WrestleMania 33 (2.4.2017)

Keskustelua showpainitapahtumista, kuten WWE:n WrestleManiasta tai FCF:n Talvisodasta.
Vastaa Viestiin
Enska
Ylläpitäjä
Viestit: 625
Liittynyt: 02 Tammi 2016, 23:19
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Enska »



Kuva

Lähetys: 2.4. klo 0–6 Suomen aikaa (oletus)

Sijainti: Orlando, Florida (Camping World Stadium)

OTTELUT:

WWE Championship
Randy Orton vs. TBD

Singles Match
Brock Lesnar vs. Goldberg
IMDb | last.fm | Goodreads

Big Show et Kane, qui es in caelis,
sanctificetur nomen tuum,
adveniat regnum tuum,
fiat voluntas tua,
sicut in caelo, et in terra.

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Hilataan ketjua vähän ylöspäin, WrestleMania 33 on tosiaan jo ensi viikolla.

Kortti taitaa näyttää tällä hetkellä suunnilleen tältä:

WWE Universal Championship
Goldberg (c) vs Brock Lesnar

WWE Championship
Bray Wyatt (c) vs Randy Orton

RAW Women’s Championship
Bayley (c) vs Sasha Banks vs Charlotte Flair

WWE United States Championship
Chris Jericho (c) vs Kevin Owens

RAW Tag Team Championship
Luke Gallows & Karl Anderson (c) vs Enzo Amore & Big Cass vs Sheamus & Cesaro

Smackdown Women’s Championship
Vahvistetut osallistujat:
Alexa Bliss (c) vs Mickie James vs Natalya vs Becky Lynch vs Carmella

Cruiserweight Championship
Neville (c) vs Austin Aries

Singles Match
Roman Reigns vs The Undertaker

Mixed Tag Team Match
John Cena & Nikki Bella vs The Miz & Maryse

Andre the Giant Memorial Battle Royal
Vahvistetut osallistujat:
Mojo Rawley, Apollo Crews, Big Show

Singles Match
AJ Styles vs Shane McMahon

Lisäksi nähtäneen seuraavat koitokset:

Singles Match
Triple H vs Seth Rollins

Intercontinental Championship
Dean Ambrose vs Baron Corbin (Joku rajumpi matsimuoto sopisi tähän viimeaikaisten SmackDownien perusteella)

SmackDown Tag Team Championship
American Alpha (c) vs. The Usos

Kovia nimiä vielä kokonaan tapahtuman ulkopuolella: Braun Strowman, Samoa Joe, Sami Zayn, Dolph Ziggler jne. Samalla kun potentiaalisessa pääottelussa on kaksi part-timeria, joiden yhteenlaskettu ikä on 89 vuotta. :shock:

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Missä on tämän vuoden useamman ihmisen tikapuukansanmurha? Olisko #divasrevolutionin aika ja tehdä tuosta SD:n naisten matsista sellainen?
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Mania on jo tosiaan aivan nurkan takana ja ei hyvää päivää, oma kiinnostus on tätä tapahtumaa varten aivan pohjamudissa. FastLamen jälkeen kaikki luotto "järkevään" (WWE:n standardeilla) buukkaukseen katosi kuin pieru Saharaan. Vilkuillaampas nyt kortti huvikseen lävitse oman kiinnostuksen mukaisessa järjestyksessä. Tosiaan ei viikottaisia ole tullut taas kunnolla katsottua pitkään aikaan, joten eiköhän joku tule olemaan eri mieltä näistä mielipiteistä. Kouluarvosanat 4-10 tosiaan määrittävät kiinnostuksen.

Bork Laser vs Oldberg - 4
Papat pääsevät horjumaan kehään ja pelissä on vielä "Universal"-mestaruus. Voi hyvää päivää. Parhaassa ja pahimmassa tapauksessa tämä on ohi alle minuutissa Lesnarin voittaessa. Kauhuskenaario on tietenkin että täysin puolikuntoinen Goldberg raahataan nivelet naksuen jopa kymmenminuuttiseen, "eeppiseen" kohtaamiseen. Kaikista hirveintä tässä on että tämä on hyvinkin todennäköinen pääottelu (vaikka WWE kuinka yrittää toitottaa sen olevan Orton/Wyatt). Eiköhän Lesnar tämän vie ja tiputta sitten Reignsille Slamissa/seuraavassa Maniassa. Josta puheenollen...

Iso Koira vs Kuollut Mies - 4,5
Takerin mahdollisesti viimeinen ottelu tuhlataan lunnollisesti Vincen märimpään uneen eli Roman Reignsiin. Takerin kunto alkaa näyttää jo todella pahalta, joten toisaalta tämän toivoo olevan herran viimeinen ratsastus auringonlaskuun. Ottelusta ei mikään päätähuumaava ole, sillä Reigns ei ole lähellekään tarpeeksi hyvä kantamaan hidasta Takeria. Yleisön reaktiothan ovat ainoa kiinnostuksen kohde... ja se kuinka pahasti Reignsin päälle paskotaan kun tämä voittaa ja pysyy edelleen vauvanaamana.

ARMBAR-ottelu - 5
Perinteinen battle royal heiluttelu kusitaukona "isompien" ottelujen välissä. Varmaan joku kiva spotti nähdään, mutta muuten kyseessä lienee perinteistä myllerrystä.

Punaiset joukkuemestaruudet - 5,5
Rawin joukkuedivari on ollut melko kuollut viime kuukaudet. Hienon New Day/Euro Lads ottelun jälkeen kuivahko Klubi saapui mestaruuskuvioihin ja nappasikin mestaruudet itselleen... noin kuusi kuukautta kaiken momentumin tuhoutumisen jälkeen. Enzon mikkityöskentely alkaa kärsiä pahasti ja Cesaro on jälleen heitetty joukkuekuvioihin Maniaan. Voi voi.

Sinisten naisten härdelli - 5,5
"Kaikki" Smackdownin naiset kisailevat mestaruudesta. Ainoa mielenkiinto kohdistuu mahdollisiin yllätysesiintyjiin eli palaaviin naisiin (Kelly Kellya ja Victoriaa on vahvasti povattu), lasaretista palaaviin (Emma, Summer Rae ja/tai Tamina) sekä mahdolliseen Asukaan. Nopea härdelli, jopa pre-showssa.

Total Bellas vs Total Bellas - 6
Cena ja Miz ovat jälleen nokikkain Maniassa ja tällä kertaa turhat naikkoset rinnallaan. Rakentelu on ollut sangen viihdyttävää (etenkin Mizin ja Marysen Total Bellas -segmentti menneeltä viikolta), mutta ottelu on toivottavasti lyhyt. "Parhaimmassa" tapauksessa saamme sietää vielä Cenan kosintaa tosi-tv:n takia. Kaunista.

Ric Flair vs Eddie Guerrero vs Samoa vs The Hugster - 6,5
Rawin naisten mestaruus on jälleen pelissä monen hengen ottelussa. Viime vuonna kyseinen ottelu oli jopa illan paras, mutta tänä vuonna vähän epäilen. Tästä todennäköisesti tulee viihdyttävä, vaikka Bayleyn mestaruusvoiton ja Charlotten streakin kuseminen ennen Maniaa olivat uskomattoman tyhmiä päätöksiä. Suurin kiima tästä ottelusta onkin karkonnut.

Indykiller vs Da Man - 7
Hopla vastaan Rollins on vielä epävarma Rollinsin polven takia, mutta mahdollinen No DQ -stipulaatiolla käytävä taisto sopisi oikein hyvin. Rollinsin täysin ryssitty face-turn on vihdoin osoittanut elpymisen merkkejä, joten toivottavasti miehen polvi saadaan piakkoin kuntoon.

Absolute Madman vs Paroni Korppi - 7
Osan foorumilaisista on ottanut Baron Corbinin omaksi kulttisuosikikseen, mutta minä olen vielä skeptinen. Toki sitä kuuluisaa potentiaalia on ja mies on ollut Smackdownissa varsin viihdyttävä, mutta kehässä vielä hieman raakile. Ambrosen viime vuosi oli taas mielestäni loistava sekä mikkitoiminnan että kehätyöskentelyn puolesta, mutta normaali yksilöottelu tuntuu hieman kesyltä tälle kaksikolle. Epäilen vahvasti stipulaatiolla käytävää uusintaottelu Manian jälkeen, mutta on silti hyvin mahdollista että Korppi nappaa tästä ensimmäisen kultansa vyötäisilleen.

MAAILMAN PARAS vs Komissaari - 7
Juu, AJ Styles on tungettu turhaan otteluun Shanea vastaan. Kyllä, maailman parhaalle painijalle pitäisi löytyä joku "oikea" vastustaja Maniaan, eikä pelkkä non-wrestler. Silti olen varovaisen positiivinen. Shanelta puuttuu terve itsesuojeluvaisto, joten molemmilta saatetaan nähdä melkoista bumppia.

Tuhopolttaja vs Kulttijohtaja - 7
Ortonin ja Wyattin kuviota on rakennettu pitkään ja hartaasti. Tuhopoltto-segmentti oli hienosti toteutettu, mutta jotenkin tuntuu että suurin hönkä on kadonnut tästä feudista. Ensin paljon mukana ollut Harper pyyhkäistiin äkkinäisesti syrjään. On myös sangen todennäköistä että Orton vie mestaruuden ja Wyattin kausi jää täysin tyngäksi. Eikä pidä unohtaa miesten edellistä kohtaamista viime syksyltä, joka oli vain kelvollinen. Tässä ottelussa piilee uhka ja mahdollisuus...

Antichrist vs Cool Dad - 8,5
Festival of Friendship oli vuoden segmentti eikä mikään tule sitä enää ohittamaan. Owensin ja Jerichon ystävyys on ollut kaunis asia ja feudi on kuumana Jerichon ollessa maanantai-iltojen kuumin face. Yleisö tulee varmasti olemaan hyvin messissä, mutta Jericho hidastunut kehätyöskentely pelottaa hieman. Silti todennäköisesti illan paras ja tulee saamaan tarpeeksi aikaa, toisin kuin...

NeVille vs Houston Hermes - 9
Täytenä workrate-homoilijana Arieksen ja Nevillen cruiserweight-kamppailu on itselleni illan odotetuin ottelu. Neville on ollut heittämällä Rawin paras osa paluustaan lähtien ja tarjosikin FastLanen parhaan ottelun. Myös Aries on päässyt näyttämään olevansa edelleen helvetin karismaattinen kaveri ja kova kehätaituri hieman laimean NXT-runin jälkeen. Valitettavasti näen tämän ottelun kohtalona olevan joko pre-show, alle kymmenen minuuttia aikaa tai molemmat. Mutta minä haluan uskoa, helvetti.
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Ei itselläkään hirveitä odotuksia ole, mutta onhan tämä kuitenkin se vuoden isoin ja kaunein tapahtuma.
Voisi veikkauksia/toiveita ja Zempparin tavoin kouluarvosanat kiinnostuksen mukaan laittaa.

Goldberg vs Brock Lesnar
Isoimpana huolena tätä varjostaa Goldbergin kunto, edelleenkään siitä ei ole mitään tietoa. Spearit ja Jackhammerit vielä onnistuu, mutta jaksaako ukko ottaa yhtään iskua vastaan ja kuinka monta minuuttia se stamina kestää.
Olen hyväksynyt rematchin, mutta vyötä ja main event spottia tämä ei olisi tarvinnut.
Veikkaus: Ei kestä kauan, ja Lesnar vie.
Toive: Goldberg jaksaa edes muutaman minuutin, ja tunnelma olisi "katossa"
Kiinnostus: 5/10. Voittaja on melko selvä, eikä matsilta uskalla odottaa mitään.

Bray Wyatt vs Randy Orton
Mökin poltto oli feudin paras anti, muuten niin ja näin nämä mind gamet olleet. Vähän semmoiset fiilikset kun valmista korttia katsoo, että vyö tähän laitettiin, koska ei sopivampaa otteluparia sille ollut.
Veikkaus:Saa sen 15min aikaa, Molemmilla hyvät mahdollisuudet viedä.
Toive: Viihdyttävä matsi ilman sekaannuksia. Bray voisi jatkaa mestarina, toisaalta ei Ortonkaan huono olisi. Wyattille joku siisti entrance
Kiinnostus: 6/10 Pieni pelko että matsi jää tylsäksi.

Kevin Owens vs Chris Jericho
Yksi illan harvoja kiinnostavia matseja, feudi hyvin rakennettu mm. Vuoden parhaalla segmentillä. Ei tästäkään 5/5 matsia odota, mutta luultavasti kuitenkin illan paras. Tämäkin toimisi ehkä paremmin ilman vyötä, toisaalta kiva että us-mestaruus saa näinkin kovan matsin Maniaan.
Veikkaus: Owens vie, ja Fozzy lähtee kiertueelle.
Toive: Sen verran henkilökohtainen feudi että näkisi jotain rajumpaa menoa.
Kiinnostus: 8/10 Jericho on parhaat matsinsa paininut, mutta pystyy ehkä vielä kovaan matsiin

Shane McMahon vs AJ Styles
Edelleen hiukan ihmetyttää miksi tämä käydään, ja vielä ihan perusmatsi. Olisin ite bookannut Shanen tuovan Nakamuran kohtaamaan AJ:n. Näin oltaisiin saatu odotettu ottelu WWE:ssä ja vielä Wrestlemaniassa. Tämän jälkeen Styles olisi voinut siirtyä Rawiin.
Mutta tämä on nyt se matsi mikä nähdään, ja oikein maukkaita segmenttejä on nähtykin. Onhan tämä ison kalibeerin matsi, ja väittäisin että 5 vuoden päästä täma on paremmin porukan päässä kuin viime vuoden Styles vs Jericho
Veikkaus: Stylesin on tämä otettava
Toive: Styles hoitaa isoimman työn ja Shanella pari isompaa spottia.
Kiinnostus: 7/10 ehkä tässä jotain hullua nähdään.

Roman Reigns vs Undertaker
Tämä feudi on kyllä puhtaasti mennyt itsellä katsoen Takeria, kuinka heikolta mies näyttää. Reigns on ottanut heelin roolin rakentelussa, mutta tuskinpa tässä varsinaista turnia nähdään.
Veikkaus: Matsi on pari vuotta nähty Wyatt vs Taker kaltainen 10min röpellys, josta jää mitään mieleen.
Toive: Reigns tuhoaa Takun, eikä lopussa nähdä mitään kättely-halailuja. Taker poistuu kehästä ja seuraavaa matsia vain tulille.
Kiinnostus:5/10 Putki jos olisi kunnossa, tässä olisi jännitettävää. Takerin kunto huolettaa.

Triple H vs Seth Rollins
Paras feudi ollut ehdottomasti, Triple H edelleen parhaimpia heelejä ikinä ja Rollinsistakin saatu vihdoin toimiva face. Ja kuten monissa muissakin illan matseista, toisen ottelukyky varjostaa tätäkin. Varmaan aika raju brawl tähän saadaan, mitä tämä toisaalta huutaa.
Veikkaus: Tosi vaikea sanoa mitä tässä ylipäätään tapahtuu, kuinka kauan ja kumpi vie.
Toive: Rollins tarvisi redemptionin, toisaalta tyhmää jos Hunter häviää yksijalkaiselle.
Kiinnostus: 8/10

Bayley vs Sasha vs Charlotte vs Nia Jax
En odota viime vuoden tasoista jännittävää matsia, mutta on tässä potentiaalia. Sashan heel-turnia tähän kai odotetaan, voi olla että se nähdään vasta Rawissa. Nia luultavasti porukalla eliminoidaan, ja taitavammat naiset hoitaa lopun. Jotain spessu entranceja tässä varmaan on.
Veikkaus: Bayley vs Sasha feudilla varmaan jatketaan, mutta kumpi poistuu mestarina?
Toive: Heel-turn voisi olla hyvä, toisaalta viime vuoden naistenmatsin huonous oli lopetus. Eli ehkä kuitenkin puhdas ratkaisu olisi mielekkäämpi nähdä.
Kiinnostus: 7/10 Harvoja johon selkeää voittajaa ei löydy, tuota vyötä vaan on palloteltu niin paljon että aika sama kuka sen vie, varmaan Rawissa taas omistaja vaihtuu.

Cesaro & Sheamus vs Enzo & Cass vs Gallows & Anderson
Ei paljoa ole tästä feudista jäänyt käteen. Tikkaat tuotiin viime tingassa mukaan, mikä on varsin kiva. Mitä olisi mania jos siinä ei ole tikapuu-matsia? Vaikkakin tässä ei mitään high flyereita ole mukana, varsinkin Enzon laittaminen tikapuiden sekaan pelottaa, mutta kyllä tämä sen perusmatsin voittaa.
Veikkaus:Eiköhän nuo pehmoset pojat tämän vie, ja onhan nuo vöitä jo NXT:stä asti hakeneet.
Toive: Viihdyttävä alkukortin matsi, ilman pahempia botcheja.
Kiinnostus: 6/10 Ladderit tuo lisä pojoja. Muuten feudi ollut kuiva.

Dean Ambrose vs Baron Corbin
Stipulaatiota jäi kaipaamaan, mutta tätä varmaan jatketaan, ehkä myöhemmin astetta rajumpi matsi tiedossa. Feudi oikein mukava, mutta ei tältä paljoa odota. Jonkinsortin Corbinin näytönpaikka tämä taas olisi.
Veikkaus: 10min aikaa. Tuntuu että Ambrose voisi vielä jatkaa, tai ehkä Corbinille aletaan rakentamaan mania putkea.
Toive: Vauhdikas ottelu, ei tarvi hirveän pitkä olla.
Kiinnostus: 6/10 Ihan ok midcard matsia odotan, ei tätä 2kk päästä varmaan muista.

John Cena & Nikki Bella vs Miz & Maryse
Kaksi taitavaa puhujaa, niin kyllä tästä viihdettä on saatu irti. Total Bellas parodia hauskinta WWE:tä sitten..? Onhan nuo Bryanin pieni koko yms. mollaamiset aika halpaa ja helppoa, mutta on silti hyvin on osunut ja uponnut. "You cant see me, because there's nothing worth seeing".
Cena puolestaan murhasi lopuksi Mizin ja varsinkin Marysen. Kyllä tuo aika paha oli katsoa kuinka heelit tollottaa sen 10min ilman puheenvuoroa. Harmi että tämän feudin sisältö (Cena on enää osa-aikainen, Nikki on Cenan kanssa vain rajasta jne) on nähty niin monesti viimeisen vuoden sisällä.
Veikkaus: Never give up... your spot, otherwise somebody more talented will take it. Cena vie
Toive: Miz vie ja antaa Nikkille DDP:n joogasetin. Realistisesti saisi olla Nikkin vika matsi.
Kiinnostus: 6/10 Kosiiko Cena vihdoin?

Kick-off

Neville vs Austin Aries
Helvetinmoinen sääli ettei nähdä pääkortissa. Toisaalta tämä antaa syyn katsoa kick-offin, mutta monet ei varmasti tätä katso ja itselläkin se on sellaista kuunnellen/vilkuillen seuraamista. Itse tätä jopa showstealeriksi povasin, toki samat miehet siellä pomppii, mutta saako selaista latausta mitä vaikka openerina olisi saanut. Muistelisin ainakin että viime vuoden manian kick-offin aikana yleisö oli aika tyhjä, koska porukka yritti päästä vasta sisään.
Veikkaus: Kaksi loistavaa painijaa laittaa parasta, mutta saako huomiota
Toive: Taker ja Goldberg on niin paskana että heidän matsit kestää minuutin yhteensä ja tälle vapautuu aikaa pääkorttiin.
Kiinnostus: 8/10 Kovasti edelleen kiinnostaa, vaikka jääkin kick-offiin.

Alexa Bliss vs Becky Lynch vs Mickie James vs Carmella vs Naomi vs Natalya
Tämä taas ihan oikeassa paikassa, mielellään tämänkin katson, mutta ei odotuksia.
Veikkaus: Melkein kuka vaan voi viedä.
Toive: Saavat yleisön lämpimäksi ja ovat kaikki nättinä ja hyvän matsin alle ja muuta kivaa.
Kiinnostus: 4/10

Battle Royal
Hyvä että Big Show't yms muut joille ei tilaa muuten löydy saavat oman mania paikkansa. Hyvä kuitenkin ettei Joea ole tähän laitettu, hoidetaan mania debyytti sitten ensi vuonna kunnon feudissa.
Veikkaus: Strowman
Toive: Matsia ei siirretä pääkorttiin
Kiinnostus: 2/10

Viime vuonna maniasta puuttui paljon porukkaa loukkaantumisien takia, tämän vuoden teemana tuntuu olevan kuinka moni ylipäätään pystyy painimaan.

New Daylta jotain hassunhauskoja backstage segmenttejä varmaan nähdään. ketä legendoja on paikalla? Tuleeko Rock leikkimään taas sankaria? ilmeisesti joitain vanhoja divoja on paikalla?
3 päivän päästä nähdään millainen Thrill ride/Snoozefest se tulee olemaan.

Miksu
Main eventer
Viestit: 349
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 00:42

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Miksu »

On aika taas jokaisen painifanin joulun. WrestleMania 33 on tämän viikon sunnuntaina ja ennakolta tämä Mania vaikuttaa todella hyvältä, varsinkin jos vertaa viime vuoden Maniaan. Viime vuonna WrestleManian päätteeksi Roman Reigns kaikesta huolimatta nousi WWE:n päämestariksi joka oli ollut ilmiselvää jo kuukausien ajan. Samankaltaista, negatiivista bookkausta ei ole onneksi tehty ja monen matsin kohdalla voittajia on vaikeaa veikata etukäteen. Miltä siis kokonaisuudessaan näyttää tämän vuoden WrestleMania? Aloitetaanpa siis pre-show'sta.

Pre-show

1. Naomi vs. Carmella vs. Alexa Bliss (c) vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Mickie James for WWE SDL Women's Championship

Tämä matsi siirrettiin odotetusti pre-show'n, sillä korttiin oli taas bookattu jopa 13 matsia ja moni niistä vaatii aikaa, joten uhrauksia on tehtävä ja laitettava vähiten kiinnostavat matsit sitten kickoffiin. Ei tämä huono päätös ole, sillä tämä matsi voi yllättää hyvinkin positiivisesti. Alexa Bliss on ollut aivan liekeissä siitä lähtien kun mestaruuden ensimmäistä kertaa voitti viime joulukuussa ja odotettavissa on että hän antaa kaikkensa tähän matsiin. Mickie Jamesin loisteikas ura saa hienon paluun parrasvaloihin, sillä naisen edellinen WrestleMania oli WM26, jossa Undertaker päätti legendaarisen Shawn Michaelsin uran. Kokeneet kehäketut Natalya ja Becky Lynch pitävät huolta matsin tasosta ja odotettavissa on ennenkaikkea tulista taistelua. Ennen WrestleManiaa Naomi joutui luopumaan vyöstään (jonka hän oli taas voittanut Elimination Chamberissa) ja näyttikin siltä ettei Naomi ehdi parantumaan WrestleManiaa varten, mutta niin viimeisessä SmackDownissa ennen Maniaa Naomi palasi ja ilmoitti osallistuvansa matsiin. Ainoa joka herättää pientä kummastusta on Carmella joka on viime kuukausina vain leikkinyt James Ellsworthin kanssa ja voittanut satunnaisesti jobbereita.

Itse odotan tältä matsilta paljon, sillä yksikään matsin osallistujista ei ole umpisurkea kehässä ja matsin voittajaa on erittäin vaikea veikata etukäteen. Joko Naomi ottaa omansa takaisin ja kotikaupungin sankari saa oman WrestleMania-hetkensä, tai vaihtoehtoisesti Blissin voittokulkue jatkuu. Myös on mahdollista että kuka tahansa muista osallistujista voittaa koko roskan, mutta pidän sitä epätodennäköisenä sillä koko matsi on oikeastaan rakennettu Naomin ja Alexa Blissin varaan. Niin tai näin, tämä matsi kannattaa katsoa.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Odotettavissa on loistavaa naistenpainia, tulikuumia near-falleja ja todennäköisesti tämän Manian ensimmäinen WM-hetki Naomille.

2. Neville (c) vs. Austin Aries for WWE Cruiserweight Championship

Neville on ollut elämänsä vedossa viime joulukuusta lähtien, kun mies palasi Roadblock: End of the Linessa, teki heel turnin ja kuukausi myöhemmin nousi mestariksi. Nevilleä ei ole kukaan voittanut paluun jälkeen ja näyttikin pitkään siltä ettei kukaan tulisi pitkään aikaan päihittämään ''The King of Cruiserweightsia'', kunnes Austin Aries teki lopultakin paluunsa muutama viikko sitten vakavan silmäloukkaantumisen myötä, joka oli pitänyt miehen pois kehistä melkein puoli vuotta. Aries oli tehnyt parantumisjakson ajan selostusta cruiserweight-matseille ja oli toistuvasti kehunut Nevilleä. Viimeisen selostuksen jälkeen Aries haastatteli Nevilleä, jossa kyseenalaisti etteikö olisi ketään joka pystyisi päihittämään Nevillen. Tämän jälkeen Aries hyökkäsi Nevillen kimppuun ja voitti myöhemmin 205L:ssä ykköshaastajuuden sinetöiden matsin WrestleManiaan.

Neville sekä Aries ovat ilmiömäisiä kehätaitureita ja tälle matsille löytyy taustaa monen kuukauden takaa joten odotettavissa on hienoja spotteja ja mahtavia hetkiä. Voittajaksi veikkaan Austin Ariesia, mutta yhtä hyvin myös Nevillen voitto kelpaa.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Kahden huipputaiturin välinen kohtaaminen ei voi pettää mitenkään. Lennokasta painia, spotteja, near-falleja ja lopulta voittajaksi Aries niin siinä on harvinaisen kovan pre-show-matsin ainekset.

3. 2017 Andre the Giant Memorial Battle Royal

Jo neljättä kertaa järjestettävä ATGMBR on muodostunut WrestleManian traditioksi. Se alkoi WrestleMania XXX:ssä, jonka voitti Cesaro. Seuraavana vuonna sen voitti Big Show ja viime vuoden voittaja oli päärosteri-debyyttinsä tehnyt Baron Corbin. Aikaisempina vuosina on ollut vaikeaa veikata voittajaa, mutta tänä vuonna se näyttäisi olevan päivänselvää. Yli puolet osallistujista eivät ole tehneet viime kuukausina yksinkertaisesti mitään tai sitten heidät on vain heitetty sattumanvaraisesti tähän matsiin mukaan (kuten mm: SDL Tag Team-mestarit Jey ja Jimmy Usot). Onneksi kuitenkin poikkeuksia löytyy:

Sami Zayn oli joskus aikoinaan erittäin kovassa nosteessa mutta on päärosteriuran aikana kadottanut sen tietyn hohdon ja suunta on ollut selkeästi kateissa tämän miehen suhteen. Tämän matsin voittamisesta voisi Zayn saada uudelleen jonkin suunnan hänen kuvioilleen.
Dolph Ziggler on viime kuukausina ollut midcard-feudeissa, joten tämän voittamisesta voi hän nousta takaisin lähemmäs päämestaruuskuvioita.
Braun Strowman on edelleenkin kovassa nosteessa ja omissa kirjoissani ylivoimaisesti todennäköisin voittaja. Mies on hävinnyt vain kerran puhtaasti ja tämän voittamisesta egomaanikko-Strowman saa lisää kehumisen aihetta.
Big Show on myös matsissa mukana ja on ottanut Strowmanin kanssa yhteen monta kertaa Royal Rumblen jälkeen. Voitto olisi hyvä kruunu miehen uralle, sillä hän olisi ensimmäinen ja ainoa joka on voittanut ATGMBR:n pystin kaksi kertaa.

Odotettavissa on melko sekavaa menoa ja yllätyksellisiä hetkiä. Show'n piti alunperin otella tässä Maniassa Shaqia vastaan, mutta se ei jostain syystä sitten tapahtunutkaan. Ehkä Shaq palaa tähän matsiin kuten viime vuonna ja eliminoi Show'n? Se nähdään sunnuntaina!

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Yllätyspaluu ja/tai debyytti on mahdollista, joten jos tykkää Royal Rumblen kaltaisista yllätyksistä niin niitä kannattaa odottaa tähän matsiin. Myös voittaja voi olla yllätys eikä yksikään voittaja olisi huono valinta.

Main show

4. Luke Gallows & Karl Anderson (c) vs. Enzo Amore & Big Cass vs. Cesaro & Sheamus for WWE RAW Tag Team Championship

Uskon että WrestleMania lähtee virallisesti käyntiin tällä monen miehen ladder-matsilla, kuten aikaisempina vuosina on ollut tapana. Nyt on tehty kuitenkin se poikkeus, että tänä vuonna tapellaan joukkuemestaruuksista eikä Intercontinental-mestaruudesta. Hallitsevat mestarit Luke Gallows & Karl Anderson ovat hienosti menettänyt kaiken hohtonsa monta kuukautta kestäneen häviöputken jälkeen eikä heidän yllätyksellinen mestaruusvoitto tuntunut miltään. Siitä lähtien Cesaro & Sheamus ovat yrittäneet saada mestaruuksiansa takaisin ja tämä on ajanut miehet siihen pisteeseen, että Cesarokin on alkanut lipsumaan pahan puolelle käyttäen samanlaisia taktiikoita kuin tiimikaverinsa Sheamus. Enzo Amore & Big Cass debytoivat melkein vuosi sitten päärosteriin ja ovat siitä lähtien aktiivisesti metsästäneet joukkuemestaruuksia tuloksetta. Ykköshaastajuusotteluiden ollessa tasapelejä molemmat tiimit sitten bookattiin haastamaan Gallows & Anderson mestaruuksista. Stipulaatio kerrottiin vasta vähän ennen viimeistä RAW:ia ennen WrestleManiaa ja kaikki osapuolet sitten heiluivat tikkaiden kanssa, aiheuttaen Sheamukselle 16 tikkiä silmän yläpuolelle.

Veikkaan voittajiksi ja uusiksi mestareiksi Enzoa & Cassia, ihan vain sen takia koska he ovat metsästäneet niitä jo sen vuoden ajan ja olisi todella outoa jos he häviäisivät nytkin. Cesaron & Sheamuksen voittokin kelpaa, mutta kaikista laimeinta olisi antaa Gallowsin & Andersonin edelleen jatkaa todella kuivaa mestaruuskauttaan, sillä se on ollut ylivoimaisesti tylsintä settiä mitä RAW:ista on tämän talven aikana nähty.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Ladder-matsit ovat vuodesta toiseen erittäin suosittuja ja ne ovat vain harvoin puhdasta sontaa. Nämä miehet myös tulevat ottamaan riskejä ja hienoja spotteja tulemme varmasti näkemään useampi kappale. Jos aikaa annetaan tarpeeksi, voi tämä matsi yllättää erittäin positiivisesti myös tähtiasteikollakin.

5. John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse

Tämä matsi on todellinen WrestleMania-matsi monella tavalla. Aina siitä lähtien kun brand split astui uudelleen voimaan viime kesänä, on The Miz ollut vaimonsa Marysen kanssa aivan liekeissä. Toistuvia piikittelyjä eläköityneelle Daniel Bryanille on ollut mahtava seurata ja promot ovat nostaneet miehen osakkeet takaisin ylös. Nyt viime kuukausina The Miziä on ärsyttänyt erityisen paljon erään part-timerin paluu ja hänen nimensä on John Cena. Tämän feudin myötä on nähty toistaiseksi tämän vuoden parhaimmat segmentit, kun The Miz on esittänyt John Cenaa ja Maryse Nikki Bellaa Total Bellas -parodiavideoissa. Cena & Bella alkoivat taggailemaan kuukausi sitten suurinpirtein ja tämä ärsytti suunnattoman paljon The Miziä sekä Marysea, joten he heittivät haasteen ilmoille jonka oletetusti Cena & Bella hyväksyi. Feudin kantavana teemana on ollut se, että The Miz & Maryse ovat viime keväästä lähtien mainostaneet itseään ''It Couplena'' eivätkä he hyväksy että Cena tulee valloittamaan taas kaiken ruutuajan tällä kertaa Nikki Bellan kanssa. Feudissa kummallisinta on ollut se että Cenalta eikä myöskään Bellalta ole tullut paljoa takaisin, olkoonkin että viimeisessä SmackDownissa ennen WrestleManiaa Cena sitten piti 10 minuutin mittaisen promon asiasta.

Huomio kiinnittyy itselläni eniten siihen että kuinka kehäruosteessa on Maryse. Maryse palasi WWE:n viime WrestleManian jälkeisessä RAW:issa eikä ole paininut kertaakaan sinä aikana, joten se tulee olemaan mielenkiintoista. Myös spekulaatiot on käynyt villeinä siitä että onko tämä Nikki Bellan viimeinen matsi, sillä naisen niska ei huhujen mukaan ole täysin kunnossa. Olisin itse katsonut mieluummin Cenan ja The Mizin välisen single-koitoksen, mutta ei tämä silti fiilistä latista. Veikkaan voittajiksi The Miziä & Marysea, sillä he ovat olleet SmackDown Liven kantavia yksilöitä ja Cenan & Bellan voitto olisi aivan liian ennalta-arvattavaa sekä tylsää.

Miksi tämä ottelu kannattaa nähdä: Tämä on sitä kuuluisaa viihdepainia. Tässä huomio ei kiinnity siihen otellaanko kuuden tähden matsi vai ei, vaan yksinkertaisesti siihen kuinka viihdyttävää tämä on. Myös jos kiinnostaa katsastaa Marysen mahdollinen kehäkunto, niin tässä se nähdään edes vilauksella.

6. Bayley (c) vs. Charlotte Flair vs. Nia Jax vs. Sasha Banks for WWE RAW Women's Championship

Tällekin matsille löytyy historiaa kuukausien takaa. Brand splitin jälkeen RAW:in naisrosteri on ollut olemattoman ohut ja nämä neljä naista ovat olleet jatkuvalla syötöllä toistensa kurkuissa kiinni. Se syy miksi tähän matsiin kuitenkin ajauduttiin oli kuitenkin se RAW, jossa Bayley voitti mestaruuden ensimmäistä kertaa Charlotte Flairilta ja vielä toistamiseen revanssissa Fastlanessa. Kumpikaan matseista ei kuitenkaan päättynyt puhtaasti, sillä Sasha Banks oli avustamassa Bayleyta voittoon. Ennen Bayleyta kuitenkin Charlotte sekä Sasha ottelivat melkein puolen vuoden ajan naistenmestaruudesta käyden läpi erilaisia stipulaatioita ja Roadblock: End of the Linessa stipulaationa oli se ettei häviäjällä ole revanssioikeutta. Voittajaksi paljastui tuolloin Charlotte, joten Sashan ei auttanut muu jäädä nuolemaan näppejään. Sashalla ja Nia Jaxilla oli Roadblockin jälkeen minifeudi jonka jälkeen Sasha sitten älysi ettei voi haastaa Charlottea mestaruudesta, mutta Bayleyn sen sijaan voi. Stephanie McMahon on yrittänyt aktiivisesti saada Bayleyta luopumaan mestaruudestaan vedoten siihen ettei hän ole oikea mestari mutta Bayley on silti itsepintaisesti pitänyt mestaruutensa. Yksilömatsi Charlotten ja Bayleyn välille bookattiin WrestleManiaan, mutta ensin Sasha pääsi otteluun mukaan voittamalla Bayleyn jonka jälkeen myös Nia Jax pääsi samalla tavalla. Lopulta ottelun stipulaatioksi nimitettiin eliminaatiomatsi, joten varmaa on se ettei Bayley voi hävitä mestaruuttaan siten ettei häntä joko selätettäisi tai pistettäisi luovuttamaan.

Tätä feudia on syönyt kaksi asiaa: Charlotten PPV-streakin katkaisu Fastlanessa sekä Bayleyn mestaruusvoitto jo ennen tätä Maniaa. Myös promot tätä matsia varten ovat olleet kamalaa kuunneltavaa sekä katseltavaa, mutta onneksi naisten kehätaidot ovat kunnossa joten matsin pitäisi olla hyvä. Sashan heel turnia on kiusoiteltu jo kuukauden ajan, joten mahdollista on myös että sellainen nähdään tämän matsin aikana tai RAW:issa WrestleManian jälkeen. Voittajaksi veikkaan rohkeasti Sasha Banksia jonkin kusetuksen kautta, mutta Bayleyn voitto ei myöskään haittaisi yhtään. Ainoa mikä olisi nyt jo kamalaa olisi Charlotte Flairin mestaruusvoitto, sillä Charlotte on ollut viimeisen vuoden ajan kokoajan kiinni mestaruuskuvioissa ja ainoastaan yhdessä PPV-matsissa ollut ottelematta mestaruudesta. Jaxin voittoon en jaksa uskoa, sillä sen verta heikkoa on ollut bookkaus naisen kohdalla. Lisähuomiona vielä se että odotettavissa on spesiaalisisääntulot, sillä Sashalla ja Charlottella oli jo sellaiset viime vuonna.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Odotettavissa on kovaa naistenpainia ja paljon jännitystä. Myös spesiaalisisääntulot on mahdollista nähdä ja ehkä jonkinlaista yllätystäkin.

7. Dean Ambrose (c) vs. Baron Corbin for WWE Intercontinental Championship

Tämä feudi alkoi Elimination Chamberissa, jossa Dean Ambrose selätti nopeasti Baron Corbinin. Tämä suututti Corbinin ja mies teki Ambroselle vielä ennen lähtöään End of Daysin, jonka jälkeen taas The Miz selätti Ambrosen. Sen jälkeen Corbin on hyökännyt Ambrosen kimppuun kesken tämän sisääntulon ja tulisuutta lisäsi vielä se, että Ambrose eliminoi Corbinin ulos Battle Royalista, jonka voittaja olisi päässyt ottelemaan WWE:n päämestaruudesta. Tämän jälkeen Corbin teki taas End of Daysin ja Ambrose oli myös ulkona ykköshaastajuudesta. Corbin sitten päätyi lopulta heittämään haasteen ilmoille ja vielä nimenomaan Intercontinental-mestaruudesta, jonka oletetusti Ambrose hyväksyi sen jälkeen kun oli pilannut Corbinin matsin ja tehnyt tälle oman lopetusliikkeensä Dirty Deedsin.

Jos jotain tämä matsi olisi tarvinnut niin se olisi ollut jonkinnäköinen stipulaatio. Sen sijaan näemme nyt tavallisen singles-koitoksen näiden kahden välillä. Noh, eiköhän tämä matsi silti toimita. Voittajaksi veikkaan Baron Corbinia, sillä Ambrose ei ole tehnyt kerrassaan mitään tuolla vyöllä sen jälkeen kun Ambrose sen voitti, joten Corbinille vyön laittaminen olisi ainoa ja oikea ratkaisu. Ambrose etenemään muihin kuvioihin ja Corbinille mielellään pitkä Intercontinental-mestaruuskausi, niin olen oikein tyytyväinen.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Ambrose tunnetusti ottaa hulluja bumppeja vastaan joten vaikka kyseessä on tavallinen singles-ottelu herrojen välillä, se ei estä tekemästä spotteja. Myös miesten kemiat voivat kohdata erityisen hyvin ja tuloksena voi olla vaikka ja mitä.

8. AJ Styles vs. Shane McMahon

Vielä viime marraskuussa AJ Styles kunniakkaasti taisteli RAW:ia vastaan yhdessä Shane McMahonin kanssa, mutta pari kuukautta sitten kaikki muuttui. Stylesille luvattiin 1 vs 1 revanssi päämestaruudestaan, jota hän ei ole vieläkään saanut. Styles voitti kaksikin kertaa ykköshaastajuusottelun kohdatakseen Bray Wyattin Maniassa, mutta hän ei sitä saanut kun tämän vuoden Royal Rumble -voittaja Randy Orton päätti sittenkin haastaa Wyattin WrestleManiassa. Hävittyään matsin Ortonille, Styles raivostui täysin ja suuttui Shanelle siitä. Tämän jälkeen Styles vielä pahoinpiteli Shanen siihen kuntoon että tällä tuli verta päästä ja Daniel Bryan päätyi sitten erottamaan Stylesin. Ennen kuin lähetys loppui, Shane tuli kuitenkin takaisin ja ilmoitti että Stylesille on vastustaja Maniassa ja se on hän itse. Seuraavalla viikolla Shane sai hieman takaisin tehtyään tälle Elbow Dropin pöydän läpi. Viimeisessä SmackDown Livessä ennen WrestleManiaa nähtiin vielä promottelua toisten välillä, mutta ei mitään sen erikoisempaa.

Paljon porumista on tästä tehty, mutta itse olen innoissani. Styles voisi painia vaikka lapion kanssa ja saada siitä silti huippukoitoksen aikaan ja ei se Shanekaan ole niin vanha etteikö painiminen onnistuisi. Voittajaksi veikkaan AJ Stylesiä, sillä voiton myötä hän voi sitten jatkaa takaisin päämestaruuskuvioiden pariin ja voittaa toista kertaa päämestaruus lyhyen WWE-uransa aikana. Myös Shanen voitto houkuttaa, sillä sen myötä AJ Styles saattaa todella raivostua, erota SDL:stä ja siirtyä RAW:in pariin. Kumpikin vaihtoehto siis käy oikein hyvin.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Ei ole olemassa Shane McMahonin matsia jossa hän ei olisi tehnyt yhtään spottia, joten sitä kannattaa odotella. Styles saa kannettua Shanen hyväänkin matsiin, joten ei tätä matsia kannata skipata!

9. Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens for WWE United States Championship

Vähän ennen viime vuoden SummerSlamia Chris Jericho muodosti Kevin Owensin kanssa tiimin ja pian SummerSlamin jälkeen Owens voittikin Universal-mestaruuden. Jericho auttoi Owensia jokaisessa tämän mestaruuspuolustuksessa voitokkaasti ja erimielisyyksistä ei ollut tietoakaan. Ennen Royal Rumblea Jericho onnistui voittamaan ensimmäistä kertaa urallaan United States -mestaruuden Reignsiltä ja Owens oli myös voitokas Rumblessa. Pian Rumblen jälkeen Goldberg heitti haasteen ilmoille Universal-mestaruudesta ja Jericho hyväksyi sen Owensin puolesta, josta Owens ei tykännyt yhtään. Kaksi viikkoa siitä Jericho järjesti ''Festival of Friendship'' segmentin jossa Jericho kertoi että näin hauskaa hänellä ei ole ollut koskaan ennen WWE:ssä ja kaikki kiitos siitä kuuluu Owensille. Tämän jälkeen Owens antoi Jericholle lahjapaketin ja paketista paljastui uusi lista, mutta sen sijaan että takana olisi lukenut ''The List of Jericho'' niin siinä luki ''The List of KO'' ja tämän jälkeen Owens alkoi pahoinpitelemään entistä parasta ystäväänsä. Jericho oli tämän jälkeen seuraavan RAW:in pois, mutta palasi Fastlanessa häiriköiden Owensia ja Goldberg voitti Universal-mestaruuden Owensilta. Seuraavassa RAW:issa Jericho heitti haasteen WrestleManiaan ja Owens suostui siihen, sillä kerta Jericho vei häneltä vyön, niin nyt Owens vie Jericholta vyön.

Tämä matsi on itselleni se THE MATCH. Tälle löytyy melkein vuoden edestä taustatarinaa, molemmat painijat ovat taitavia kehässä ja ennen kaikkea osaavat kertoa hienon tarinan. Voittajaksi ennustan Chris Jerichoa, sillä Jericholle soisi vielä yhden WrestleMania-voiton ja miehellä ei näitä WrestleMania-hetkiä muutenkaan ole. Owensin voitto käy myös oikein hyvin, mutta kyllä tämän feudin lopuksi Jerichon täytyisi olla se joka saa viimeisen naurun. Olisin toivonut jonkinnäköistä stipulaatiota tällekkin matsille, mutta yksilöottelu ei näitä miehiä hidasta.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Voiko tämän korkeammalle enää hype edes mennä? Taustatarinaa löytyy, molemmat painijat ovat loistavia kehätaitureita ja tarinankertojia ja tämä matsi tulee olemaan viihdyttävä. Jos vain yksi matsi Maniassa pitäisi katsoa, niin se on tämä.

10. The Undertaker vs. Roman Reigns

Tämä feudi lähti siitä liikkeelle, kun Roman Reigns eliminoi The Undertakerin Royal Rumblesta ja heillä oli lyhyt staredown. Pian Fastlanen jälkeen miehet kohtasivat uudelleen, nyökyttelivät WrestleManian perään jonka jälkeen The Undertaker teki Chokeslamin Reignsille. Viikkoa myöhemmin Reigns maksoi potut pottuina tekemällä spearin Undertakerille. Viimeisessä RAW:issa ennen WrestleManiaa nähtiin vielä eeppinen video jossa Undertaker oli kaivanut haudan Reignsille. Koko feudin tarkoituksena on nähdä että kumman piha WWE nyt sitten on.

Matsilta itsessään en paljoa odota, varsinkin kun Undertaker on jo 52-vuotias ja ei edellisien esiintymisien perusteella pysty mihinkään erikoiseen eikä Reigns ole myöskään tunnettu siitä että hän kantaisi ketään hyvään otteluun. Sen sijaan taas lopputulos kiinnostaa erityisen paljon, sillä jokavuotiset huhut on lähtenyt liikkeelle siitä että tämä saattaa olla Undertakerin viimeinen Mania ja mikä olisikaan sen parempi tapa lähteä kuin jobbaamalla Reignsille, joka on ollut todella itserakas jota kelpaisi vihata myös Manian jälkeenkin. Voittajaksi ennustan ja toivon Roman Reignsiä edellämainittujen syiden takia ja Undertakerin voitto olisi älyttömän tylsä vaihtoehto, jolla ei edetä yhtään mihinkään (kuten esim: vs. Bray Wyatt WM31)

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Ottelu voi yllättää ja ottelussa voi tapahtua vaikka ja mitä. Eritoten lopputuloksen takia kannattaa katsoa alusta loppuun.

11. Seth Rollins vs. Triple H

Tarina on alkanut tämän feudin kohdalla jo vuodesta 2012 kun Seth Rollins nousi ensimmäiseksi NXT-mestariksi. Shield-Evolution feudin jälkeen vuonna 2014 Seth Rollins petti tiimikaverinsa ja liittyi Triple H:n omaan ryhmään, The Authorityyn. Authorityssä Rollins voitti ensin Money in the Bank -salkun ja lunasti sen onnistuneesti WrestleMania 31:n Main Eventissä. Rollins piti vyötä vuoden loppuun saakka, kunnes loukkaantuminen pakotti HHH:n ottamaan vyön pois ja Rollins meni sairaslomalle. Rollins palasi viime toukokuussa takaisin ja otteli elokuussa Universal-mestaruudesta, kunnes HHH tuli eliminoimaan Rollinsin pois, Owensin viedessä vyön. Feudi starttasi kunnolla joulukuussa kun Rollins alkoi huutelemaan HHH:n perään ja esiintyi jopa NXT TakeOverissa etsien HHH:ta. Sitten tammikuun lopussa kun heillä oli vihdoin kohtaaminen, Samoa Joe teki päärosteridebyyttinsä ennen kuin Rollins pääsi HHH:n käsiksi ja samassa rytäkässä Rollinsille tuli uudestaan loukkaantuminen samaan polveen, jonka hän oli rikkonut vähän yli vuosi sitä ennen. Pitkään matsi olikin epävarmaa mutta lopulta toiseksi viimeisessä RAW:issa HHH heitti haasteen että he voivat otella jos Rollins suostuu kirjoittamaan paperin jossa hän ei voi haastaa WWE:tä, HHH:ta tai ketään McMahonia oikeuteen mahdollisista vammoista. Rollins allekirjoitti sen ja ottelu bookattiin Maniaan.

Tätä kohtaamista odotan toiseksi eniten. Olen ollut aina suuri Rollins-fani ja HHH:ta olen vuosien myötä oppinut arvostamaan aivan helvetin paljon. Kaikenlisäksi stipulaatio on kohdallaan ja tästä matsista voi tulla vaikka ja mitä. Voittajaksi ennustan Seth Rollinsia ja siitä matka päämestaruuskuvioihin, HHH ei voittoa tarvitse vaikka en siitäkään valittaisi vaikka näin tapahtuisi.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Matsi tulee olemaan erittäin hyvä, väkivaltainen ja dramaattinen. Tarinaa kerrotaan ja hyvää painia senkin edestä. Myös Rollinsin kehäkunto kannattaa tarkastaa, onko se polvi täysin kunnossa vai ei. Triple H:n kehäkunto kannattaa tarkastaa myös, että vieläkö se harmaantunut ''The Game'' pystyy huippuluokan matseihin.

12. Goldberg (c) vs. Brock Lesnar for WWE Universal Championship

Nämä kaksi painijaa ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa tätä ennen ja jokaisella kerralla Goldberg on voittanut sen puhtaasti. Viimeisin kohtaaminen oli viime vuoden Survivor Serieksessä jossa Goldberg voitti pitkään päihittämättömänä olleen Brock Lesnarin puolessatoista minuutissa. Tästä feudi jatkui Royal Rumbleen, jossa Goldberg eliminoi Lesnarin. Matsi varmistettiin pian pari viikkoa Rumblen jälkeen ja koska Goldberg onnistui voittamaan Universal-mestaruuden, ottelu käydään RAW:in päämestaruudesta. Feudin kantavana teemana on ollut se että Lesnar ei ole koskaan onnistunut päihittämään Goldbergia ja Goldberg on sitten taas ottanut aina haasteet vastaan ja voittanut.

Feudi on ollut pitkä, mutta kyllä se kuumin hohto oli jo Survivor Seriekesessä. Ottelu käydään päämestaruudesta josta tykkään, sillä oletan että voittajaksi paljastuu Brock Lesnar joka tiputtaisi vyön sitten mielellään joko Seth Rollinsille tai Roman Reignsille. Goldberg voi sitten poistua hyvillä mielin eläkkeelle, sillä olihan tämänkertainen jakso hyvä Goldbergille: Hyvät reaktiot, onnistuneet matsi ja päämestaruus. Päämestaruuden myötä Lesnar voisi vihdoinkin muuttua taas kiinnostavaksi, sillä Lesnar oli koko vuoden 2016 järkyttävän tylsä kehissä jos UFC-esiintymistä ei lasketa.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Goldbergin todennäköisesti viimeinen matsi, päämestaruus ja eeppiset sisääntulot luovat ison matsin tuntua. Matsi ei tule oletetusti kestämään pitkään joten paljoa pois se ei ajasta tule olemaan.

13. Bray Wyatt (c) vs. Randy Orton for WWE Championship

Uskon edelleenkin että illan päättää tämä matsi. Randy Orton feudaili Bray Wyattin kanssa viime syksynä ja koska ei onnistunut voittamaan tätä, hän liittyi Wyatt Familyyn. Wyatt Family onnistuikin nappaamaan SDL Tag Team-mestaruudet, mutta hävisivät ne kolme viikkoa myöhemmin. Tämä toi kitkaa Luke Harperin ja Ortonin välille ja loppujen lopuksi Harper potkittiinkin ulos ryhmästä. Orton onnistui voittamaan vuoden 2017 Royal Rumblen ja Wyatt taas Elimination Chamberissa päämestaruuden, mutta sanoi kuitenkin Wyattille ettei suostu haastamaan tätä päämestaruudesta. Ykköshaastajuusottelut järjestettiin mutta kaikki muuttui eräänä tiistai-iltana kun Orton poltti talon, jossa oli Sister Abigailin jäännökset. Tämän jälkeen Orton haastoi Wyattin otteluun, mutta Ortonin piti sitä ennen vielä voittaa Styles uudessa ykköshaastajuusottelussa. Orton sen voitti ja sen jälkeen feudia on jatkettu videosegmenteillä.

Feudi on ollut kuuma ja pitkä, mutta se on sitten taas arvoitus miten kehätyöskentely onnistuu. Viime syksyn koitokset eivät vakuuttaneet mutta Orton on tunnettu siitä että vasta tärkeissä matseissa laitetaan työvaatteet päälle ja heitetään se virkapuku pois ja veikkaisin että Wyatt myös antaa kaikkensa tähän otteluun. Voittajaksi veikkaan rohkeasti Randy Ortonia, joka voisi ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen pitää päämestaruutta hallussa ja jatkaa feudia Wyattin kanssa kesään saakka. Wyattin voitto käy myös, mutta se vaatii sitten uutta ja mielenkiintoista kuviota, sillä Ortonin kanssa on feudattu jo tarpeeksi näissä asetelmissa.

Miksi tämä ottelu pitää nähdä: Ottelu tulee toimittamaan virkansa ja jännitystä ei tästä tule puuttumaan. Wyatt ja Orton tulevat antamaan kaikkensa tuottaakseen helvetin hyvän ottelun jota muisteltaisiin vielä vuosienkin päästä. Myös mahdollisia sekaantumisia mm: Harperilta ja Rowanilta voi odottaa.

Kaikenkaikkiaan ennustan WrestleMania 33:sta parempaa tapahtumaa kuin viime vuosien Manioista, sillä monella ottelulla on tarkoituksensa ja ennekaikkea tähän Maniaan on ladottu hieno määrä niitä WrestleManian tasoisia matseja. Vaikka tapahtuma kestää sen 6-7h, niin uskon että se tulee olemaan sen kaiken katselun arvoinen tapahtuma. Hype on täälläpäin korkealla, toivottavasti siis muillakin!

Kiinnostavuus: 10/10

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Ihan mukavia katsauksia edelliset tekstit ja koitetaan itsekin laatia samankaltainen viesti. Kortti on täynnä erikoisia buukkauspäätöksiä ja WWE haluaa antaa vanhuksien loistaa tulevaisuuden kustannuksella. Esimerkiksi AJ Stylesin, John Cenan ja Braun Strowmanin otteluista tapahtumassa voidaan olla montaa mieltä.

Cruiserweight Championship
Neville (c) vs Austin Aries
Hyvä buildi, mutta olisi kuulunut päätapahtuman puolelle. Toivottavasti Neville voittaa, koska on ollut alkuvuoden kiinnostavimpia asioita Raw'ssa ja tuo mestaruus on ollut tärkeä osa hänen hahmoa.
Veikkaus: Neville
Kiinnostus 9


SmackDown Women's Championship
Alexa Bliss (c) vs All available womens
Kiinnostavia osallistujia, vaikka meininki on ollut SmackDownissa aika sekavaa. Eikös näissä monen painijan matseissa yleensä mestari voita.
Veikkaus: Alexa Bliss
Kiinnostus 7


Andre the Giant Battle Royal
Braun Strowman ylivoimainen voittajasuosikki, joka olisi ansainnut Singles Matchin Pääshow'n puolella. Strowman ei kyllä voitolla hirveästi tee, mutta toisaalta miehen eliminointikin näyttäisi herran tulevaisuuden kannalta huonolta. Muita mahdollisia voittajia voisi olla Sami Zayn, Dolph Ziggler tai joku uusi NXT-tulokas.
Veikkaus: Braun Strowman
Kiinnostus 7


RAW Tag Team Championship (Triple threat Ladder Match)
Luke Gallows & Karl Anderson (c) vs. Enzo Amore & Big Cass vs. Cesaro & Sheamus

Tikkaat oli hyvä lisä matsiin, joka nosti heti kiinnostusta. Feudikin on ollut tylsää katseltavaa. Varmasti kivoja spotteja nähdään ja Enzo vaikuttaa sen verran rämäpäältä kaverilta, että ottaa ne pahimmat ilmalennot vastaan.
Veikkaus: Enzo Amore & Big Cass
Kiinnostus 7


Intercontinental Championship
Dean Ambrose (c) vs. Baron Corbin

Feudi jäänyt aika pimentoon räväkän alun jälkeen ja rajumpaa matsimuotoakin kaivattiin. Ambrose voisi vyöstä luopua, kun ei sillä oikein mitään tee. Paronille vyö sopisi hyvin ja pitkää mestaruuskautta sekä hyviä haastajia vaan jonoksi asti.
Veikkaus: Baron Corbin
Kiinnostus 8


United States Championship
Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens

Pitkä ja hyvä buildi takana. En tiedä yhtään Jerichon kesäsuunnitelmista, mutta veikkaan Owensin voittavan joko tässä tai seuraavassa PPV:ssä vyön itselleen. Yksi illan odotetuimpia matseja ja kuuluu ehdottomasti WrestleManiaan.
Veikkaus: Kevin Owens
Kiinnostus 10


Raw Women’s Championship (Fatal 4-Way Elimination Match)
Bayley (c) vs. Charlotte vs. Sasha Banks vs. Nia Jax

Naisten kuviot on kärsinyt lyhytnäköisestä buukkauksesta ja vyön pompottelusta jokaisen painijan välillä. Näkisin Bayleyn säilyttävän ja Banksin kääntymän tätä vastaan seuraavassa Raw'ssa. Charlotte voisi pitää, vaikka jokusen PPV:n ajan lomaa, kun on koko ajan mestaruuskuvioissa. Ilmeisesti hänestä rakennetaan kanssa 16-kertaista mestaria.
Veikkaus: Bayley
Kiinnostus 7


Mixed Tag Team Match
John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse

Tämä kosintamatsi näyttää kyllä Herra ja Rouva Cenan voitolta. Varmaan ei mikään älyttömän ole itse matsi, Attitude Adjustmentit sekä STF varmaan nähdään ja heelit taputtaa mattoa. Matsin jälkeen sitten Cena kosii, kun tämä on ollut tässä niin keskeinen asia.
Veikkaus: John Cena & Nikki Bella
Kiinnostus 6


Singles Match
AJ Styles vs. Shane McMahon

Feudi on ollut tulinen ja eikös ne kaikki suuret tähdet aina jossain vaiheessa uraansa feudaa McMahon-perheen kanssa. Olisi kaivannut rajumpaa matsimuotoa, mutta eiköhän Shane silti ota muutaman rajumman spotin taas vastaan niin kuin miehellä on tapana.
Veikkaus: AJ Styles
Kiinnostus 9


Unsanctioned Match
Triple H vs. Seth Rollins

Paras WrestleMania-feudi ja Triple H on toiminut loistavasti konnan roolissa. Matsi on varmasti väkivaltainen ja ehkäpä sekaantujiakin nähdään todennäköisimmin illan aikana juuri tässä matsissa. Esimerkiksi Mick Foley, Stephanie, Samoa Joe? Toivon Triple H:n voittoa, ettei mies taas katoaisi ruudussa valmistautumaan seuraavaan WrestleManiaan vaan jatkaisi maanantai-illoissa.
Veikkaus: Seth Rollins
Kiinnostus 10


Singles Match
The Undertaker vs. Roman Reigns

Roman on toiminut itserakkaana niljakkeena yllättävän hyvin. Mikäli tämä on Undertakerin viimeinen WrestleMania, toivon jotakin yllättävää ratkaisua, jossa Reigns teurastaa Takerin kunnolla ansaituille eläkepäiville. Jonkunlainen shokkivoitto Reignsille, josta tämä WrestleMania muistetaan myöhemmin.
Veikkaus: Roman Reigns
Kiinnostus 8


WWE Championship
Bray Wyatt (c) vs. Randy Orton

Feudissa on ollut hetkensä, mutta viime aikoina meno on ollut aika tylsää SmackDownissa. Face/heel -jako on ollut kuviossa hieman epäselvä. Wyatt on ollut enemmän "uhri", mutta yleisö taas on tuntunut olevan enemmän Randyn puolella. Veikataan kuitenkin Randyn voittoa, jotta heel AJ Styles pääsee takaisin mestaruuskuvioihin.
Veikkaus: Randy Orton
Kiinnostus 7


Universal Championship
Goldberg (c) vs. Brock Lesnar

Kiinnostus feudiin on mennyt ja oletettavasti Lesnar tulee voittamaan lyhyen matsin. Tunnelmaa varmaan matsissa riittää ja jotkut spesiaalit sisääntulot. Saa nähdä onko WWE:llä oikeasti pokkaa buukata maksimissaan muutaman minuutin matsi tähän 6 tuntia kestävään tapahtumaan pääotteluksi! Ja luultavasti kumpikin herra katoaa ruudusta sitten seuraavan maanantai-illan jälkeen, että sellainen mestaruuskausi taas tulossa.
Veikkaus: Brock Lesnar
Kiinnostus 5

Avatar
Los_Pebbels
Main eventer
Viestit: 941
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 15:44
Paikkakunta: Tampereen Manchester

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Los_Pebbels »

Joskos sitä sitten itsekin ennakoisi.

Neville (c) vs. Austin Aries Singles match for the WWE Cruiserweight Championship
Monet ovat itkeneet, että tämä matsi on jätetty pre-showhun. Omasta mielestäni se on taas tismalleen oikea paikka tälle. Vaikka tämä nyt onkin se "workrateottelu", niin silti kyseessä on yksi vähiten odottamistani otteluista. Neville on toki ollut ihan uudessa terässä nyt heelturninsa myötä ja Arieskin on todella mahtava vastustaja hänelle, mutta toisaalta en ole myöskään mitenkään erityisemmin syttynyt Ariekselle hänen koko WWE-uransa aikana. Toivottavasti toisin kuin monet muut CW-divarin matsit, tämä tajutaan pitää intensiivisenä ja lyhyenä ja lennokkaana. Tämän pitäisi sytyttää yleisö, ei tylsistää ne kuoliaaksi.
Buildi: 6
Odotus: 4
Toive: Ihan sama
Veikkaus: Neville

2017 André the Giant Memorial Battle Royal Battle royal for the André the Giant Memorial Trophy
Pakollinen jokavuotinen jämäpainijoiden battle royal. Mikä on kyllä kiva, sillä nämä Battle Royalit ovat aina olleet hyviä, joten en missään nimessä pane pahitteeksi, että tällainen on olemassa. Kiinnostavimmat osallistujat ovat tämä tuore kiinalaine Tian Bing, Mojo Rawley, Braun Strowman ja Big Show, joka uhkaa, että tämä jäisi hänen viimeiseksi Wrestlemaniakseen. Mikä on todella surullista, sillä viimekuukausina Big Show on ollut aivan mahtava ja paljon kiinnostavempi tapaus, kuin vaikkapa toissavuonna. Olisinkin toivonut, että hänen viimeiseksi Wrestlemania matsiksi jäisikin Show vs. Strowman tai Show vs. Corbin. Tai Show & Kane vs. Strowman & Corbin. Suurin toive ottelua kohtaan onkin, että kaksi viimeistä on Big Show ja Braun Strowman ja sitten pitkän monsteriottelun jälkeen Strowman voittaa.
Buildi: 2
Odotus: 7
Toive: Braun Strowman
Veikkaus: Braun Strowman

Bray Wyatt (c) vs. Randy Orton Singles match for the WWE Championship
Itse en pidä lainkaan Bray Wyattista ja olen varmaan useasti tästä avautunutkin smarksiden eri keskustelupaikoissa. Mielestäni kyseinen gimmick menetti uskottavuutensa jo 3 vuotta sitten, eikä viime kuukausien push enää pelasta. Toki ymmärrän miksi muut hänestä yhä pitävät, koska painifanien keskimääräinen muisti on vain muutaman kuukauden mittainen. Tästä huolimatta, tämä feudi on odotuksiini nähden ollut yllättävän kova. Itseasiassa tämä oli yllättävän kova jo siellä Summerslamin (?) tienoilla, joskin kiinnostus hieman laski Ortonin liityttyä Wyatteihin, mutta sitten taas erottuaan tästä on tullut kovaa kamaa. Vaikka Wyattista en pidäkään, niin mielestäni tämän kuuluisi olla illan viimeinen ottelu. Tämä on yksi vaikeiten arvattavissa olevista matseista, mutta oletan Ortonin vievän. Ellei Rowan tee kauan odotettua paluutaan mentorinsa avuksi ja auta tätä voittoon.
Buildi: 8
Odotus: 5
Toive: Randy Orton
Veikkaus: Randy Orton

Goldberg (c) vs. Brock Lesnar (with Paul Heyman) Singles match for the WWE Universal Championship
Itselläni ei ole tätä matsia mitään vastaan - oikeastaan olenkin odottanut tätä sitten Survivor Serieksen - mutta mielestäni tämä mestaruus on ihan turha lisä tähän. Monet toki voivat väittää, että nyt tämä tuntuu suuremmalta, mutta itse olen ehdottomasti eri mieltä. Tuntuiko Rock-Cena suuremmalta Twice in a lifetimessa kun siinä oli mestaruus pelissä? (Oikea vastaus on: en tiedä, koska en seurannut) Ja siis, vaikka joku toinen voikin väittää, että kasuaaliin katsojaan tämä puree paremmin, niin itse en ensinnäkään usko tähän, vaan veikkaan kasuaalin katsojan miettivän, että eikö näillä oikeasti ole parempia vaihtoehtoja. Ja toisekseen, minulle on ihan sama, että mitä mieltä kasuaali katsoja on, koska minuun tässä oleva mestaruusvyö vaikuttaa vain negatiivisesti. Jos tässä ei olisi mestaruutta, niin tämä olisi oiva lisä korttiin. Pitkää matsia en odota, mutta saisivat nyt enemmän kuin 3 liikettä iskeä tällä kertaa.
Buildi: 4
Odotus: 2
Toive: Brock Lesnar
Veikkaus: Brock Lesnar

The Undertaker vs. Roman Reigns Singles match
Undertakerin viimeinen WrestleMania-ottelu saattaa mahdollisesti olla tässä. Jo näistä lähtökohdista kiinnostus nousee hieman, sillä mitä tekee WWE. Tässä on oikeastaan ainoastaan kaksi hyväksyttävää lopputulosta: joko Undertaker voittaa ja lipuu kadotukseen tai sitten Roman Reigns voittaa ja ryhtyy vuosikymmenen kuumimmaksi heeliksi. Se suurin kauhuskenaario on, että Roman Reigns voittaa ja sitten Undertaker osoittaa tälle kunnioituksensa ja kertoo, että This is Your Yard Now, Roman, mikä ei itseasiassa edes ole kovinkaan epäuskottavaa, että näin kävisi. Itse ottelun buildi on kyllä ollut ärsyttävää, sillä koko buildi on tapahtunut Braun Strowmanin kustannuksella. Jos tämä olisi rakennettu oikein, olisi Undertaker pilannut Strowman vs. Roman matsin Fastlanessa. Goldberg vs. Lesnarissa valittelin Universal-mestaruuden mukanaolosta, enkä Owensinkaan mestaruuskaudesta välittänyt tippaakaan, mutta tähän otteluun se sopisi mielestäni oikein hyvin. Itse ottelusta tulee luultavasti tapahtuman heikoin kuumimmalla yleisöllä.
Buildi: 3
Odotus: 6
Toive: Roman Reigns (ja heelturn)
Odotus: Roman Reigns (ja ei heelturnia)

Seth Rollins vs. Triple H Non-sanctioned match
Tätä buildia on kehuttu mahtavaksi ja osaksi olen samaa mieltä. Se on ollut mahtavaa, jos unohdetaan kuukaudet elokuun ja tammikuun välistä. Tämä feudi aloitettiin ihan liian aikaisin ja se sai Rollinsin näyttämään vain typerältä. Asiaa ei myöskään auttanut lainkaan Rollinsin ja Reignsin aivan kamala bromance. Toki alkuperäisiä suunnitelmia sotki tuo Balorin loukkaantuminen, mutta asiat olisi voitu korjata. HHH olisi voinut esiintyä RAW:ssa ja tunkea Rollinsin eteen esteitä. Sen sijaan feudi heräsi eloon vasta Rumblea edeltäneessä TakeOverissa, koska Rollins vihdoin tajusi, että hän voi käydä moikkaamassa HHH:ta NXT:ssä. Siitä eteenpäin tämä onkin ollut oikein toimiva feudi, jossa HHH:n uudet lakeijat Owens ja Samoa Joe ovat toimineet hyvin ns. enforcereina. Unsanctioned match sopii sekaan oikein hyvin, mutta en silti odota ottelusta kummoista, koska ilmeisesti Rollins on tällä hetkellä suhteellisen pahassa kuumeessa. Mikäli ottelussa ei olisi näitä häiriötekijöitä, niin odottaisin Rollinsin voittoa, mutta nyt on vaikeampi sanoa. Suostuuko HHH häviämään kipeälle ja raajarikolle Rollinsille vai siirtääkö hän kuvion finaalia ovelasti esim. SummerSlamiin, missä hän vasta nostaa Rollinsin yläpuolelleen?
Buildi: 5 (olisi 9 jos olisi aloitettu myöhemmin)
Odotus: 7
Toive: Seth Rollins
Odotus: Seth Rollins

Shane McMahon vs. AJ Styles Singles match
Monet ovat valittaneet, että kaikista mahdollisista vastustajista Stylesin vastaan tungetaan Shane McMahon. Toisaalta, vuosi sitten Styles kohtasi Jerichon monennetta kertaa putkeen, joten mieluummin otan ns. tuoreen parituksen kuin jo tuhat kertaa toisensa kohdanneen kaksikon. Lisäksi tällä matsilla on mielestäni yksi parhaista buildeista WrestleManiaan mentäessä, joten hyväksyn täysin tämän ottelun olemassaolon. Sellainen olo itselläni kuitenkin on, että tämä olisi kaivannut jonkinlaista No DQ -stipulaatiota. Toki ymmärrän, että useampaa samanlaista stipulaatiota ei haluta bookata samaan show'hun ja HHH vs. Rollins on jo sellainen, mutta jonkinlaista extraa tämä silti vaatisi. Tosin eiköhän Shane saa itsensä murhattua ihan sääntöjenkin puitteessa. Ja vaikka Shane ei olekaan nuoruusvuosiensa vertainen, on hän silti mielestäni kaikkien aikojen paras non-wrestler painimaan.
Buildi: 9
Odotus: 9
Toive: AJ Styles
Veikkaus: AJ Styles

Bayley (c) vs. Charlotte Flair vs. Sasha Banks vs. Nia Jax Fatal 4-Way elimination match for the WWE Raw Women's Championship
Tämä matsi edustaa sitten niitä kaikkia WWE:n typerämpiä päätöksiä. Charlotten PPV-putki pilattiin ilman mitään suurempaa syytä Fastlanessa, Sashan faceboss-kausi on saanut minut vihaamaan entistä suosikkinaistani maailmassa ja Bayley ei ole sellainen, jonka kuuluisi mennä WrestleManiaan mestarina. Koko tämä kolmikko edustaa mielestäni tätä epäonnistunutta ja tylsää naisten revoluutiota, joka on vain vesitetty ja masentava versio NXT:n vastaavasta. Onneksi ottelussa on villikortti Nia Jax, jota olen alkanut fanittamaan oikeasti ironisen vitsifanituksen jälkeen. Valitettavasti Niakin on hieman kustu, kun hänet on pistetty häviämään puhtaita otteluita esim. Sasha Banksille, joten ihan täysin hänen monsteriuttaan vain ei voi uskoa. Tämä toki on naistendivarissa muutenkin vialla, sillä siellä ei ole kunnollista alakorttia. En näe mitään syytä, miksi jotkut random Peyton Roycet ja Billie Kayt eivät voisi olla siellä jobbailemassa Nialle.
Buildi: 1
Odotus: 3
Toive: Nia Jax
Veikkaus: Sasha Banks

Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens Singles match for the WWE United States Championship
Nyt ollaankin RAW:n parhaan kuvion äärellä. Festival of Friendship on vuoden paras segmentti tähän mennessä muuten kovin masentavassa RAW:ssa, mikä toi tämän matsin sitten WrestleManiaan. Tämä rakennettiin muutenkin ovelasti halki vuoden (toisinkuin Rollins vs. HHH) ja vaikka kaksikon hajoamisella kiusoiteltiin aikaisemminkin, niin onneksi lopullisesti liipaisimesta ei vedetty kuin vasta Fastlanen jälkeen. Owensin Universal-mestaruuskausi oli hyvin kuiva ja teki Owensista aivan vääräntyyppisen hahmon, mutta onneksi hänen seuranaan oli Jericho, joka sentäs teki Owensin segmenteistä seurattavan. Jericho luultavasti poistuu Fozzyn keikkakiertueelle pian WrestleManian jälkeen, mutta itse kyllä jotenkin toivon, että hän säilyttäisi WrestleManiassa ja pudottaisi sen vasta RAW:n seuraavassa PPV:ssä.
Buildi: 10
Odotus: 7
Toive: Chris Jericho
Veikkaus: Kevin Owens

John Cena and Nikki Bella vs. The Miz and Maryse Mixed tag team match
Tässä on se ottelu, mitä odotan WrestleManialta eniten. Vaikka ottelu olisi luultavasti parempi, jos Nikki ja Maryse olisivat vain kehänreunalla huutamassa, niin nyt mixed tagina ottelun lopputulos on ennalta-arvaamattomampi. Itse feudi on ollut älyttömän kuuma, sillä WWE:n parhaaksi puhujaksi kasvanut Miz on ollut täysin liekeissä sitten brandsplitin, eikä Cenakaan ole jäänyt kauaa taakse. Viimeviikkoina nähdyt Total Bullshit segmentit olivat yksiä parhaita pitkään aikaan, jotka vain hieman jäävät Festival of Friendshipin varjoon. Isoin toive ottelua kohtaan on, että Miz & Maryse saavat kovasta työstään palkinnoksi todella komean sisääntulon, sillä itse ottelun voittoon en heitä kuitenkaan usko. Toisaalta, oli ottelun lopputulos mitä vain, niin eiköhän Cena sitten sinne loppuun kosi Nikkiä.
Buildi: 10
Odotus: 10
Toive: Miz & Maryse
Veikkaus: John Cena & Nikki Bella

Dean Ambrose (c) vs. Baron Corbin Singles match for the WWE Intercontinental Championship
Toiseksieniten odottamani matsi onkin sitten tässä. Corbin debytoi viime vuonna Andren Battle Royalissa, mutta sen jälkeen oli täysin heitteillä, kunnes draftissa hän sai paljon virtaa Smackdownissa. Ymmärrän täysin, miksei monet pidä Corbinista, mutta hän on kehittynyt ihan älytöntä vauhtia nyt syksyn aikana ja onkin viikosta toiseen yksi parhaista asioista. Ambrose tuntuu olevan WWE:n luottomies, jonka voi tunkea tarpeen tullen kuvioon kuin kuvioon ja hän soljuu vaivattomasti IC-mestaruudesta päämestaruuteen, riippuen mitä WWE milloinkin tarvitsee. Toki se on valitettavaa, sillä kunnolla pushattuna Ambrose voisi olla se #1 Reignsin tilalla, joka aivan varmana myisi enemmän. Tätä matsia on myös rakenneltu trukkien kanssa, minkä takia ehdin jo toivoa jonkinlaista gimmickiä tälle, mutta näköjään mitään ei sitten tullutkaan. Mikä saakin itseni veikkaamaan, että Corbin ei voita Ambrosea vielä, vaan feudi jatkuu vielä Backlashiin ja Corbin voittaa vasta siellä Ambrosen jossain gimmickmatsissa.
Buildi: 8
Odotus: 9
Toive: Baron Corbin
Veikkaus: Dean Ambrose

Luke Gallows and Karl Anderson (c) vs. Enzo Amore and Big Cass vs. Cesaro and Sheamus Triple threat ladder match for the WWE Raw Tag Team Championship
Joka vuosi pitää näköjään olla jonkinlainen tikapuiden sekoiluottelu. On toki todella kiva, että tällä kertaa tähän ei tuhlata IC-mestaruutta sellaiseen, mutta itse olisin ehkä mieluiten nähnyt cruiserweight-divarin tikapuiden kanssa. Nytkin kun ottelun osallistujia katsoo, niin kuka tässä matsissa oikein ottaa sitä sairasta bumppia vastaan? Cesaro, ehkä Enzokin jos se hurjalle päälle sattuu, mutta jotenkin vaikea kuvitella loppujen tekevän mitään älyttömän hurjaa. Tag-mestareina oleva Club on kyllä yksi eniten pilatuista asioista WWE:ssä. Luonnostaan he ovat varmaan rosterin hauskimmat ihmiset, mutta onscreen he ovat taas kaikkein kuivimmat kaljupäät. Enzo & Cassin ongelmana on ylisaturaatio, sillä heidän ei pitäisi olla ruudussa joka viikko. Itse toki viihdyn yhä Enzon promoissa, mutta kyllä sen huomaa, että suurimmaksi osaksi ihmiset ovat jo väsyneitä. Cesaro & Sheamus on yllättävän hyvin toiminut joukkue ja tag-divari on todella hyvä paikka molemmille miehille.
Buildi: 2
Odotus: 5
Toive: Kunhan ei Club
Veikkaus: Enzo & Cass

Alexa Bliss (c) vs. Becky Lynch vs. Natalya vs. Mickie James vs. Carmella (with James Ellsworth) vs. Naomi Six-pack challenge for the WWE SmackDown Women's Championship
SD:n naistenmatsi kiinnostaa ainakin itseäni monta kertaa enemmän kuin RAW:n vastaava. Itseasiassa koko SD:n naisdivari on draftista lähtien ollut mielestäni todella kiinnostava, kun taas RAW:n vastaava on lähinnä kuivunut kasaan. Toki SD:llä on se etu, että oikeastaan kaikki näistä naisista oli NXT:ssä statisteja, kun taas RAW:n naiset saivat jo ne tarinansa kerrottua. Siitä huolimatta, odotan tätä matsia innolla. En oikeastaan osaa sanoa, että kenet edes haluan mestariksi. Kaikki kelpaavat, jopa Carmella, mutta ehkä eniten toivon joko Alexan säilyttävän (koska Alexa on ihana) tai Mickien voittavan. Eva Marien paluu ja voitto olisi ollut uskomaton mark-out, mutta ilmeisesti ottelun "kaikki SD:n naiset voivat osallistua" otettiin ottelun stipulaatiosta pois jahka Naomi saatiin paikalle. Naomin voitto olisi varmaan aika varma veikkaus, koska siihen tässä on viimeajat rakenneltu, mutta veikkaan silti Mickien vievän.
Buildi: 7
Odotus: 8
Toive: Alexa Bliss tai Mickie James
Veikkaus: Mickie James

--

Kokonaisuutena näyttää paljon paremmalta, kuin viimevuoden WrestleMania. Itseasiassa kortti näyttää paremmalta, kuin toissavuodenkin WrestleMania, mutta se sentäs onnistui yllättämään laadullaan positiivisesti, toisinkuin vuosi sitten. Big Shown yksilömatsin puuttuminen ja SD:n tag-vöiden poissaolo vähän harmittaa, mutta eipä korttiin ihan hirveästi otteluita olisikaan mahtunut lisää. Eiköhän tästä hyvä tapahtuma saada kasaan, vaikka 6 tuntia ahdistaakin jo valmiiksi.
Hype: 7
Aurinkoinen puoli ylöspäin

Porcupine
Main eventer
Viestit: 117
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 12:15
Paikkakunta: Haaparanta

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Porcupine »

Mahtavaa. Nautin tästä enemmän kuin mistään WWE:n showsta aikoihin, sillä katsoin tämän aivan täytenä viihteenä enkä miettinyt päässäni backstagepaskaa ja logiikkaa. Vitut tästä.

Porcupine kiittää, kumartaa ja eläköityy foorumimaailmasta. Jätän Lucillen tähän.

DELETE!
Pissing our pants yet?

Marauderi
Main eventer
Viestit: 170
Liittynyt: 05 Tammi 2016, 09:30
Paikkakunta: Rovaniemi
Viesti:

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Marauderi »

Kick-off

Neville (c) defeated Austin Aries
Toimi erittäin hyvin näin koko roskankin avauksena, vauhdikkaan matsin laittoivat kasaan ja lopetuksen puolesta rematchia saadaan varmaan piakkoin. Nevillen voitto oli oikea veto, niin loistava mies on alkuvuoden ollut ja eiköhän Aries tulevaisuudessa tuon vielä nappaa ***½

Mojo Rawley won 33 men-Battle royal for the André the Giant Memorial Trophy
Miehiä tippui vauhdilla ja Big Show ja jopa Strowman lähtee äkkiä R-Truthin hymyillessä leveästi. Futis-staran hyökkäys kustiin kyllä mahtavasti turvanaisen hyökätessä äijän kimppuun :lol: "Oh." Hienoa toki että siellä ollaan hereillä, mutta ehkä kannattaisi kertoa ensi kerralla käsikirjoitus. Mojoa vissiin nostetaan kunnolla tai no kai tämä vain tehtiin että saatiin futiksen avulla näkyvyyttä. **

Dean Ambrose (c) defeated Baron Corbin
Tämä hiukan yllättäen jäi pois pääkortista, mutta ehkä ihan hyvä sen verran tungosta siellä oli. Hiukan kuitenkin surettaa Ambrosen puolesta, kun katsoo missä matseissa Shield-veljet olivat. Corbin kaatui jälleen yli-mielisyyteen, Ambrose käänsi end of daysin nätisti ja laittoi homman pakettiin. Stipulaatiota tämä tosiaan huusi (joka varmasti myöhemmin saadaan) ***

Wrestlemania 33

AJ Styles defeated Shane McMahon
Edelleen hiukan semmoinen tunne että Styles olisi ansainnut parempaa, viihdyin kyllä kovasti tämän kanssa ja Shane laittoi kaikensa peliin; nähtiin roskakorit ja pöytäspotti, mutta kyllä Shanen liikkeet oli aika huojuvia. Styles hoiti oman osuutensa mallikkaasti ja saatiin hyvä opener pääkortille. ****

Kevin Owens defeated Chris Jericho (c)
Tämä kyllä jätti vähän kylmäksi, matsi ei tuntunut siltä että tässä on se 8kk rakentelu alla. Owensin sormi pelastus tässä parhaiten jäi mieleen, ja no kyllähän nämä painia osaavat, mutta en vain täysin syttynyt. ***

Bayley (c) defeated Charlotte Flair, Nia Jax, and Sasha Banks
Nia odotetusti piestiin porukalla, sitten Bayley katosi ruudusta ennen loppua, ja sitä ennen Sasha jollain kulmaan heitolla eliminoitiin. Nia oli ihan kiva alussa dominoimassa ja Charlotte on taitava, mutta ei tätä kyllä hyväksi voi sanoa. Plussaa ettei matsi loppunut bayley to belly finisherillä. **

The Hardy Boyz (Jeff Hardy and Matt Hardy) defeated Luke Gallows and Karl Anderson (c), Cesaro and Sheamus, and Enzo Amore and Big Cass
Cesaron ja Sheamuksen entrance illan parhaita. Gallowsin & Andersonin sisääntulon aikana aloin miettimään onko ne Hardyt jo vapaita? Sitten soi musiikki, silmäni pullistui, mutta se onkin vain New Day painiasuissa, meh. Melkoinen swerve ja sitten pamahti illan mark out moment! Hardys are back!
Matsi nyt ei laadukkainta tikapuumenoa ollut. Kuten aikaisemmin todettiin tässä ei experttejä ollut, paitsi hardyt jotka aika jäykkiä jo ovat. Mutta ihan hyvää sekamelska menoa saatiin, Cass ja Sheamus tarjosivat big bootteja, Enzoa heiteltiin sinne tänne ja Jeff tottakai tippuu niiltä 10m tikkailta. Ja Hardyt mestareina toivottavasti tuovat piristystä tag team kuvioihin, mielenkiintoista nähdä millä hahmolla ovat edes liikkeellä. ***(* lisä yllätyksestä)

John Cena and Nikki Bella defeated The Miz and Maryse
Tämä toimi puhtaasti yleisön huudatuksena. Cena teki perus-Cenat, ottaa pari stomppia ja bitch slapin vastaan ja on sen 5 minuuttia niinkuin auto olisi päälle ajanut. DUD
Loppuun saatiin vielä Cena näyttämään hyvältä ihmiseltä, no ei vaan Onneksi olkoon Nikki ja Cena :)

Seth Rollins defeated Triple H (with Stephanie McMahon)
Hunterin ja Stephin middle age kriisi entrance oli siisti, kyllä Tripsu nämä osaa/saa. Samoinkuin Rollinsin tulensyökseminen ramppia pitkin todella hieno avaus tulisen feudin päätösottelulle. Matsi alkoi hitaasti, ja oli kai illan pisin matsi. Rollinsin polvi tottakai oli koko matsin keskiössä ja kyllä sai välillä irvistellä, miten Sethin jalka kestää. Leka toki tuotiin peliin ja Steph valitettavasti liian paljon sekaantui, mikä toisaalta koitui Triple H:n häviöksi. Jännittävä loppu, vaikka hiukan nauroin HHH:n murinalle, kun Steph meni pöydästä läpi. Reaktio olisi ollut kuin Rollins olisi tyyliin murhannut Triple H:n vaimon. ****

Randy Orton defeated Bray Wyatt (c)
Vähän kuin alkuun pelkäsin tämä tulee olemaan tylsä. Ja niinhän se oli, todellinen kertaus siitä syksyisestä kohtaamisesta. Ne mato kuviot oli ihan siisti lisäys, mutta ei matsia voi pelastaa. Tämä sai ehkä myös sen huonoimman ajankohdan, itse ainakin olin niin valmis menemään nukkumaan Pitpullin pomppiessa. **

Brock Lesnar (with Paul Heyman) defeated Goldberg (c)
Yllätti positiivesti. Eihän tämä ollut kuin noita signature/finisher liikkeitä, mutta toimitti barrikaadin rikkomisella, jackhammerista potkaisusta yms. Odotin paljon mälsempää kohtaamista, mutta tunnelma ja energinen lyhyt rykäisy toimi tässä täydellisesti. ***½

Naomi defeated Alexa Bliss (c), Becky Lynch, Natalya, Mickie James & Carmella (with James Ellsworth)
Naiset oli kaikki nättejä, kuten toivoin :D ja ihan hyviä hetkiä tällä oli, kun ei odotuksiakaan ollut. Natalyan doublesharpshooter on niin nähty, ja sekin piti kusta. Muuten ei hirveästi pahaa sanottavaa, hyvä kusitauko ennen loppua, viihdytti hyvin sen mitä kesti. **½

Roman Reigns defeated The Undertaker
Aika ihan sama fiiliksillä tämä tuli katsottua. Taker jaksaa vielä jotenkuten pysyä mukana, mutta eiköhän se ole aika lopettaa. Reigns botchasi piledriverin reversen kahteen kertaan ja muutenkin matsi tuntui kesyltä, vaikka aseita käytettiin ja pöytiä laitettiin paskaksi. HBK-Taker lopetusta haettiin, en tuntenut sitä. Taker jaksoi ihan hyvin ja Reigns teki oman hommansa kunnialla. Reignsin juhlintaan on hyvä lopettaa (tai siihen on ainakin hyvä alkaa tottumaan). ***
Kyllähän tuo Takun kamppeitten jättö oli haikea hetki, edelleen suosikki ja kaikesta huolimatta täytyy antaa myös kunniaa että on viime vuodet jaksanut palata, vaikka paikat ei kestäkään. Thank you, Taker.

Todella hyvät fiilikset jäi pitkästä aikaan Wrestlemanian kokonaisuudesta, vaikka painin taso tippui alusta lähtien. Hyvä kick-off, vahva aloitus, keski-puoli ihan ok ja lopetus voitti helposti viime vuoden.
Voisi kehua vielä ottelujärjestystä; itsekin nurisin alkuun AA-Nevillen paikasta pre-showssa, mutta sen avulla pääsi hyvin jo kick-offissa mania fiiliksiin. Shane-AJ opener oli myös hämmentävä pääshown avaus, mutta kyllä sekin vain laittoi lisävirtaa heti alkuun. Lesnar-Goldberg laitettiin hyvään paikkaan puudutuksen jälkeen. Ja Takerin eläköityminen jätettiin oikeutetusti loppukuvaksi.

-+++Hardyt
++Rollins
+Goldberg/Lesnar

-KO/Y2J
--Punashown naistenmatsi
---Miz/Cena

Jordan
Lower Midcarder
Viestit: 14
Liittynyt: 01 Helmi 2016, 15:35
Paikkakunta: Lahti

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Jordan »

Manian pariin tuli taas palattua, mitään tietoa kortista tai sen taustoista ollut mutta kuitenkin. Pari kommenttia voisi heittää: Rollins-HHH oli hyvä matsi, joskin omaan makuun ehkä liian pitkäkin. Ihmettelen jollei Rollinsista leivota seuraavaa kansikuvapoikaa, selvästi karismaattisempi tapaus kuin muuan Reigns.

Lesnar-Goldberg oli omaan makuun, juuri sopiva isojen miesten teurastusfesti. Tuon parempaa matsia näiden välille ei oikein pysty edes rakentamaan.

Reigns-Taker, hyi että kun oli huono ja surullinen tapaus. Vähän kyllä harmittaa että Taker sekä WWE venyttivät liian pitkälle tätä eläköitymistä. Omasta mielestä olisi voinut jo WM 28 End of an Era matsin jälkeen tai vihon viimeistään WM 29 Punkin kohtaamisen jälkeen ripustaa hatun ja trenssin naulaan for good. Kunniallisempi tapa olisi ollut lähteä isoista ovista neljän/neljän ja puolen tähden matsin jälkeen kun tällaisen yhden tähden.

Vähän ehkä tuosta Rollins-HHH ja Lesnar-Goldbergista söi tunnelmaa veren puuttuminen. Kokonaisuudessaan ihan mukava tapahtuma, olkoonkin että yöllä tuli useimpien matsien aikana lähinnä selattua twitteriä.

Avatar
Brainbuster
Upper Midcarder
Viestit: 89
Liittynyt: 28 Touko 2016, 11:32

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Brainbuster »

Kiitos kaikista vuosista ja muistoista, Deadman.



"Rest in Peace".

Avatar
renzokuken
Main eventer
Viestit: 172
Liittynyt: 27 Tammi 2016, 17:07

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja renzokuken »

Palastelin WrestleManian useammassa osassa ja koitan muistella tapahtumia näin jälkikäteen. Kickoff piti skipata suosiolla ajanpuutteen vuoksi. Kokonaisuutena mukava tapahtuma, kun katseli tapahtuman läpi viihteenä aivot narikassa eikä ladannut odotuksia pilviin. Efektit, tehosteet, raketit, hypevideot yms. oli kyllä loistavat ja nämä WWE kyllä osaa.

-AJ Styles vs Shane oli yllättävä valinta openeriksi, mutta ihan mukava koitos. Tutut roskikset ja pöytäloikat nähtiin. Oikea mies voitti.

-Kevin Owens vs Chris Jericho oli lievä pettymys, olisi kaivannut tulisempaa menoa.

-Raw'n naisten matsi oli muistaaksen aika lyhyt räpellys, josta jäi mieleen klassinen pehmusteen poisto kehäkulmauksesta -temppu. Muuten kyllä hyvin unohdettava matsi.

-Hardy boyzien yllätysvisiitti oli illan kohokohta. Taisi nyt selvitä syy, miksi tämä matsi muutettiin tikasmatsiksi. En tiedä Hardyjen visiitin pituutta, mutta toivottavasti ei venytetä yhtä pitkäksi kuin Dudley boyzeja viime vuonna. Vähän ristiriitaiset fiilikset tästä mestaruusvoitosta, mutta pääasia ettei Gallows & Anderson ole enää mestareita.

- Mixed tag team match meni juuri niinkuin ounastelin, paitsi ettei loppunut STFU:ssa maton hakkaamiseen tuplana. Ihan kiva välipala, joka oli sopivan lyhyt.

-Triple H vs Seth Rollins oli illan paras matsi. Tyylikkäät sisääntulot, polven tuhoamista, matsityypille sopivasti vähän selätysyrityksiä. Triple H:n voittoa toivoin, mutta yksijalkainen rampa arkkitehti vei. Ihan mielenkiinnolla kuitenkin odottelen Raw'ta tämän matsissa esiintyneen kolmikon osalta.

-Randy Orton vs Bray Wyatt oli tylsä ja pettymys. Ainoastaan ötökkätehosteet sai tämän erottumaan jostakin viikottaisesta SmackDown-matsista. Randy on nyt sitten 13-kertainen mestari ja enää muutaman tittelin perässä Triple H:tä, Ric Flairia ja John Cenaa.

-Lesnar vs Goldberg oli yllättävän hyvä, koska omat odotukset eivät olleet pilvissä. Mestaruus olisi toki pitänyt olla jossain aivan muussa matsissa. Noo katsellaan tuleva Raw, että lähteekö Brock Lesnar mestaruutensa kanssa "kesälomailemaan".

-SmackDownin naiset olivatkin sitten päässeet päätapahtuman puolelle. Matsi oli aika lyhyt ja sopiva "hupimatsi" tähän paikkaan. Naomi sitten voitti kotiyleisönsä edessä. Nämä naisten vyöt kyllä tuntuvat olevan melkoisia kiertopalkintoja, jotka vain kiertävät painijalta toiselle kunnes kaikki ovat olleet jokusen viikon mestareita.

-Reigns vs Undertaker oli aika hidastempoinen, mutta ihan viihdyttävä matsi. Finisherejä paukuteltiin puolin ja toisin, eikä laskua kolmoseen asti meinannut tulla millään. No holds barred -muoto tähän oli kaivettu jostain ja sen takia muutamat tuolilla läpsyttelyt nähtiin, muttei muuta. Matsin jälkeiset jäähyväiset olivat kyllä tyylikkäät ja juuri oikeassa paikassa WrestleManiassa. Thank you Taker!

-Intercontinental championship oli sitten pudotettu näköjään kickoffiin. Vähän kyllä käy sääliksi tosiaan katsoa, että missä päin korttia Dean Ambrose on verrattuna Shield-veljiinsä.

Avatar
Zemppari
Moderaattori
Viestit: 738
Liittynyt: 04 Tammi 2016, 08:43
Paikkakunta: Jokela

Re: WrestleMania 33 (2.4.2017)

Viesti Kirjoittaja Zemppari »

Miittikrapulasta on nyt toivuttu ja aika heittää muutama pienempi miete Maniasta sekä Rawista että SD:stä. Mania oli itsessään yllättävän hyvä. Ehkäpä alkoholilla oli osuutta asiaan.

WrestleMania:

+++++ Hajonneiden Hartikaisten paluu. Ainoa asia, mistä olin spoilaantunut, mutta silti hieno hetki. Kyseinen tikapuuottelu oli myös illan kolmen parhaimman ottelun joukossa näin henkilökohtaisesti
++++ Takerin eläköityminen oli melko tunteellinen hetki. Harmillisesti ottelu oli mitä oli.
+++ Shane/Styles, Rollins/Hopla ja Ladder-matsi olivat kaikki hyviä ja Goldberg/Lesnar yllätti erittäin positiivisesti.
++ Shanen SSP. Ihan sekaisin koko mies
+ Aries/Neville oli hyvä avaus pre-showlle ja toivottavasti kaverit saavat paukutettua päivitetyn version seuraavassa PPV:ssä

- Aries/Neville oli ylipäätänsä pre-showssa
-- Braunin ja Big Shown rooli ARMBAR:ssa.
--- Molemmat naisten matsit olivat pettymyksiä. SD oli nyt nopea härdelli deathspotissa, eikä siltä ihmeempiä odottanut, mutta Raw oli vaan löysä lässähdys.
---- Mitä Änärin pelaamisen ohella näki, niin Orton/Wyatt oli melkoista kurapaskaa matoefekteillä. "Jee"
----- Taker/Reigns. Ei, tämä ei ollut sysipaska ottelu. Tätä oli vain surullista katsoa. Takerin ottamat bumpit pystyi melkein laskemaan kahden käden sormilla ja ne ikävät botchit verottivat vielä tunnelmaa. Ja tiedän että muutama henkilö täälläkin nauttii Reignsin nykyisestä roolista ja "smarkkien workkaamisesta"... mutta Reigns ei edelleenkään ole sellainen tyyppi kenen harteille rakentaa painifirma. Ottelun jälkeen ei nähty viime vuoden buuauskonserttia, kuultiin vaan lähinnä kuollut yleisö.

Raw & SD:

+++ SAY YEAH! Revivalin debyytti oli hieno ja miehiä on hieno nähdä päärosterin parrasvaloissa. Valitettavasti vaan Rawin puolella.
++ Dillingeriä ja Rowania oli kiva nähdä. Toivottavasti Raw ei raiskaa SD:tä aivan täysin draftissa.
+ Yleisö Rawin avaussegmentissä oli hieno. "Go Away" -chantin vakiintumista odotellessa. X-Pac/Stephanie Heattia parhaimmillaan.

- Nakamuran debyytti oli pettymys miehen käväistessä vaan tanssahtamassa kehässä.
-- Harper Ortonin puolella, mitä hittoa nyt taas.
--- Reigns/Lesnar on vääjäämätön suunnitelma

tl;dr: Joey Janela's Spring Break oli Mania-viikonlopun paras tapahtuma. (Kunhan saisi WWN:n muutkin isommat tapahtumat vielä katsottua)
In the 27 years I've been doing this I never thought I'd find a better wrestler than me, but I found him.
Daniel Bryan.

-William Regal

Vastaa Viestiin