Juttusarjat

#PerjantainPromo – ”I Want Batista” (2010)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Vuonna 2010 Jon Moxley voitti mestaruutensa takaisin vain viikon sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt sen hetkeksi Nick Gagelle. Kyseinen ottelu kuitenkin oli kuitenkin erittäin väkivaltainen ja brutaali, eikä Moxley ollut ottelun jäljiltä kovinkaan järjissään. Tapahtuman jälkeen harhaisia höpisevä Moxley bongattiin takahuoneista, missä hän kertoi, kuinka paljon halusi ottelua Dave Batistan kanssa.

Moxley joutui odottamaan toiveensa toteutumista nelisen vuotta, mutta WWE Extreme Rules 2014:ssa Dean Ambroseksi nimensä vaihtanut Jon Moxley kohtasi viimein Dave Batistan Shieldin ja Evolutionin välisessä ottelussa.

Yksilöottelua ei Ambrosen ja Batistan välillä kuitenkaan koskaan nähty, eikä sitä luultavasti nähdä ihan hetkeen. Batista tekee WrestleManiassa jälleen vuosien tauon jälkeen paluun Triple H:ta vastaan, kun taas Ambrosen matka on tämän hetken tietojen mukaan ulos WWE:stä – kenties jälleen CZW:hen höpisemään hulluja.


Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Shemeikka lopettaa yhteistyönsä SLAM! Wrestling Finlandin kanssa: "En pysty hyväksymään seksismiä missään muodossa"

Next post

Nyt puhuu StarBuck: "Me SLAM! Wrestling Finlandissa olemme täysin tasa-arvon kannalla"

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *