#perjantainpromoJuttusarjatTNA

#PerjantainPromo – Herra Per****kä (2010)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Hieman paremmalla onnella Mr. Kennedystä olisi voinut tulla maailmanmestari ja kestotähti WWE:ssä. Erilaisten sattumusten summana näin ei koskaan käynyt, vaan mies löysi tiensä Hulk Hoganin ja Eric Bischoffin TNA:han, tuohon sekopäisyyden pohjattomaan kuoppaan.

Ilman mitään ironiaa ja sarkasmia on todettava, että Mr. Anderson (Kennedy) oli mikrofonin varressa parhaimmillaan erinomainen, ja vuosi 2010 oli hänelle koko painiuran paras niin matsien kuin muistettavien promojenkin suhteen.

Se kaikkein muistettavin promo onkin tämä, joka nähtiin osana toukokuista Sacrifice erikoistapahtumaa. Ennen ottelua Jeff Hardya vastaan Christy Hemme haastattelee Andersonia, mutta homma lähtee lapasesta alta aikayksikön ja Anderson päätyykin vertaamaan itseään ja fanejaan erääksi osaksi ihmisen anatomiaa. On sanomattakin selvää, että lempinimi ”Herra P****ikä”  seuraa miestä vielä tänäkin päivänä.


 

 

 

Matti Koskinen

Matti Koskinen

Duunarista aikuisopiskelijaksi muovautunut oman elämänsä Rocky Balboa. Showpainiin ensikosketukset vuonna 2002. WWE:hen päin hieman kellallaan.

Joensuu / Eastern Finland

Previous post

Jos säännöt ovat arvottomia, niiden rikkominen ei merkitse mitään

Next post

Being The Smarkside: Lontoo 2019, osa 2

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *