#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Grado vs Mad Man Manson (2014)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Huumori on vaikea laji. Komediapaini on vielä vaikeampaa. Colt Cabanan, Kikutaron ja Chikara-armeijan rinnalle komediapainijoiden kärkikastiin nousi mies Skotlannin Stevenstonista. Mies, jonka sisääntulo sai humalaisten skottien äänihuulet löystymään. Mies, joka nosti ICW:n kulttisuosioon kotimaassaan. Mies, jonka vyölaukku on suorastaan legendaarinen. Puhun tietenkin Gradosta. Grado on saattanut tulla tutuksi TN- GF- Impactin riveistä vuodesta 2014 aina vuoteen 2017. Todennäköisemmin olette nähneet yhden miehen sisääntuloista Madonnan ”Like a Prayerin” tahtiin.

Impactin lisäksi Grado on tietenkin paininut Iso-Britannian kehissä ja on entinen ICW:n mestari. Mies oli myös eksynyt Lontoon Progress Wrestlingin riveihin… eikä ollut saavuttanut kummoista menestystä. Niinpä Grado päätti heittää avoimen haasteen kenelle tahansa ja kaupan päälle pisti panokseksi tärkeimmän omaisuutensa: vyölaukun. Ei kulunut kauaakaan, kun haasteeseen vastasi sekopää Irlannista, Mad Man Manson. Manson oli pitänyt neljättä seinää pilkkanaan jo kymmenen vuotta, eivätkä miehen esiintymiset Progressissa olleet poikkeus. Kaksikko tunsi toisensa sangen hyvin, sillä he olivat toimineet myös lyhyesti joukkueena. Manson ei tyytynyt vain vastaamaan haasteeseen, vaan heitti myös oman panoksensa peliin: lasipurkissa olevat ”pallot.”

Kuten John Cleese tokaisi kerran ikonisesti: ”And now, for something completely different.” Rentoudu, ota mukava asento ja sukella hulluuden pariin kymmeneksi minuutiksi.

Grado vs Mad Man Manson (Progress Chapter 12, 30.3.2014

Lisää...
Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja. Ähisee myös Smarksiden Soundcloud-kanavalla. Viettää myös aivan liikaa aikaa painimaailman päättymättömän uutisvirran parissa. Valmiina avautumaan brittipainin tilasta kaikille kiinnostuneille.

Previous post

Parhaimmat WrestleMania-ottelut: Randy Savage vs. Ricky Steamboat, WrestleMania III (#10)

Next post

Parhaimmat WrestleMania-ottelut: Batista vs. Daniel Bryan vs. Randy Orton, WrestleMania 30 (#9)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.