#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Puolikas aivoja (1999)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Sidney Raymond Eudy, joka painimaailmassa paikasta ja ajankohdasta riippuen tunnetaan paremmin joko nimellä Sid Vicious, Sid Justice tai Sycho Sid, seilasi 1990-luvulla kahden suuren promootion välillä. Vaikka Sidin ansioista löytyykin yhteensä neljä maailmanmestaruusvoittoa WWE:ssä ja WCW:ssä, sekä pääottelut mm. WrestleMania VIII:ssä ja 13:ssa, on hän kuitenkin jäänyt historiankirjoissa muiden aikansa supertähtien varjoon.

Tänä päivänä muistettavimmat hetket Sidin uralta eivät olekaan niitä kaikkein mairittelevimpia. Jokainen on varmasti nähnyt pahamaineisen pätkän, jossa Sid yrittää monottaa Scott Steineria toiselta köydeltä – vain laskeutuakseen huonosti ja katkoakseen jalkansa niin että sääriluu sojottaa keskeltä 90 astetta täysin väärään suuntaan.

Toinen on tietysti tämän viikon #PerjantainPromo, jossa Sid töppäilee vuorosanojensa kanssa erittäin huonoon saumaan. Scott Hall ja kuminaamainen Kevin Nash ovat juuri minuuttitolkulla pilkanneet Sidiä idiootiksi, ja mitä hän vastaakaan:

” …but you know and I know that you’re only half the man that I am – and I have half the brain that you do”

Sid kaivaa vielä kuoppaansa syvemmäksi, ja jatkaa Hallin ja Nashin nauraa räkättäessä kehässä:

”But week after week – you’ve tried to make me look like a jackass…”

Ei Sid, tuona iltana 20 vuotta sitten teit sen ihan itse.

Wrestling Observer Newsletter muuten muisti Sidiä ”Worst on Interviews” –palkinnolla vuonna 1999 – sattumaako?

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

#MaanantainMatsi: Invisible Man vs. Invisible Stan (2019)

Next post

#MaanantainMatsi: Juhana ”King Kong” Karhula vs. Valentine (2016)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.