WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Sijainti: Dallas, TX (American Airlines Center)

OTTELUT:

WWE World Championship - Tables, Ladders & Chairs Match
AJ Styles (c) vs. Dean Ambrose

WWE Intercontinental Championship - Ladder Match
The Miz (c) (w/Maryse) vs. Dolph Ziggler

Smackdown Women's Championship - Tables Match
Becky Lynch (c) vs. Alexa Bliss

Smackdown Tag Team Championship
Heath Slater & Rhyno (c) vs. Bray Wyatt & Randy Orton

Chairs Match
Baron Corbin vs. Kalisto

No Disqualification Match
Nikki Bella vs. Carmella
Viimeksi muokannut Villezka, 20 Heinä 2017, 20:28. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ehkä otin, ehkä en

Luru
Main eventer
Viestit: 192
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:30
Paikkakunta: Kotka

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Luru »

Kun katsoo tuota ottelulistaa, niin eipä yhtään huvita katsoa koko tapahtumaa. Ei vaan jaksa sitä, että aina kaikki ottelee samoja tyyppejä vastaan ja aina on vaan jotain revansseja sekä revanssinrevansseja. Plääh.
TAFKAB - The Artist Formerly Known As Blaster (BlasterMaster, MasterBlaster, The Blasterpiece)

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Yllättävän hyvä tapahtuma kyseessä, jos totta puhutaan.

+++ Stylesin peppu
+ Nikki Bellan ja Carmellan matsi oli yllättävän viihdyttävä.
+ Corbin ja Kalisto vetivät molemmat uransa parhaan singles-matsin ja omasta mielestäni vieläpä illan parhaan matsin. Ja parhaan chairs-matsin koskaan, mikä ei toki paljoa vaadi.
+ Ellsworthin swerve oli oikeasti iso yllätys itselleni.
+ Ambrosen ja Stylesin matsi oli kova.
+ Miz vs. Ziggler oli hyvä. Alkuun vähän tylsä, mutta loppuja kohden todella kova. Miz vs. Bryan on se todellinen vuoden paras feudi Miz vs. Zigglerin sijaan.
+ Bliss voitti mestaruuden.
- Tag-mestaruusmatsi ei kiinnostanut tippaakaan, eikä se ollut edes kovinkaan hyvä matsi.
- Blissin ja Beckyn matsi oli valitettavan heikko. Tykkään molemmista todella paljon (Bliss menee top-5 WWE talentteihin tällä hetkellä), mutta Bliss ei ole otellut vielä yhtään oikeasti hyvää ottelua.

Uskallan väittää kovimmaksi TLC-gimmick-PPV:ksi koskaan, mikä ei välttämättä ole kovinkaan iso kehu.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Ultimate
Upper Midcarder
Viestit: 76
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 11:29

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Ultimate »

Los_Pebbels piti tapahtumaa hyvänä, mutta itse on oltava kyllä eri mieltä.

Joukkuematsi oli ehkä hieman erikoinen, mutta sinänsä ihan toimiva avaus illalle. Meno oli kelvollista, eikä käynyt tylsäksi ja yleisökin oli hyvin messissä. Orton oli kyllä matsin tähti ja loisti matsinelikosta ehdottomasti eniten. Wyattien sisäistä kuviota rakennettiin Harperin heittäytyessä Randylle tarkoitetun Goren eteen – ajatuksena hyvä juttu, mutta toteutus oli kömpelö. Noh, lopetus oli sentään kiva ja mukavan erikoinen ja vihdoin Braykin sai ensimmäisen mestaruutensa. Lyhyeksihän tämä jäi, mutta tarkemmin ajateltuna Wyatt Familyn nopea voitto oli hyvä asia, luodessaan heistä vaarallisen tuntuisia. Ottelu toimi siis roolissaan ihan hyvin.
**+

Carmellan ja Nikkin No DQ-matsi vaikutti paperilla hasardilta tapaukselta, mutta mitä vielä – naisethan pistivätkin pystyyn yllättävän toimivan ottelun! Matsin stipulaatiota käytettiin hyvin hyödyksi ja ottelu tuntui läpi kestonsa nimensä mukaiselta eikä vain perusmatsilta, jossa satutaan käyttämään pari kertaa asetta. Hyvän bookkauksen lisäksi naiset myös suorittivat kehässä hyvin ja taiston tuoksinassa nähtiin pari kivaa hetkeä, kuten se Nikkin Roundhouse Kick barrikadilta. Yleisökin tuntui olevan tässä yllättävän hyvin mukana ja kun matsia ei venytetty turhaan liian pitkäksi, niin homma tuntui hyvältä kokonaisuudelta. Eihän tämä toki mikään PPV-tason ottelu sinänsä ollut, mutta toimi silti paljon paremmin kuin mitä tältä saattoi odottaa.
**½

Mizin ja Zigglerin feudi on ollut hiton toimiva ja tämä homman kruunannut matsi sai ainakin minulta niskaansa kovat ennakko-odotukset. Ja mikä ottelu tästä saatiinkaan! Tykkäsin kovasti siitä, kuinka tämä oli rakennettu hidastempoiseksi ja tarinapainotteiseksi matsiksi, sillä moinen bookkaus toimi mahtavasti. Tämä näkyi jo hyvin rakennellussa ottelun alkupuolessa: kaksikko taistelu kauan ringsidella ennen kuin kumpikaan edes pääsi kehään tikkaiden kanssa. Tykkäsin myös, kuinka Miz keskittyi telomaan vastustajansa polvea ja myipä A-listalainen myös itse omia polviongelmiaan mainiosti (noh, ehkä sitä yhtä Powerbomb-tilannetta lukuunottamatta). Lisäksi yleisö oli tässä erinomaisesti mukana ja ottelun käydessä loppuaan kohti yhä jännittävämmäksi, kasvoi tämä helposti illan parhaaksi kohtaamiseksi. Fanitin myös lopetusta, jossa Miz sai vihdoin kunnollisen ja puhtaan voiton. Plussaa totta kai myös ennen ja jälkeen ottelua nähdyistä Mizin kettuiluista Bryanille. Mahtava lopetus tälle yhdelle vuoden parhaista feudeista!
****

Corbinin ja Kaliston välinen kärhämä on ollut ehdottoman toimiva ja kiva midcard-feudi ja odottelin ennen taistoa, että tästä voisi hyvinkin muodostua illan sleeper match – ja aika kovatasoinen taisto tästä muodostuikin! Ensinäkin matsimuotoa käytettiin tässä hyvin hyödyksi, mikä olikin ensimmäinen kerta näissä PPV-tasolla nähtyjen Chairs-matsien historiassa. Spotit olivat tujuja ja mieleenpainuvia (esim. se Kaliston tarjoilema Seated Senton Corbinille tuolirykelmän läpi) ja yleisökin eli menossa mukana. Jep, parjattu matsimuoto toimi siis yllättävän hyvin ja lopetuksenkin ollessa näyttävä tämä ansaitsi ehdottomasti paikkansa kortissa. Ja mikä parasta, molemmat ottelijat näyttivät taiston jälkeen hyvältä.
***

Jos edellinen ottelumuoto toimi, niin valittevasti Smackdownin Women’s-mestaruudesta käydyssä taistosta pöytä-gimmick ainoastaan huononsi ottelua. Homma jäi aikamoisen tapahtumaköyhäksi, kun isoilla spoteilla kiusoiteltiin, mutta niitä ei lopulta nähtykään. Yleisökään ei jaksanut syttyä menoon kuin hyvin vaisusti. Sinänsä kaksikon suorittaminen oli ihan ok-tasoa, mutta kun koko ottelu vedettiin pienellä vaihteella, jäi tästä hyvin vähän käteen. Lopetus sentään toimi ja oli mukavaa nähdä Blissin saavan mestaruusvoiton, mutta valitettavaa oli, ettei se tapahtunut paremman ottelun päätteeksi. Ehdottomasti illan isoin pettymys ja huonoin naisten mestaruusmatsi PPV-tasolla pitkään aikaan.
**-

Stylesin ja Ambrosen TCL-matsi käynnistyi huomattavasti nopeatempoisemmin kuin aikaisempi Ladder-ottelu, mutta en tiedä oliko se hyvä asia. Ottelun alkupuoli ei nimittäin erityisemmin sytyttänyt, vaikka meno sinänsä aika toimivaa olikin. Onneksi matsi muuttui koko ajan kiinnostavammaksi isojen spottiensa myötä – esimerkiksi Stylesin näyttävä ilmalento tuolien läpi ja Ambrosen loikka selostuspöydällä olleilta tikkailta olivat oikein toimivia hetkiä. Illan komein suoritus nähtiin kuitenkin Stylesin iskiessä Ambroselle tajuttoman nätin ja näyttävän 360 Splashin yläköydeltä kehän ulkopuolelle pöydän läpi! Kenties vuoden spotti. Tykkäsin myös siitä, että Ellsworth tuotiin mukaan matsiin – harmi vain, että homman toteutus oli syvältä. Mikäli Ellsworthin idea oli nimittäin antaa Stylesille voitto, ei ollut oikein mitään järkeä toteuttaa väliintuloaan juuri silloin, kun AJ on kapuamassa kohti varmaa voittoa. Loppuhetket tuntuivatkin oudoilta, kun Ellsworthin kääntymisellä Ambrosea vastaan ei ollut sinänsä mitään arvoa, kun ilman miehen esiintymistä AJ olisi joka tapauksessa voittanut. Noh, omituisista loppuhetkistä huolimatta tämä oli toki hyvä ottelu, joskin jäi nyt ME-paikkaansa ajatellen pettymykseksi.
***


Arvio:
Monista hyvistä elementeistä huolimatta tapahtuma jäi lopulta aika vaisuksi. Isoin syy tähän oli, että illan kaksi viimeistä ottelua olivat molemmat pettymyksiä. Positiivisin juttu tässä oli ehdottomasti Mizin ja Zigglerin tikasmatsi, joka todella varasti show’n ja päätti upean feudin. Myös Carmella ja Nikki sekä Corbin ja Kalisto pistivät kaikki työkengät jalkaansa näytönpaikan saadessaan. Kokonaisuudessaan tämä jäi kuitenkin koko lailla yhden ottelun tapahtumaksi.

(PS. Hassuna faktana todettakoon, että viisi illan kuudesta ottelusta päättyi heelien voittoon, mikä lienee sen kummemmin tilastoja tarkistelematta aika harvinaista.)
**

Avatar
Wanhus
Main eventer
Viestit: 303
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:15

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Wanhus »

Itse tykkäsin PPV:stä paljon. Ziggler-Miz MOTN, main event oli kova ja tykkäsin myös naistenmestaruus-ottelusta. Vähän ihmettelen, kun mielipiteeni tuosta naisten väännössä on aikalailla eri kuin muiden. Ajatuksena tuo pöytä-konsepti on hölmö, mutta tykkäsin miten tässä ottelussa pyörittiin sen yhden pöydän ympärille - ja yllättäen ottelu päättyykin pöytään, johon ei oltu koskettu (?) aiemmin. Upeaa työskentelyä molemmilta naisilta, upea etappi tässä feudissa ja Becky puhui paljon sanomalla vähän ottelun jälkeen.

Talking Smackin Alexa Blissin haastattelu oli myös huikea. Nainen oli kovin koskettunut, kun kertoi vanhempiensa olleen katsomossa, mutta sitten kun puhutaan Becky Lynchista niin ääni muuttuu kellossa. :D Odotan mielenkiinnolla, mikä on näiden naisten seuraava askel. Tykkäsin tästä enemmän kuin Rawin naisten räpellyksistä.


EDIT:
(PS. Hassuna faktana todettakoon, että viisi illan kuudesta ottelusta päättyi heelien voittoon, mikä lienee sen kummemmin tilastoja tarkistelematta aika harvinaista.)
Hauska huomio on myös, että SmackDownin kaikki mestarit ovat heelejä. Rawissa sitten Owensia lukuunottamatta kaikki faceja (ellei Charlotte ole voittanut house showissa takaisin).
"Taas vauva naapuriin, vittu en kestä vauvoja. Meen katsoo Rumblen"
- Chris Jericho

" joudun olemaan viikkoja täällä jos pylly leikataan, en pääse ees bookediin"
- Teme

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Itsellä tapahtuma meni osittain sivusilmässä tuossa tsiigattua, päällisinpuolin meno vaikutti kuitenkin hyvältä näin pienemmälle tapahtumalla, eikä mitään täysin surkeaa matsia/bookkausta nähty.

Wyattien mestaruuksien voitto oli hyvä ratkaisu, jos nyt vihdoin saataisiin porukasta tehtyä oikeasti uhkaava. Matsissa nyt ei mitään mestaruuksien vaihtoa lukuunottamatta nähty. Slater valitettavasti vyön voiton jälkeen jäänyt todella pieneen rooliin ja varmaan mies piakkoin palaa jobberiksi. **

Nikkin ja Carmellan matsi oli sellainen ihan kiva pieni koitos, en tästäkään hirveästi saanut irti. Vähän harmittaa että Carmella hävinnyt kaikki matsit, vaikka ollut segmenteissä selvästi parempi. **1/2

Ziggler vs Miz oli tuttua laatua tikkailla höystettynä. En tälle syttynyt ihan yhtä hyvin kuin aiemmille miesten matseille, mutta kuten aiemmat tämäkin loppua kohti parani ja Mizin voitto ilman apua tosiaan oli oikein miellyttävä lopetus. ***1/2

Corbin vs Kalisto oli illan positiivisin yllätys, komppaan kyllä Pebbelsiä että molempien paras singles matsi. Tuoleja käytettiin todella hyvin ja tempo oli vauhdikas, kun vertaa edelliseen tikas-otteluun eli täydellisessä paikassa korttia. ***1/2

Becky vs Alexa taasen oli illan pettymys. Itsekin tykkään molemmista kovasti, mutta nyt ei jostain syystä homma ihan pelittänyt. Pidin naisten matsista Smackdownissa, joten ihan mielellään näen feudin jatkuvan. Alexan voitto oli kiva yllätys (ainoa voittaja jonka veikkasin väärin), mutta matsi itsessään jätti kylmäksi. **1/2

Main event oli viihdyttävä, alkupuolella matsia päämestaruudesta taistelua ei tuntunut mutta loppua kohden tämäkin sai syttymään. Ellworthin (varmaan typotin taas nimen) sekaantuminen ärsytti tappavan Styles Clashin jälkeen, mutta ihan looginen veto ja jatkon kannalta lisää mielenkiintoa mestaruus kuviota kohtaan, kun Jameksellahan on vielä mestaruus-matsi ansaittu tulevaisuudessa. ****

Näin väli-ppv:ksi onnistui viihdyttämään, eihän tässä mitään isompaa tapahtunut tai ollut must-see matseja. Ambrose toivottavasti nähdään taas vaihteeksi vakavammalla naamalla tämän jäkeen ja Corbin mielestäni näytti vihdoin että pystyy hyviin matseihin.

What
Main eventer
Viestit: 214
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 10:36
Paikkakunta: Joensuu

Re: WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (4.12.)

Viesti Kirjoittaja What »

Piti kommentoida tuoreeltaan, mutta unohtui. Enives, hyvä oli. Miz vs. Ziggler ja Styles vs. Ambrose mainioita otteluita ja ei siellä varsinaisesti umpihuonoja matseja ollutkaan. Peukkua ylös
It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
- Rocky Balboa

Vastaa Viestiin