Ludvig 2015

Ludvig-palkinnot 2015: Äänestys sulkeutunut

”Eihän nää k******t ymmärrä mitään p*****e mitä sitä pitäs tehä!”

Jotakuinkin näin kuului edesmenneen Ludvig Borgan legendaarinen lausahdus Jerry Lawlerin vieraana päälle parikymmentä vuotta sitten. Tällä hän totta kai tarkoitti vain, ettei ihmisillä ole kunnioitusta parempiaan kohtaan.

Siksipä onkin sopivaa, että Borgan eli Tony Halmeen jämptien sanojen muistoksi me kunnioitamme lajinsa parhaita jakamalla kuvaannolliset Ludvig-palkinnot showpainimaailman huipuille. Tunnustusta saavat niin kansainväliset kuin suomalaiset tekijät ja ilmiöt, jotka loivat vuodesta 2015 ikimuistoisen.

Voittajat valitaan kaikille avoimella yleisöäänestyksellä, ja tulokset julkistetaan virtuaalisessa palkintogaalassa kotisivuillamme tammikuussa 2016.

Osallistua saa vain kerran, ja ylimääräiset äänestysyritykset diskataan sutjakammin kuin osaatte laskea kolmeen. Toivottavasti ”ymmärrätte mitä sitä pitäs tehä”.

Äänestys on sulkeutunut. Tulokset julkistetaan pian. Kotimaisten palkintojen voittajat paljastetaan Fight Club Finlandin tapahtumassa Wrestling Show Live! lauantaina 16.1. Helsingissä yökerho Pressassa.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Joulukalenteri 2015: Luukku 23

Next post

Joulukalenteri 2015: Luukku 24

1 Comment

  1. marko
    08.01.16 at 17:56 — Vastaa

    heipähei!!!!!!!!!!!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *