WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Avatar
Villezka
Main eventer
Viestit: 313
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:03
Paikkakunta: Hyvinkää

WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Viesti Kirjoittaja Villezka »

Kuva

Sijainti: Pittsburgh, PA (PPG Paints Arena)

OTTELUT:

WWE Universal Championship
Kevin Owens (c) vs. Roman Reigns

Raw Women's Championship - 30-Minute Iron Man Match
Sasha Banks (c) vs. Charlotte Flair

Raw Tag Team Championship
The New Day (c) vs. Cesaro & Sheamus

Singles Match
Seth Rollins vs. Chris Jericho

WWE Cruiserweight Championship - Triple Threat Match
Rich Swan (c) vs. The Brian Kendrick vs. TJ Perkins

Singles Match - 10 Minute Time Limit
Sami Zayn vs. Braun Strowman

Kick-Off:

Singles Match
Big Cass vs. Rusev (w/Lana)
Viimeksi muokannut Villezka, 20 Heinä 2017, 20:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ehkä otin, ehkä en

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Viesti Kirjoittaja Miksu »

Näin helvetin pettynyt en olekkaan ollut vähään aikaan.

Big Cass vs. Rusev

- Hieno matsi, ei valittamista. Tarkoitus oli saada yleisö lämpenemään ja siinä roolissa se onnistui. Ruseville yllätysvoitto uloslaskun seurauksena ja rematch seuraavaan RAW:iin. Ainoastaan vaan alkaa jo kyllästyttämään ihan huolella Cassin ja Amoren jutut, ei kiinnosta ei nämä toistuvat promot ''YOU CANT TEACH THAT''. Yksi ja puoli perusviihdyttävästä matsista.



New Day vs. Cesaro and Sheamus for WWE Raw Tag Team Championships

- Match of the night, mutta se ei tässä tapauksessa kerro matsin tasosta vaan koko illan surkeasta tarjonnasta. Tykkäsin että matsi alkoi räjähtävästi Cesaron tykityksellä ja odotinkin tätä ''murjotaan New Dayta, sitten Cesaroa/Sheamusta, sitten loppuun ihmeellisiä tilanteita ja lopuksi Cesaro/Sheamukselle vyöt'' skenaariota ja olen iloinen että se tapahtui. Plussaa ehdottomasti Big E:n tekemästä spearista kehän ulos, kerrankin se onnistui niin ettei päähän osunut mitään. Plussaa myös hemmetin hyvästä buukkaamisesta ja loppu oli vain nerokas. Tämä matsi kannattaa katsoa ja New Daylla oli erinomainen 484 päivää kestänyt kausi. Nyt on aika edetä seuraaviin haasteisiin tämän myötä. Kolme ja puoli tähteä, koska sen verta viihdyttävää settiä tämä oli.

***½

Braun Strowman vs. Sami Zayn in a Single match with 10-minute limit

- Olin ihan pihalla ottelun säännöistä aina siihen saakka kunnes Zaynin nimi julistettiin voittajaksi 10 minuutin jälkeen. Ottelu itsessään oli huono, Strowmanille ei saisi antaa näin ''pitkiä'' squash matseja ja Foleyn rooli oli vain typerä. Kyllä se Strowman vissiinkin todella stiffi oikeastikkin on, koska Zaynilla oli suu auki jostain kohtaan viiden minuutin jälkeen. Jokatapauksessa vaikka kyseessä oli hyvin tylsä matsi ja tässä vain odoteltiin sitä että selviääkö Zayn 10 minuuttia, viihdyin tämän parissa ja olin onnellisen saavutettuani samalla Fantasyssa pronssisijan :D Yksi tähti, se on riittävä tälle matsille, koska ei tässä oikein matsattu edes.

*

Seth Rollins vs. Chris Jericho

- Mies joka on ottanut turpaan jokaisessa PPV:ssä (jos ei MitB:iä lasketa) tämän vuoden aikana vastaan mies joka on taas nauttinut voittoja tämän vuoden aikana enemmän kuin John Cena. Kumpikohan voittaa? Nojoo, vaikka Rollinsin voiton näkikin kilometrin päähän kuin myös Owensin sekaantumisen, niin tykkäsin silti matsista. Aika perusmenoa, ei mitään riskialtista, RAW-matsia hieman parempi. Kolme tähteä on oikein hyvä ja nyt VIHDOIN Rollinsille oikeasti parempaa tekemistä.

***

Rich Swann vs. TJ Perkins vs. The Brian Kendrick for WWE Cruiserweight Championship

- On tämä niin surullista tämä Cruiser-divisioona. Vaikka kuinka yritän, minua ei vain kiinnosta nämä matsit ja se vaikuttaa väkisinkin katselukokemukseen. Haluaisin, koska nämä ovat taidokkaita, mutta en vain pysty. Matsi oli perus, ei oikein spesiaalia ja tässä nähtiin hyvin typerä aivopierukin josta itse Colekin meni hämmilleen: Triple Threat, No DQ, No Ropebreaks. Right? No ei. Perkins piti Swannia lukossa ja Swann pääsi köysille. Tuomari huutaa Perkinsiä päästämään irti, Perkins päästää irti. Mitä vittua? No, menee 30 sekuntia ja Swan jo pinnasikin Perkinsin. Matsin jälkeen NEVILLE teki heel turninsa ja pisti sekä Perkinsin että myös Swannin paskaksi. Tätä odotan innolla!

Mutta oikeasti, Cruiserweight-divisioona tarvitsee omat show'nsa. Ei nämä matsit päärosterin puolella tunnu miltään. Tyyliin NXT, eikös?

**½

Sasha Banks vs. Charlotte Flair for WWE RAW Women's Championship

- Ensin tähän kirjoitukseni Facebookkiin heti matsin jälkeen:
Sasha Banksin ja Charlotte Flairin Ironman -matsi oli koko vuoden suurin pettymys, surkein mahdollinen lopetus kokonaisen vuoden kestäneelle feudille ja ylipäätään surkeimpia Ironman/woman-matseja mitä olen koskaan nähnyt. Mikään ei tuntunut klikkaavaan. Yleisö oli kuollut, ottelijat eivät olleet sellaisella asenteella että ''nyt näytetään näille, tää on vika matsi, vittu nyt painetaan täysiä!!'' vaan ottelivat täysin perus RAW-matsin joka sattui nyt olemaan ylikin 30 minuuttia. Sasha vuoti verta ottelun lopussa, mutta täyttä paskaa tämä silti oli, niin itse matsi kuin itse matsin voittajakin. Mietinkin jo matsin aikana että jos Sasha ei oikeasti tätä voita, niin sitten tässä enemmänkin näytetään pikkutytöille (WWE:n kohdeyleisöä) että vaikka kuinka kovaa yrittäisit, häviät silti. Sasha Banks ei ollut luovuttanut tätä matsia ennen ainakaan montaa kertaa, mutta nyt pistettiin kaksikin kertaa luovuttamaan.

Plussaa Sashan verenvuodosta (pun intended) ja ihan jees lopputaistelusta mutta muuten tätä ei voi kehua. Jos ette ole katsoneet, älkää katsoko. Tämä oli niin hirveä pettymys.
- Karu fakta on tosiaan se, että tämä matsi floppasi ja pahasti. Mikään ei klikannut eikä tuntunut yhtään suurelta matsilta. Tätä on pakko verrata Bayleyn ja Banksin aikaisempaan Ironman -matsiin ja siihen verrattuna tämä oli hirveää. Laiskaa painia, Banksin superman-sessio oli rasittavaa (2 minuuttia ja 20 sekuntia Figure-Fourissa ennen taputtamista) ja aivan älytöntä buukkausta. 3-2 voiton näin jo kilometrin päähän (jonka rastitin myös veikkauslappuun) mutta veikkasin sen jo menevän Banksille. En ymmärrä tätä että mestarista pitää tehdä niin huono kun hän puolustaa mestaruuttaan. Kun Banks seuraavan kerran voittaa mestaruuden, bookataanko hänet silloinkin aivan yhtä huonoksi kuin nytkin? Aivan älytöntä. Tälle tahtoisin antaa DUD:in koska tämä oli niin iso pettymys, mutta 1 ja puoli on realistinen arvio tästä matsista.

Minä tykkään molemmista naisista ja Bayleyn ohella Sasha on mun suosikki. Tälläiset matsit silti saa meikäläisen vittuuntumaan ihan huolella ja kyseenalaistamaan itsekkin että miksi naisille annetaan zäänssi jos bookkaus on silti niin paskaa. No, sentäs rikottiin se all-time-record pisimmästä naisten matsista, sillä overtimen kanssa tämä kesti vajaa 35min.



Kevin Owens vs. Roman Reigns for WWE Universal Championship

- Sanoin aikaisemmin Discordissa että saa kyllä Owens, Reigns ja Jericho tehdä parhaansa jotta saavat mut unohtamaan tämän äskeisen matsin vitutuksen. Ai miten niin Jericho? No aikaisemmin PPV:ssä näytettiin segmentti jossa Owens puhuu Jerichon ovelle eikä Jerichoa näy ollenkaan kyseisessä kohtauksessa, joten oli helppo arvata että mies sekaantuu myös illan otteluun. Veikkaukseni meni näin:

--> Jericho sekaantuu
--> Owens voittaa
--> Jericho ja Owens juhlivat
--> Jericho tekee Codebreakerin
--> Feudi valmis Universal-tittelistä
--> Royal Rumblessa kohtaaminen
--> Mestaruus Jericholle?

- No, Jericho sekaantui, Owens voitti, Owens ja Jericho juhlivat sekä Jericho teki Codebreakerin, mutta ei ihan tuossa järjestyksessä kuten veikkais. Kun Owensille alkoi riittämään se hyvin laiska matsi Reignsin kanssa, yritti hän diskata itsensä käyttämällä vyötä aseenaan. Noh, Reigns vastasi spearilla ja sen jälkeen Jericho sekaantui. Jericho katsoi maassa olevia painijoita ja kun Owens nousi, Jericho teki Codebreakerin hänelle ja diskausvoitolla Owens säilytti mestaruuden. Sen jälkeen Jericho nosti selkeästi hämmillään olevan Owensin ja antoi tälle mestaruusvyönsä, selkeästi osoittaen kyseessä olleen suunniteltu temppu. Eli se siitä feudista for now, i guess.

- Tämän jälkeen Reignsille ja Rollinsille riitti ja pistivät sitten selostuspöydät paskaksi pistämällä ensin Jerichon ja sitten Owensin sen jälkeen. Melko tylsää, mutta minkäs teet. Reignsin täytyy näyttää hyvältä.

- Ainiinjoo se matsi. Matsi oli surkea, hyvin laiskaa enkä ymmärrä miksi Reignsillä on niin heikko kunto. Jos katsotte tämän matsin, kiinnittäkää huomiota eniten siihen, kuinka paljon Reigns puuskuttaa tässä matsissa. Hitto sentään, hommaisi kuntoa peliin eikä muskeleita niin ehkä hänen matseista voisi nauttiakkin. Kaksi tähteä, koska oli tämä parempi kuin edellinen matsi.

**

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Kannattaa ne pari asiaa tästä PPV:stä katsoa: Jos kiinnostaa Cesaro ja Sheamus, katsokaa ihmeessä matsi ja sen jälkeiset meiningit. Jos välität Nevillestä, katso se heel turn. Ai että se oli hieno. Jos haluat nähdä verta, katso Banks-Charlotte matsin overtime, silloin kyseinen verenpurkaus tapahtuu. Ja se ei ollut pieni naarmu, vaan puoli naamaa oli veressä. Muuta katsottavaa tässä ei oikeastaan ole. Hyvin tylsä ja kliseinen PPV, joka jätti paskan maun suuhun. Onneksi Road to WrestleMania alkaa seuraavaksi, joten Royal Rumbleen tähdätään seuraavaksi!

Koko PPV: **½

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Melko samat ajatukset kuin Miksulla.

Cesaro & Sheamus vs New Day melko nähty matsi syksyn aikana, mutta kyllä tähän vielä jaksoi syttyä. Cesaro tuttuun tapaan laittoi parastaan eikä muutkaan huonoja ollut. ND käytti jälleen kaikki mahdolliset temput, mutta tälläkertaa ei vaan rittänyt. Ja tuo fake-tag Cesaron puolesta oli mahtava lopetus ja todella tuoreen oloinen. Vähän tuo ennätyksen rikkoutuminen jo aiemmin tätä nakersi, mutta kyllähän tuo pitkän runin loppu jokatapauksessa matsin jälkeen tuntui. Cesaron halailu tuntui vähän tyhmältä, kerta nämä kolme on miten vain huijaamalla vienyt aiemmat kohtaamiset, mutta tällähän vain haluttiin korostaa tätä Sheamus-Cesaro good guy/bad guy asetelmaa. ***1/2

Sami vs Braun ollut ihan mieluisa midcard feudi, vaikka Foleyn itkuhuutoa ei jaksaisi enää kuulla. Tämä 10-min time limit kiva mauste matsille, mutta hämmennyin itsekin kun Zayn sai voiton vain selviämällä. Enemmän tämä segmentiltä tuntui Foleyn tullessa pyyhkeellä sekoikemaan ja Strowmanin juostessa barrikaadin läpi. Viihdyin kyllä tämän kanssa ja Zaynin ottaessa pieni yliote lopussa oli hyvä lopetus. **1/2 ns. segmenttinä

Jericho vs Rollins oli ennakkoon tylsin ottelu ja eipä tämän katsottua mieli muuttunut. Tämäkin erittäin nähty ottelupari syksyltä ja vielä samalla tutulla kaavalla mentiin. Owens tulee lopussa auttamaan, mutta tekeekin haittaa ja Jericho jää tollottamaan "kaveriaan" stagelle päin ja huonostihan siinä käy. Miehet toki kehässä osaavat hommansa, mutta ei tästä jäänyt mitään mieleen. **

CW-matsi oli myös mitätön koitos. Eipä tästäkään sen enempää sanottavaa ja yleisöäkään nämä ei tunnu kiinnostavan. Paras kohta oli Nevillen paluu ja vielä heel-turnin kera. "Thank you, Neville" illan kohokohtia.
Ehkä tämä divari tästä saataisiin vielä käyntiin. Kendrick on toki mahtava, Gallagher on vihdoin debytoinut, Tozawaa vielä odottelen ja jos nuo tylsäkkeet Gulak, Nese, Dar jne. jätettäisiin vielä pois. **

30-minuutin Sasha vs Charlotte oli mitä oli, ei tämä oikein innostanut. Lopun 10-minuuttiin otetaan neljä ratkaisua ja sitten sudden death. Sashan bleedaus loi draaman tunnetta loppuun, mutta ei tuo nyt tätä hirveästi pelastanut. Eipä siinä, kyllähän nämä naiset osaa painia, mutta kyllä tämä myös ihme räpiköintiäkin sisälsi. Väittäisin tätä näiden heikoimmaksi kohtaamiseksi. ainakin se edellinen Rawissa nähty Falls count anywhere oli huomattavasti parempi. Charlotte vissiin oikeasti seuraa isänsä jalanjälkiä ja eiköhän se 16-mestaruutta ole uran päätteeksi saavutettu. **1/2

Main event myös valitettavasti maistui hyvin tutulta kauralta. Jälleenkerran ei matsissa sinällään mitään vikaa, mutta jos sen on jo lyhyen ajan aikana monen monta kertaa nähnyt, niin ei tämä vaan voi maistua hyvälle. Olisin toivonut että Owensille oli kerrankin annettu puhdas voitto tai Reignsin tupla-mestaruus olisi ollut myös ihan mielenkiintoinen ratkaisu. Mutta ei, vaan samalla vanhalla "Jericho murjottaa alku illan, kunnes lopussa tulee apuun" -kaavalla mentiin. Ja tuo lopun 2/3 Shieldin pöytien hajottaminen tuntui todella ankealta illan päätökseltä. Tässä se yksi ongelma Rawin päämestaruus-kuviosta nähtiin taas; ei vaan ole selkeää facea jota voi kannustaa. Yleisökin tuntui lopussa ettei tiedä miten reagoida (olivat kyllä muutenkin suurimman osan iltaa kuolleita). Itsellä ainakin todella vaikea nähdä näitä irvisteleviä rasvalettejä jonain sankareina, jotka nilkuttavan miehen laittavat porukalla pöydästä läpi. **1/2

eka puolituntinen oli ihan viihdyttävää menoa, mutta loppua kohti tapahtuma mureni. Jos ei Raweja ole muutamaan kuukauteen katsonut, niin ehkä tästä saa jotain irti. Ilta tuntui hyvin paljon siltä miten Raw on bookattu viimeiset puoli vuotta: New Day kusettamalla voittoon (ei onnistunut tälläkertaa), Sami on firman isoon underdog, CW-divari ei kiinnosta, Jericho häviää aina samallatavalla, Naistenmestaruutta pallotellaan miten vain, Päämestari Owens ei voi voittaa puhtaasti yhtään mestaruusmatsia.

Yksittäisten matsien perusteella tämä ei kovin hyvää kokonaisarvosanaa saa, voisi melkein sanoa vuoden huonoimmaksi ppv:ksi, mutta tämäntapaisia nähtiin jo alkusyksystäkin.

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Ehdolla vuoden tylsimmäksi tapahtumaksi. Nevillen heelturn +++++++++++ hiton tulinen.

kaikki muu oli aika eääääääääh.
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Ultimate
Upper Midcarder
Viestit: 76
Liittynyt: 06 Tammi 2016, 11:29

Re: WWE Roadblock - End Of The Line (18.12.)

Viesti Kirjoittaja Ultimate »

Illan avausmatsi joukkuemestaruuksista oli hiton hyvin bookattu! Ottelussa leikiteltiin kaikilla aikaisemmilla New Dayn kikoilla, jotka eivät sittenkään tässä matsissa tuottaneet tulosta. Matsi oli myös sen verran tiivis, ettei siihen mahtunut tylsiä hetkiä, vaan koko ajan tapahtui jotain kiinnostavaa. Yleisökin tykkäsi menosta ja lopetus oli oveluudessaan mainio. Tosi hyvä tapaus!
***+

Tykkäsin kyllä Strowmanin ja Zaynin mdcard-feudista, koska se oli mukavan erilainen ja toimiva juttu. Tämä matsi sen sijaan olisi voitu toteuttaa kyllä paremminkin. Toki tämä oli selkeästi tarinapainotteinen, jopa segmenttimäinen ottelu, mutta jotenkin tämä 10 minuuttinen olisi voinut olla iskevämpikin. Foleyn sekaantuminen matsiin toi tähän oman kivan pikku lisänsä, mutta muuten tämä oli kokonaisuudessaan aika erikoinen juttu. Ei ainakaan illan kirkkaimpia hetkiä.
**+

Itse odotin aika paljonkin Jerichon ja Rollinsin kohtaamiselta, mutta pettymykseksihän tämä jäi. Meno oli toki sinänsä ihan ok-tasoa, mutta homma ei vaan lähtenyt missään vaiheessa lentoon. Owensin sekaantuminen tähän oli hyvä lisä, mutta muuten tämä sai kyllä ehkä jopa liikaakin aikaa, etenkin kun yeisökään ei tällä kunnolla lämmennyt. Toki tässä oli pari kivaakin hetkeä, kuten se Rollinsin Pedigreen muuttaminen Powerbombiksi, mutta kokonaisuudessaan tämä oli kyllä pettymys.
**½

Kolme hiton taitavaa cruiseria kehässä ja taustalla ihan toimiva feudikin – silti tälle annettiin vain kuusi minuuttia aikaa ja samalla vedettiin pohja alta hyvältä matsilta. Meno oli kestonsa verran toki kivaa ja vauhdikasta ja tykkäsin, kuinka ottelussa tuotiin taas hyvin esiin myös luovutusliikkeitä. Yleisökään ei tälle oikein ehtinyt kunnolla syttyä ja kokonaisuus oli siis tosi tynkä. Harmi juttu.
**+

Odotin kyllä innolla Banksin ja Charlotten feudin viimeistä kohtaamista, mutta tuntui ettei tässä vuoden viimeisessä PPV:ssä naisilla ollut ihan se paras ilta. Ottelussa itsessään oli kyllä hyvä ja selkeä rakenne ja se myös sisälti sopivissa määrin toimivia spotteja läpi matsin – esimerkiksi se Sashan iskeytyminen teräsportaisiin oli kivuliaan näköinen hetki. Matsiparin kuvaan sopi myös mainiosti, että ottelu venyi lopulta jatkoajalle. Harmillisesti matsin tunnelma oli vähän vaisu, kun yleisö ei jaksanut antaa itseään oikein tällekään koitokselle. Ymmärrän tavallaan negatiivisetkin kommentit tästä matsista: naiset eivät olleet ihan parhaimmillaan ja meno ei yltynyt sellaiseksi tykitykseksi mitä kaksikolla parhaimmillaan, jättäen tämän ottelun kauas naisten parhaasta tasosta. Silti tämä oli mielestäni tasaisen kova ottelu, jonka kruunasi vieläpä toimiva lopetus. Se isoin ongelma oli siis oikeastaan se, että naisilla olisi ollu repussaan eväitä parempaankin otteluun.
***+

Owensin ja Reignsin ottelu kuului myös illan pettymyksiin. Matsi alkoi nimittäin hitaasti ja ottelun vauhtiin pääsemisessä kesti kyllä vähän liiankin kauan. Lopulta taistelu heräsi kunnolla eloon vasta Owensin näyttävien Frogsplash-spottien myötä. Yleisö oli edelleen aika vaisuna, mutta onneksi Jerichon sekaantuminen hoidettiin sentään hyvin – juuri tuo Jerichon Owensille iskemä Codebreaker sopi hiton hienosti miesten aikaisempaan buukkauksen. Toki tästä odotukset alittaneesta ottelusta ei voi syyttää Owensia – mies veti hommansa tosi hyvin ja on edelleen kehässä ehkäpä se rosterin mielenkiintoisin painija laajalla arsenaalillaan. Reigns saisi kyllä oikeasti pysytellä siellä US-kuvioissa jonkin aikaa.
***-


Arvio: Tasapaksu tapahtuma. Positiivisin juttu oli illan avausmatsi, mutta muuten kaikki ottelut olivat enemmän tai vähemmän pettymyksiä. Lisäksi kortista ei noussut esiin mitään todellista huippuottelua, mistä tämän tapahtuman voisi muistaa. Vähän vaisu lopetus WWE:n PPV-vuodelle.
**

Vastaa Viestiin