#perjantainpromoIndyt ja muut

#PerjantaiPromo – Munenori Sawa ihan kujalla (2010)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Viime vuosikymmenen lopulla kaksi painijaa herättivät keskustelua fanaattisten painiseuraajien foorumeilla: Bryan Danielson ja Munenori Sawa. Molemmat kiersivät kotimaansa indy-promootioita, säväyttäen yleisöä rajujen iskujensa ja vahvan mattotekniikkansa turvin. Bryan oli ehtinyt pyöriä WWE:n koneistossa pienen hetken, mutta vuoden 2010 kesällä mies teki lyhyen pyrähdyksen Yhdysvaltain indyissä. Munenori Sawa nosti mainettaan ympäri Japania ja kovimmat puroresufanit hehkuttivat tätä Japanin ihmettä päivästä toiseen.

Olikin vääjämätöntä, että tämä kaksikko kohtaisi toisensa jossain päin maailmaa. Syyskuussa 2010 tämä unelmaottelu nähtiin EVOLVE-promootiossa. Bryan oli ehtinyt palaamaan WWEhen, mutta Amerikkalainen Lohikäärme sai hoitaa loppuun sopimansa ottelupäivämäärät.

Ottelua hypetettiin Munenori Sawan promolla, jossa Sawa kertoo mitä harjoittamansa Bachi-Bachi tyyli oikein on.

BONUSVIDEO

Matkalla areenalle joutui Sawa New Yorkin kujilla vielä pahempaan pinteeseen:

Riku Mikkonen

Riku Mikkonen

Yli 15 vuotta Japanin painimarkkinoita seurannut chantti-insinööri, joka vapaa-ajallaan kauppatieteilee IT-alan kasvuyrityksessä. Ajoittain tulkkailee kuuriimuja jakaakseen tietoa janoisille. Inokismin suuri vastustaja, jolla on epäterve suhde Dramatic Dream Teamin tuotoksiin.

Previous post

#MaanantainMatsi - Shinya Hashimoto vs Naoya Ogawa (1999)

Next post

WWE-veikkaus 2019: TLC

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *