hall of fame

Kuka saa kunnian päästä seuraavana Smarksiden Hall of Fameen? – Äänestys on käynnissä nyt!

Smarksiden historian toinen Hall of Fame -äänestys on alkanut! Heinäkuussa selviää, ketkä kaksi nimeä tekevät historiaa ja pääsevät seuraavaksi sisään Suomen omaan showpainin kunniagalleriaan.

Ensimmäinen äänestys järjestettiin maaliskuussa, ja tulos julkaistiin huhtikuussa. Silloin Smarksiden kunniagalleriaan pääsivät legendaarinen showpainija Hulk Hogan ja Smarksiden edesmennyt sisällöntuottaja Tomi ”Tri.Moon” Karppinen. (Lisätietoa saat tästä.)

Smarksiden Hall of Fame toimii siten, että lisäämme joka kolmas kuukausi kaksi showpainimaailman merkkihenkilöä kunniagalleriaamme. Näistä henkilöistä toinen valitaan kaikille avoimella yleisöäänestyksellä, kun taas toisen valitsee Smarksiden toimituskunta.

Äänestys kestää viikon, ja siinä on joitakin sääntöjä. Ensinnäkin jokaisen äänestäjän on perusteltava valintansa kirjoituksella, jonka pituus on vähintään 1 000 merkkiä.

Toinen tärkeä sääntö on tämä: Hall of Fameen voi äänestää vain sellaisia showpainimaailman henkilöitä, jotka ovat vähintään 50-vuotiaita. (Edesmenneitä henkilöitä voi äänestää vapaasti ilman ikärajoitusta.)

Kolmas sääntö on se, että äänestää saa vain kerran. Tästä syystä lomakkeessa kysytään äänestäjän nimi ja sähköpostiosoite.

P.S. Jos äänestit jo viime kerralla ja tahdot äänestää samaa henkilöä samoin perustein myös tällä kerralla, ilmoita tästä sähköpostitse osoitteeseen info@smarkside.com. Muussa tapauksessa äänestyslomake tulee täyttää uudelleen.

Äänestysaika päättyy perjantaina 7. kesäkuuta 2019 kello 23.00. Tulokset julkaistaan maanantaina 1. heinäkuuta 2019.


Smarkside Hall of Fame (7/2019)

Pääset lomakkeeseen myös tästä, jos se ei näy alla.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Dave Meltzer WWE:n yhteistyöstä Saudi-Arabian kanssa: "Tämä todistaa, että mainostettu naisten vallankumous on vain sanojen helinää"

Next post

Kolumni: Tuhansia sivulatauksia, satoja työtunteja ja kymmeniä kavereita

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *