#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Kevin Steen vs El Generico (2010)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Ennen Kevin Owensia ja Sami Zaynia olivat Kevin Steen ja El Generico. Väkivaltainen kanadalainen ja lupsakka meksikolainen taistelivat joukkueena vuosia ympäri Yhdysvaltoja. Kaksikko niitti menestystä kaikkialla, kunnes koitti kohtalokkaaksi osoittautunut Ring of Honorin Final Battle 2009. Steenerico kohtasi The Young Bucksin. Bucksit voittivat ottelun, mutta Generico ja Steen jakoivat ystävällisen halauksen tappionkin hetkellä…

”I hate your fucking guts.”

Yhtä terästuolin heilautusta myöhemmin ystävyys oli ohitse. Steen ja Generico taistelivat keskenään vuoden ajan Steve Corinon ja Colt Cabanan pistäessä sormensa soppaan. Lopulta vihanpito päätyi siihen pisteeseen, jossa oli enää yksi ratkaisu: luchas de apuestas. Naamio vastaan ura. El Generico vastaan Kevin Steen. Final Battle 2010. Fight Without Honor.

Generico ja Steen jatkaisivat taistelujaan vuodesta ja promootiosta toiseen, mutta tämä kohtaaminen merkitsi yhden aikakauden kuumimman juonikuvion päätöstä.

Kevin Steen vs El Generico – Fight Without Honor (ROH Final Battle 2010, 18.12.2010)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Smarkgram (47/2017)

Next post

Risteyksestä toiseen – Dustin Rhodesin omaelämäkerta

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *