hyvä, vaikkakin tavallaan epätasainen show. Mitään aivan huonoa ei taaskaan kuitenkaan nähty, sensijaan monta todella hyvää ja yksi instant classic. Ei silti ihan vuoden parhaita PPV:eitä.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Nyt kun on miittikrapulasta toivuttu niin voi SummerFestistä vielä pari sanasta kirjoittaa.

3 oikein mallikasta ottelua (Styles/Cena, Ambrose/Ziggler ja Balor/Rollins), mutta muuten tapahtuma oli pettymys. Ihan paskaksi taisin sen dubata välittömästi päättymisen jälkeen. Vähän selvinpäin tuumittuani olihan tämä ihan katsottava eli pitkältä osin normi-WWE tasoa tältä vuodelta.

Aloitetetaan nyt niistä positiivisista asioista. Styles/Cena oli melkoista finisherhuorausta, mutta silti illan paras ottelu. Stylesin puhdas voitto oli myös hyvä asia. SD:n päämestaruuskuviot tulevat olemaan hyvällä mallilla Ambrose/Styles akselilla. Ambrosesta puheenollen, diggasin miehen ottelusta Ziggleriä vastaan ja se oli jopa mielestäni illan toiseksi paras. Lopetus oli voinut sujua smoothimmin, mutta muuten ei valittamista. Ziggler tarvitsee nyt kipeästi muutosta tämän tappion jälkeen.

Balor/Rollins oli myös hyvä ottelu, mutta tuo loukkaantuminen haittasi menoa paljon. Saunaillassa ei edes yleisön shitchänttäys kuulunut. Propsit Balorille että pystyi vetämään homman loppuun. Kiitosta vielä Owensille ja Jericholle loistavasta esiintymisestä.

JA SITTEN, se negatiivinen osuus. Charlotte/Banks meni pelätessä molempien hengen puolesta. Miz/Creed oli yksinkertaisesti tylsä. Tag-mestaruus ei kiinnostanut yhtään. Naisten clusterfuck oli liian pitkä ja Nikki Bella voi painua eläkkeelle.

Ja sitten ne kaksi isointa asiaa: täysin väärä ottelujärjestys ja Universal-vyö. Cena/Styles ja KUUDEN TUNNIN SHOW onnistuivat väsyttämään yleisön kuiviin. Täten loppushow kärsi hiukkasen loppuunpalamisesta. Suurta ihmetystä herätti myös mestaruusottelujen sijoittelu. US-vyö korkeimpana kortissa? Mitä helvettiä nyt taas? Universal-vyöllä ei ole mitään arvoa ja vitsailtiinkiin kyseessä olevan cruiserweight-mestaruus. WWE-mestaruus keskikortissa? Ihan oikeasti?

Ja se Universal-vyön design. PERKELE. Olisiko yhtään tylsempää, geneerisempää, punaisempaa, mielikuvituksettomampaa, paskempaa ja yksinkertaisesti yleisön älykkyyttä loukkaavaa vyötä voinut keksiä? Myös uudet SD:n naisten- ja joukkuevyöt kärsivät samasta ongelmasta. Miksi kukaan haluaisi tapella isoista leluvöistä. Nämä on suunniteltu vaan pr-puoli edellä. Julkkisten heilutellessa isoa WWE-logolla varustettua vyötä pr-tilaisuuksissa niin ei kenellekään jää epäselvyyttä mille yhtiölle se vitun vyö kuuluu. Vittu.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Zempparille kysymys että mihin unohdit Lesnar-Ortonin, vai etkö katsonut sitä lainkaan? Jokatapauksessa tahdon kuulla mielipiteesi matsista.

Itse tykkäsin tapahtumasta kokonaisuudessaan, vaikka kyseessä olikin ensimmäinen PPV sitten viime vuoden TLC:n jota en katsonut livenä kutsuntojen takia. Ei sillä, Lesnar-Orton vastasi odotuksia, Styles-Cena olikin sitten turhan yliarvostettu ja finisherhuoraamista (=pettymys), Banks-Charlotte oli loistavaa menoa ja muutenkin pidin kaikesta pikkukivasta. Hyvillä mielin seuraavaa PPV:tä kohti.

Crest
Midcarder
Viestit: 48
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 22:46

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Crest »

Jos tuosta Summerslamistä nyt jotain ulkomuistista kirjoittelisi.

-Cesaro ja Sheamus painivat odotuksia paremman ottelun pre-showssa. Ehkä tästä sarjasta tulee vielä jotain mielenkiintoista.
-Owens ja Jericho ovat mahtava tiimi. Vetivät myös ihan pätevän matsin Enzon ja Cassin kanssa, vaikkei mitään ihmeellista sinänsä ottelussa tapahtunut..
-Naisten mestaruusmatsi oli erittäin viihdyttävä koitos, vaikka nykyään tuntuu siltä että jokaisessa Sasha Banksin matsissa saa pelätä tämän terveyden puolesta.
-Styles/Cena kohtaaminen oli illan paras ja kaikinpuolin erinomainen ottelu. Stylesin puhdas voitto oli myös mahtava hetki.
-WWE-mestaruusottelu oli pieni pettymys. Odotin Ziggleriltä ja Ambroselta enemmän, varsinkin kun ottelun pohjustus oli keskittynyt paljon Zigglerin menneisyyteen, mikä ei sitten oikein mitenkään ollut mukana ottelun tarinassa. Tämä oli hyvä, mutta ei sen enempää.
-Balor ja Rollins jäivät myös hieman siitä mitä tältä odotin, tosin täysin ymmärrettävästä syystä Balorin loukattua olkapäänsä. Ottelun laatu kärsi sitten sen takia melko paljon. Vilkaistuani ottelua uudeestaan niin kyllähän sen näki että Balor ei pystynyt kunnolla toista kättään käyttämään.
-Orton/Lesnar oli pitkälti Lesnarin aikaisempien otteluiden remix. Samat liikkeet uudella vastustajalla. Lopetus ja muutama nätti liike olivat ainoat huomionarvoiset asiat.

Yleisesti ihan mukava tapahtuma, mutta turhan moni ottelu jäi pieneksi pettymykseksi. Siitä olen myös samaa mieltä että ottelujärjestys oli tapahtumalla väärä. Onneksi tässä oli myös paljon hyvääkin, enemmän olisin vain toivonut.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: Summerslam (21.8.)

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Miksu kirjoitti:Zempparille kysymys että mihin unohdit Lesnar-Ortonin, vai etkö katsonut sitä lainkaan? Jokatapauksessa tahdon kuulla mielipiteesi matsista.
Kyllähän tuo tuli katsottua ja mielipide on vahva "meh"

Sitä samaa suplexcitylol kamaa mitä Lesnar on vetänyt jo lähemmäs kaksi vuotta. Ei jaksanut oikein kiinnostaa. Plussaa Ortonin jatkuvasta feudista selostuspöydän kanssa, ei se koskaan mene rikki RKO:n seurauksena.

Lopetus oli vähän kaksipiippuinen. Joo, Lesnar saatiin näyttämään pysäyttämättömältä hirviöltä (taas), mutta melko laimea lopetus ppv:lle. Muutenkin näytti helvetin vaaralliselta toisen kyynärpään kolauttaessa Ortonia oikein kunnolla kalloon.

Pääkysymys on kyllä edelleen mihin tämä Lesnarin dominointi johtaa? Pistetäänkö lopuksi joku kaveri oikein kunnolla overiksi (ei Reigns) vai antaako Vince Lesnarille vaan voittoja siksi, että on kusi housussa peläten Lesnarin lähtöä.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Vastaa Viestiin