Ludvig 2016

Ludvig-palkinnot 2016

Yhdysvalloissa on Wrestling Observer Newsletter -palkinnot, meillä täällä Suomessa taas Ludvig-palkinnot. Kyseessä on yleisöäänestys, jossa valitsemme menneen vuoden parhaimmat painijat, tapahtumat, ottelut ja hetket. Kansainvälisten kehien lisäksi keskitymme kotimaamme kuvioihin palkiten myös Suomen kärkikastin.

Ludvig-palkinnot jaettiin ensi kerran vuosi sitten. Silloin parhaimmaksi miespainijaksi äänestettiin Seth Rollins ja naispainijaksi Sasha Banks. Parhaimman tapahtuman tittelin vei WrestleMania 31, ja otteluista paras oli Royal Rumble 2015 -tapahtuman kolminottelu, jossa silloinen WWE-mestari Brock Lesnar puolusti titteliään Seth Rollinsia ja John Cenaa vastaan. Parhaimman liigan ja viikoittaisen ohjelman palkinnon voitti NXT. Loput palkinnot voit tarkastaa täältä.

Tänä vuonna äänestys on pitkälti samanlainen kuin vuosi sitten, joskin olemme lisänneet kolme uutta palkintoa ja poistaneet yhden. Tänä vuonna äänestetään ensi kertaa vuoden parasta hahmoa ja vuoden parasta naispainijoiden ottelua sekä FCF:n puolelta vuoden kehittyneintä kotimaista painijaa. Palkinto, joka jää tänä vuonna pois, on parhaimman kotimaisen tulokkaan palkinto, sillä debytantteja nähtiin tänä vuonna vain kaksi – ja heitäkin vain hetken verran Wrestling Show Live: December Rumble -tapahtuman ”Money in the Bank” Royal Rumble -ottelussa.

Olemme lisäksi muuttaneet äänestystä FCF:n kohdalla siten, että järjestämme tästä lähtien esiäänestyksen, jossa kahdeksasta aktiivisesta FCF-seuraajasta koostuva raatimme valitsee ehdokkaat yleisöäänestystä varten.


Äänestysaika alkaa heti ja päättyy 15.1. klo 23.59. Mikäli lomake ei näy alla, klikkaa tästä. Tulokset julkistetaan tammikuun aikana. Muista, että äänestää saa vain kerran. Ylimääräisiä ääniä ei huomioida.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

WWE-veikkaus 2016: Tulokset

Next post

Arvio: Wrestle Kingdom 11

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.