JuttusarjatMatin päiväkirja

Matin päiväkirja: Showpainin superviikko (1.–8.10.2019)

Tässä juttusarjassa seurataan, kuinka yksittäinen painifani järjestää aikataulunsa showpainin superviikolla 1.–8. lokakuuta. Montako tuntia showpaini nielee viikosta? Onko kaiken katsominen enää ihmisen kokoinen työ? Näihin haetaan vastausta tässä päiväkirjassa.


Pyrin mahduttamaan tähän superviikkoon Raw’n, Impactin, NXT:n, NXT UK:n, AEW Dynamiten, Uncharted Territoryn, Smackdownin ja Hell in a Cellin. Tämän lisäksi aion lauantaina osallistua Enska Lehtisen Syyslomaan, jonka yhteydessä käymme katsomassa FCF:n Wrestling Show Liven Teatteri Forumissa Helsingissä.

Tarkoituksenani on julkaista päivittäin lyhyt listaus päivän aktiviteeteista ja siitä, kuinka painin katsominen aikatauluihin mahtui.


Tiistai 1.10.

7.25 Herätys.

8.45 Yliopistolle lukemaan tentteihin ja gradua valmistelemaan.

10.00 Opiskelujen ohessa avaudun Smarksiden Discordissa ja jään sinne linjoille roikkumaan liian pitkäksi aikaa.

11.00 Lounastauko. Koetan pysytellä poissa erityisesti Instagramista, koska en halua spoilaantua ihan kaikesta, mitä Raw’ssa on tapahtunut.

13.00 Alan opiskelun ohessa kirjoittamaan tätä tekstiä.

13.45 Siirryn toiselle puolelle kampusta pitämään kahvitaukoa. Vettä sataa, ja matkalla kastuu aika perusteellisesti. Kuulen päivän surkeimman uutisen – Kuopiossa on kauppakeskuksessa tapettu ainakin yksi ihminen.

14.20 Kahvitauko pidetty, ja palaan vielä hetkeksi opiskelemaan. Mielessäni pyörittelen, miten illan tunnit kannattaisi käyttää, jotta kerkeäisin katsoa Raw’n kokonaan ennen iltayhdeksää, koska tälloin alkaa televisiosta jalkapallon Mestarien liiga, jota en halua missata.

15.40 Opiskelut tältä päivältä paketissa ja bussimatka kämpille taitettu. Teen siellä pikapysähdyksen ja lähden saman tien salille tekemään yläkropan treeniä.

18.05 Raw’n aika! Löydän nopeasti toimivan version ja katson koko jakson ilman keskeytyksiä. Jakso on freesi ja sopivan sekopäinen, aika ei mennyt hukkaan.

20.25 Jakso ohi, ja siirryn siitä sujuvasti jalkapallon pariin. Tämän illan menussa kaksi ottelua: Real Madrid vs. Club Brügge ja Juventus vs. Leverkusen.

00.00 Vielä ennen nukkumaanmenoa etsitään kuumeisesti Smarksiden Discordissa TNA Lockdown 2012 -tapahtuman sekopäistä promoa Hulk Hoganin ja Ric Flairin välillä.

1.00 Lopulta oikeasti nukkumaan.


Painin katsomiseen käytetty aika: 2 tuntia, 7 minuuttia, 53 sekuntia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: 1 ½ tuntia


Keskiviikko 2.10.

Superviikko ei jakaudu kovinkaan tasaisesti, koska keskiviikolle ei ole mitään katsottavaa. Mielessäni kävi ajatus, että jatkaisin projektiani, jossa katson kaikki WWE:n vuoden 2016 erikoistapahtumat ja teen niistä hyvin ytimekkäät arviot. Tähän ryhtymykseen aloin, jotta saisin täydennettyä Leijonat ja Lampaat -datastani puuttuvan vuoden 2016. Vuorossa on WrestleMania 32, joka tarkoittaa sitä, että aikaa pitäisi varata yhteensä 5–6 tuntia. Se ei tule onnistumaan tänä päivänä.

7.55 Herätyskello soi. Väsyttää ja ärsyttää. Muutaman sekunnin päästä tajuan, että minähän olen opiskelija, eikä aamulla ole mitään pakollista menoa. Voin päättää omat aikatauluni vapaasti. Siirrän herätystä tunnilla eteenpäin.

8.55 Nyt oikeasti herätys pienellä morkkiksella siitä, että eilen tuli valvottua liian myöhälle ilman mitään syytä.

10.20 Yliopistolla valmiina iskemään kirjojen kimppuun. Sitä ennen kuitenkin viimeistelen eilistä päiväkirjamerkintääni ja siirrän sen Smarksiden sivulle julkaistavaksi.

12.45 Pidän lounastauon Tiedepuistolla, joka on kävelymatkan päässä yliopistolta. Samalla pohdiskelen, että loppuviikon painien katsomisen kanssa tosiaan joutuu aikataulujen kanssa pelaamaan tetristä. En halua kantaa läppäriä mukana Helsinkiin syyslomamiittiin.

13.33 Lounas syöty, ja olen melkein kerennyt takaisin yliopistolle. Vettä vihmoo, ja pirun kylmä syystuuli puhaltaa. Puhelin soi. Kelalla olisi tarve osa-aikaiselle työntekijälle 14. päivä alkaen. Otan työn vastaan ja alan päässäni rakentamaan, kuinka yhteensovitan saliharrastuksen, työnteon, gradun teon ja tämän aikaa syövän – mutta niin ihanan – showpainifanituksen.

14.15 Luen kirjatenttiin ja suunnittelen syksyn ja kevään opintojen aikataulutusta. Koetan korvata aamun ”lintsaamisen” olemalla iltapäivästä vähän pidempään yliopistolla.

18.00 Bussimatka tehty ja S-Marketin kautta kämpille. Syön ja laitan Netflixistä Orange is the New Black -jakson pyörimään. Se kestää tasan tunnin.

19.00 Pikasuihku. Laitan Frendit taustameluksi ja alan kirjoittamaan keskiviikon osuutta päiväkirjasta.

 20.00 Loppuilta jalkapallon parissa. Tänään lautasella Slavia Praha vs. Borussia Dortmund ja Barcelona vs. Inter Milan.

00.30 Nukkumaan.

Painin katsomiseen käytetty aika:

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: 1 tunti


Torstai 3.10.

Keskiviikko oli ehkä välipäivä, mutta tänään superviikko laittaa turbovaihteen silmään. On nimittäin ensimmäinen kerta, kun NXT ja AEW kamppailevat toisiaan vastaan katsojaluvuista suorassa kilpailussa.

7.55 Herätys. Tänä aamuna pysyn itselleni tiukkana. En torkuta, vaan ponnahdan sängystä ylös saman tien. Refleksinomaisesti eksyn someen, jossa jo vähän spoilaannun superkeskiviikon painitapahtumista, mutta pyrin päivän aikana malttamaan mieleni.

9.20 Yliopistolla. Kirjoitan keskiviikon päiväkirjan loppuun ja siirrän Smarksiden sivulle julkaistavaksi. Operaatio ei vie kovinkaan paljoa aikaa. Tästä siirryn pänttäämään kirjatenttiin. Luettavana David Harveyn ”Uusliberalismin lyhyt historia”.

12.15 Läsnäoloa vaativat luennot ovat maisterivaiheessa katoava luonnonvara — mutta nyt sellainen kuitenkin oli. Retoriikan tutkimuksen teoria ei pitänyt otteessaan ihan koko 90 minuuttia, vaan välillä harhauduin myös kurkkimaan Smarksiden Discordin keskusteluja.

13.45 Luento ohi. Pieni välipala ja palaan vielä hetkeksi Harveyn kirjan kimppuun.

15.00 Yliopiston bussipysäkillä. Tänään täytyy lähteä hieman aikaisemmin, koska…

16.45 Salitreeni personal trainerin kanssa. Kyseessä on neljäs yhteinen treeni syksyn aikana ja vielä kaksi tämän jälkeen jäljellä. Tänään agendalla ovat selkä ja hauis. Testataan hieman erikoisempia tekniikoita, kuten super- ja pudotussarjoja. Noin tunnin jälkeen rääkki on ohi, ja saunan jälkeen lähden kävelypatikassa kohti kämppääni.

18.30 Kämpille olen saapunut noin varttia aiemmin, ja Smarksidetuben painimaraton alkaa. Ensiksi on vuorossa NXT:n puolituntinen pre-show, jonka jälkeen luonnollisesti itse NXT. Hieman kello 21 jälkeen tulille lähtee AEW Dynamiten ihka ensimmäinen jakso. Superkeskiviikko on houkutellut Smarksidetubeen paikalle myös muutaman satunnaisemman katsojan.

22.50 Maraton on ohi, ja oloni painifanina on täydellisen tyydytetty. NXT tarjosi erinomaisia otteluita ja AEW erinomaista viihdettä. Siirryn vielä Discordin puolelle, jossa on juuri katsojaluvut saatu selville: AEW päihitti NXT:n melkoisen selkeästi debyyttiviikollaan. Itse en tässä sodassa puolia valitse, vaan noudatan CM Punkin neuvoa ja katson kaiken – mikäli tunnit vaan vuorokaudessa riittävät.

00.00 Nukkumaan.

Painin katsomiseen käytetty aika: 4 tuntia 15 minuuttia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: ½ tuntia


Perjantai 4.10

Enska Lehtisen sekopäinen syysdynamiitti lähestyy, mutta sitä ennen olisi vielä yksi arkipäivä puurrettava. Painin osalta lautasella tänään NXT UK ja Uncharted Territory.

07.55               Herätys. Maassa on jotain valkoista mönjää ja sitä tulee lisää. Talvi on tullut kertaheitolla Joensuuhun. Pekka Poutakin siitä varoittaa aamutelevisiossa.

09.20               Yliopistolla, mutta varsinaisesti opiskelun kimppuun en pääse kuin pari tuntia myöhemmin. Kirjoitan torstain päiväkirjan loppuun, maksan laskuja, teen tilauksen Fitnesstukusta, kirjoittelen muutamat sähköpostit, teen vaihdot Fantasy Premier League- joukkueeseen viikonlopun kierrosta silmällä pitäen. Aika menee suorastaan siivillä.

12.30               Jotain lumen ja rännän sekaista tulee taivaan täydeltä. En halua astua ollenkaan ulos, joten käyn lounaalla yliopiston päärakennuksessa.

13.00               Jatkan David Harveyn kirjan parissa, joka on erinomainen. Jopa niin hyvä, että pitää välillä käydä erikseen kehumassa somessa.

15.15               Opiskelu saa riittää. Keli on hirveä. Bussipysäkillä on jälleen tuttuja kasvoja, joiden kanssa ei ole kuitenkaan koskaan tullut sanaakaan vaihdettua. Pitäisikö? Missä menee raja?  Ollaan syvällisten kysymysten äärellä.

16.30               Eilinen salitreeni tuntuu kropassa, mutta tarvon läpi vihmovan räntäsateen salille tekemään jalkatreeniä. Tuleepahan viikonlopun tulevat synnit etukäteen jo sovitetuksi.

18.45               Alan katsomaan Beyond Wrestlingin Uncharted Territorya, joka on itselleni täysin uusi tuttavuus. Joudun samalla multitaskaamaan — syömään ja pakkailemaan vaihtovaatteita huomiselle reissulle. Selvittelen tarvitseeko huomenna ottaa omaa pyyhettä matkaan ja ajatukset pyörii jo FCF:ssä ja miitissä. Ohjelma ei saa minua otteeseensa, vaikka haluan antaa mahdollisuuden. Lisäksi käyttämässäni versiossa kuva jäätyy aina parin minuutin välein kymmeneksi sekunniksi. Se on raivostuttavaa. Joudun tekemään kovan ratkaisun ja jätän ohjelman tunnin kohdalla kesken. Se ei valitettavasti ollut minun juttuni ja tekniset ongelmat sitten sinetöivät tämän kurjan kohtalon.

19.45               WWE Network tulille ja sieltä NXT UK. Eilisen tykityksen jälkeen vaimean liveyleisön edessä nauhoitettu perusjakso tuntuu antikliimaksilta. Tegan Noxin onnistunut paluu polvivaivan jälkeen kuitenkin lämmittää ja hän otteleekin Kay Lee Rayta vastaan hyvän ottelun.

21.00               Pyykkikoneen tyhjennystä ja samalla laitan taustameluksi sheikkien yleisurheilukisat. Mietin jälleen pitäisikö näitä boikotoida? Entä WWE:n Saudi-Arabian keikkoja tai tulevia jalkapallon MM-kisoja? Vaikeita kysymyksiä.

21.15               Alan kirjoittamaan perjantain osalta päiväkirjaa valmiiksi. Mietin, että olisi syytä mennä ajoissa nukkumaan, jotta ei huomenna väsähdä kesken parhaiden syysdynamiittibileiden. Herätys on viimeistään aamuseitsemältä. Läppäriä en aio kantaa mukana, joten viikonlopun kirjoitukset tulevat vasta maanantaina.

xx.xx                Nukkumaan.

 

Painin katsomiseen käytetty aika: 2 tuntia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: 1 ½ tuntia


Lauantai 5.10

Pääpäivä, eli FCF:n tapahtuma ja Enska Lehtisen sekopäinen syysdynamiitti maamme pääkaupungissa. Tätä on todellakin odotettu.

07.00               Herätys. Sain nukuttua aivan riittävät seitsemisen tuntia. Pakkailut loppuun ja kohti bussipysäkkiä.

08.20               Matka alkaa bussilla kohti juna-asemaan. Sovitusti tapaan Joensuun toisen Smarkside-aktiivin eli Tepon ja vaihdetaan aamun kuulumiset. Hänelle kyseessä on ensimmäinen ”virallinen” miitti ja ensimmäinen kerta suomipainia livenä.

09.06               Intercity nytkähtää asemalta liikkeelle. Lueskelen tenttikirjaa, mutta keskittyminen on vaikeata. Juna on lähes täynnä, hälinää ympärillä on paljon.

11.15               Lähdemme Tepon kanssa nauttimaan ravintolavaunun antimista. Täyttä on sielläkin, mutta löydämme istumapaikat. Loppumatka taittuu joutuisasti. Tässä vaiheessa harmittaa en mitenkään ehättänyt Smackdownia katsoa. Tässä vaiheessa olen jo hieman spoilautunut tärkeimmistä käänteistä. Sille ei nyt vaan mahda mitään.

13.40               Helsinki on saavutettu. Subwayn kautta William K:hon, josta sitten etkoilemaan Bruuveriin. Tuttuja kasvoja on jo odottamassa ja lisää valuu pikkuhiljaa paikalle. Kuulumisia vaihdetaan ja hype nousee. Tämä alkaa tuntua miitiltä.

17.00               Smarksiden rypäle siirtyy kohti Teatteria Forumia valloittamaan parven itselleen. Show’n alkuun on vielä tunti aikaa, mutta aika kuluu leppoisasti jutustellen ja virvokkeita nautiskellessa.

19.00               Väliajalla siirryn parvelta alakertaan, jossa tapaan Smarksiden porukasta Jounin ja muita tuttuja. Päätän, että jälkimmäisen puolikkaan katselen alhaalta käsin. Ehdoton kohokohta oli Valentinen ja Juhana Karhulan yhteinen hetki kehässä. Tapahtuma oli hauska, kuten livepaini aina, mutta mitään tajunnanräjäyttävää ottelua ei tällä kertaa nähty. Sekopäisiä käänteitä oli hieman liikaa minun makuun.

21.00               Smarksiden rypäle siirtyy lähijunalla Pasilaan ja siitä saunatilalle. Se on upein saunatila saunatilojen historiassa! Puitteet on viimeisen päälle ja alan heti toivoa, että jatkossa järjestettäisi tapahtumia tässä samassa tilassa.

23.00               Ilta etenee ja ohjelmanumerot alkavat. Luonteeni mukaisesti pysyttelen vähän sivummalla enkä ole äänekkäimpänä, mutta mukavaa on silti. Erityisesti promokisaa sai seurata vedet silmissä nauraen.

01.00               Saunatila menee kiinni ja Smarksiden rypäle lähtee ratikalla liikkumaan kohti keskustaa. Jatkopaikasta käydään keskustelua, mutta itse jättäydyn suosiolla sivummalle. Päivän aikana syöminen jäi niin heikolle, että nyt virta yksinkertaisesti loppuu. Omena hotellin sänky houkuttelee.

02.00               Olemme Tepon kanssa perillä Omenassa. Ostin Narinkkatorin hämärältä kojulta yöpalaksi rullakebabin. Onnellisena mutustelen sitä noin puoleen väliin, kunnes tulee rullakebabin vääntäjän erikoinen: perunaa! Vittu. Rullakebab + perunaa. Sitä myöten kebun jälkimmäinen puolikas menee roskiin.

05.jotain        Stefa ja Pirkanmaan Mystinen P saapuvat hotellille. McDonaldsin herkulliset eväät uppoavat mahaan ja sen jälkeen koko porukka unten maille.

 

Painin katsomiseen käytetty aika: 2 ½ tuntia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: –


Sunnuntai 6.10

Pelätty sunnuntai. Sattuuko päähän ja miten kotimatka menee?

11.00               Omena hotellissa aletaan heräillä. Olotilat ovat vaihtelevat — itselläni ei ole sen suhteen hätää, sen verran ajoissa tuli nukkumaan mentyä. Hieman kuitenkin harmittaa, että jatkot jäivät välistä. Kuuleman mukaan siellä oli ollut kuplivaisen hauskaa.

12 – 15.00      Suuntaamme neljän hengen voimin hotellilta kohti kauppakeskus Forumia. Kahvia ja hyvinvointijuomaa. Juttu luistaa ja monet painispekulaatiot tulee käytyä lävitse. Silti aika tahtoo käydä pitkäksi. Vielä hieman ennen junan lähtöä rautatieasemalla tulee vastaan edellisestä junasta myöhästyneet Enska ja Mystinen P. Sovimme, että joulukuussa nähdään taas.

15.19               Juna Joensuuhun lähtee vihdoin matkaan. Odottavan aika oli pitkä. Tikkurilassa juna tulee viimeistä paikkaa myöten täyteen. Joku on väärällä paikalla, äiti kolmen lapsen kanssa ei ole onnistunut saamaan vierekkäisiä paikkoja, lipunmyyntijärjestelmä on tökkinyt, paikkoja vaihdetaan. Meno on levotonta.

17.00               Huomaan viimeistään tässä vaiheessa, että lukemisesta ei tule mitään, joten en ala edes yrittämään. Sen sijaan laitan kuulokkeet päähän ja kuuntelen Smarksiden podcasteista ROH-jälkipyykin sekä WSL-ennakon kokonaisuudessaan. Imatran jälkeen junassa alkaakin olla väljempää.

19.55               Aikataulusta noin 20 minuuttia myöhästynyt Intercity on perillä. Vielä lähibussilla matka kämpille.

21.00               Reissu on tehty! Saman tien suuntaan kohti YouTubea ja laitan sieltä Smackdownin päälle. Jakso on erittäin viihdyttävä, vaikka olenkin käytännössä spoilaantunut kaikesta merkittävästä mitä siinä tapahtui.

23.00               Superviikko on nimensä veroinen, sillä yksi Smackdown ei riitä mihinkään, vaan heti perään laitan Impactin tulille. Tällä kertaa kyseessä on hieman sellainen väliviikko. Perusviihdyttävää menoa ja hyvä pääottelu, mutta ei mitään erityisen muistettavaa.

01.00               Nukkumaan.

 

Painin katsomiseen käytetty aika: 3 tuntia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: –


Maanantai 7.10

Viikonloppu oli yhtä painitykitystä eikä se tahti yhtään hiljene vieläkään. Maanantai nimittäin tarkoitti sitä, että aikaa piti löytää WWE:n uusimmalle ppv-pökäleelle eli Hell In A Cellille.

08.20               Hetken torkutuksen jälkeen sängystä ylös ja suoraan suihkuun. Parranajo ja hetken aikaa aamutöllöstä Bubi Walleniuksen viisastelua yleisurheilun sheikkikisoista.

09.50               Yliopistolla. ”Työpäivä” alkaa sillä, että naputtelen päiväkirjaan koko viikonlopun tapahtumat. Koska tavaraa oli paljon, niin aikaakin siihen piti varata puolentoista tunnin verran.

11.20               Sitten välillä ihan opiskeluakin. Siinä ohessa mietin, että Hell In A Cellin kiinnostus on aivan pohjalukemissa. En tietoisesti edes välttele spoilereita, mutta siitä huolimatta onnistun niiltä välttymään iltaan asti.

12.30               Lounastauko. Kaikin puolin on menossa perusmaanantai, ei mitään erityistä raportoitavaa. Ajatukset pyörivät vielä viikonlopun miitissä. Saan iltapäivällä tenttikirjan loppuun luetuksi, huomenna pääsee aloittamaan uuden projektin.

15.45               Sää on poutainen, mutta kylmä. Mittari on vain muutaman asteen plussan puolella. Kävelen yliopistolta noin kilometrin verran keskustan Citymarketiin ja teen ruokaostokset. Rahkaa, rahkaa ja rahkaa. Ja ai niin raejuustoa ja tonnikalaa.

17.00               Illalle ei ole pakollisia menoja, joten laitan WWE Networkin ja HIAC:in tulille. Välillä keittelen kahvia ja ”kokkailen”, (lue: safkaa mikroon) mutta muuten katson tapahtuman periaatteessa yhdeltä istumalta. Kyseessä on aika lailla täydellisesti hukkaan heitetty reilu kolme tuntia elämästäni. Koitan jo päässäni keksiä, että mitähän tästä edes pystyy kirjoittamaan huomenna viiteen pointtiin.

21.00               Kirjoittelen maanantain osalta päiväkirjaa valmiiksi ja ohessa lukaisen Eetu T:n (LHB) ensimmäisen #maanantainmatsin Smarksiden sivulta. Kyseessä tuore matsi kuluvan vuoden heinäkuulta MLW:stä. Se herättää mielenkiinnon ja laitan matsin pyörimään, koska paininnälkäni tälle maanantaille on näköjään täysin ehtymätön.

22.00               Loppuilta menee epämääräisesti netissä seikkaillessa ja katselen Netflixistä vielä yhden jakson 70’s Show’ta.

00.00               Nukkumaan.

 

Painin katsomiseen käytetty aika: 3 tuntia 45 minuuttia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: 2 tuntia


Tiistai 8.10

Superviikko alkaa olla päätöksessään ja tämä tiistaipäivä sulkee ympyrän, joka tosiasiassa ei koskaan sulkeudu.

 

07.25               Herätys. Houkutus torkuttamiseen on suuri, mutta ryhdistäydyn ja nousen sängystä.

09.00               Yliopistolla. Edessä on heti alkuun melkoinen urakka, koska Hell In A Cellin viisi pointtia eivät ilmesty Smarksideen itsestään. Alan niitä pohtimaan ja kirjoittamaan. Aluksi tekstiä ei meinaa tulla, mutta sitten inspiraatio iskee ja kirjaimia alkaa lennellä ruudulle. Pointtien lisäksi asettelen tapahtuman matsit omaan kirjanpitooni, jota olen koko kalenterivuoden ajan pitänyt. Vielä aivan lopuksi viimeistelen maanantain päiväkirjaan. Tähän operaatioon meni kaksi täyttä tuntia ilman yhtäkään taukoa.

11.00               Aloittelen uutta tenttikirjaa, joka on tällä kertaa Richard Sennettin ”Työn uusi järjestys”.

12.30               Lähden yliopistolta Tiedepuistolle lounaalle, koska siellä on viihtyisämmät tilat ja yleensä myös laadukkaampi ruoka. Eräs kaveri tulee matkan varrella vastaan ja liittyy seuraan. Kerron tohkeissani viime viikonlopun saunatilasta, joka oli paras saunatilojen historiassa.

13.30               Takaisin Sennettin kirjan pariin. Se imee mukaansa ja etenee kovalla vauhdilla.

15.30               Lukeminen saa riittää tältä tiistailta. Painun bussipysäkille. Iltapäivän uuvahdus on väistämätön ja lyhyenkin bussimatkan aikana silmät alkavat luppaisemaan. Päiväunet kelpaisivat…

16.10               … mutta päiväunet ovat petollisia, niitä ei kannata ottaa, ellei ole aivan pakko. Ärisen itselleni hetken aikaa ja pakkaan kamat. Lähden kävelemään salille. Matkalla tuntuu siltä kuin olisi terävä pikkukivi kengässä. Otan kengän irti ja ravistelen, mutta veemäinen tunne ei katoa. Pysähdyn uudestaan. Onko se hitto soikoon sukan sisällä? No ei sielläkään. Lopulta huomaan, että kengän pohjan läpi on työntynyt jonkunlainen hemmetin terävä piikki, joka repii jalkapohjaa joka askeleella. Ilmankos oli vähän epämiellyttävää kävellä.

17.00               Salilla on aivan hitonmoinen ruuhka. Syystä tai toisesta tiistai tuntuisi olevan kaikista vilkkain päivä kävijämäärän suhteen. Mielikuvitukselle on tarvetta, koska suunniteltuja liikkeitä ei tahdo ruuhkan vuoksi päästä tekemään vaan niille joutuu keksimään korvaavia liikkeitä.

20.00               Smarksidetubesta Raw iltakahdeksalta on tiistain perinne. Tällä kertaa katsotaan YouTuben lyhennetty versio, joka ei tosin suuri harmi ole. Jakso on aneeminen ja huono. Ainoa valopilkku on Tyson Fury, joka on WWE:n kehässä kuin kotonaan. Kehotan kyllä tutustumaan miehen elämäntarinaan, jos se ei ennestään tuttu ole.

21.30               Raw loppui ja laitoin Enskan, Semin ja Micon FCF-jälkipyykkinarun kuunteluun, jonka olin itse asiassa aloitellut jo tuossa klo 19 aikaan. En ole laisinkaan aktiivinen podcastien kuuntelija, mutta tämä kiinnostaa, koska olinhan itsekin paikan päällä. Podcastin loppuhuipennus on mahtava, suosittelen kyllä kuuntelemaan vaikkapa sitten viimeisen puoli tuntia, jos aikaa koko 2 tunnin ja 20 minuutin mittaiseen mammuttiin ei ole.

23.30               Nukkumaan.

 

Painin katsomiseen käytetty aika: 1 tunti 30 minuuttia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika: 2 tuntia

 

Loppusanat: Superviikko otti melko koville ja vaati ajankäytön suunnittelua. Viimeistään edellisenä iltana piti alkaa suunnittelemaan seuraavan päivän painiaikatauluja, jotta kaiken sai mahdutettua mukaan. Yleensä minulla tulee viikon aikana katsottua jonkin verran myös elokuvia ja sarjoja, mutta tällä viikolla kaikki nuo tunnit käytin painin katsomiseen.

 Siunauksena tässä on, että showpainin katsominen ei vaadi juuri ollenkaan keskittymiskykyä. Sen voi huoletta laittaa taustameluksi ja puuhailla samalla muita juttuja. Sen vuoksi sitä pystyy katsomaan viikkotasolla aivan hurjia määriä. Voi kuitenkin olla, että jonkinlaista karsintaa on loppuvuodesta pakko tehdä — tämä on painifanin kulta-aikaa, mutta samalla kaiken seuraaminen on inhimillisesti täysin mahdotonta.

 

Painin katsomiseen käytetty aika yhteensä: 19 tuntia 8 minuuttia

Painista kirjoittamiseen käytetty aika yhteensä: 8 tuntia (+tunti ja vartti vielä keskiviikkona tähän kirjoitukseen ja julkaisuun)

 

 

Matti Koskinen

Matti Koskinen

Duunarista aikuisopiskelijaksi muovautunut oman elämänsä Rocky Balboa. Showpainiin ensikosketukset vuonna 2002. WWE:hen päin hieman kellallaan.

Joensuu / Eastern Finland

Previous post

Smarkside perkaa: AEW Dynamite vs. WWE NXT (3.10.2019)

Next post

#PerjantainPromo - Kevin Sullivan luo hirviön (1985)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *