#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Katutappelu Minnesotassa (2009)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Pohjoismaalaisen supertähden Erick Rowanin uran alkuvuosista ei ole paljoa kerrottavaa. Minnesotassa uransa aloittanut Rowan, silloin vielä nimellä Thoruf Marius (kyllä) tunnettu yli kaksimetrinen järkäle ei ollut mikään indykentän tähti, kuten vaikka myöhempien aikojen joukkuetoverinsa Luke Harper. Mariuksen uran tähtihetki oli vuoden 2007 kolmen kuukauden kiertue Pro Wrestling NOAH:in kanssa. Lopulta Rowan päätyi WWE:n haaviin siirtyessään FCW:n puolelle kehittymään vuonna 2011. Loppu onkin sitä kuuluisaa historiaa. Mutta yksi miehen historiaan liittyvä promo pullahti yllättävästi esiin vuosia myöhemmin.

F4WOnlinen ääniaalloilta tutut Bryan Alvarez, Vince ”Vinny” Verhei sekä Craig Proper käsittelivät vuonna 2015 jälleen yhtä WWE:n tuottamaa viikottaislähetystä. Keskustelu kääntyi jostain kumman syystä uransa kuuminta babyface-kautta viettävään Rowaniin. Kolmikolla ei ole mitään käryä Rowanin lopetusliikkeestä, joten on aika etsiä neuvoa Wikipediasta.

Innokas Wikipedian selaaminen päätyy Rowanin entisiin nimiin ja historiaan, etenkin pitkään feudiin Big Brody Hooferin kanssa. Yksi asia johtaa toiseen ja pian Youtubesta on kaivettu esiin Hooferin promo Rowanista. Minuuttia myöhemmin kolmikko pihisee naurusta Hooferin jäätävän puheenparren jälkimainingeissa.

Hooferin puinen puhetapa ja yllättävät sanavalinnat on ikuistettu osaksi painihistoriaa. Takahuoneiden sulakelaatikon vieressä heitetystä herjasta tuli hetkeksi internet-klassikko, ainakin Bryan & Vinny Shown kuuntelijoiden keskuudessa. Tällaista tunteen paloa ei näe aivan missä tahansa.


Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Smarkside palaa SLAM! Wrestling Finlandin selostamoon – Ilta-Sanomat lähettää Wrestle Aidin suorana

Next post

Kaikesta päätellen Juventud Guerrera ja Black Terry ymmärsivät, että jotain on vialla, joten mitä ihmettä oikein tapahtui?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *