Jouni Hakkarainen

Jouni Hakkarainen

Previous post

Tulokset: Extreme Rules 2015

Next post

Arvio: Extreme Rules 2015

1 Comment

 1. Kristian Hirsimäki (The Krizski)
  29.04.15 at 22:50 — Vastaa

  Kun tätä tässä kuunteli, hyvin samoilla linjoilla ollaan tapahtuman kanssa. Ei huonoa, mutta ei myöskään mitään loistokasta. Silti PPV’n aikana ja yöunien jälkeen tapahtuma tuntui viihdyttävältä.

  Itelle tulee Lanan ja Rusevin suhteesta vanhan ajan parisuhteet, joissa mies määrää kaapin paikan ja nainen tekee vikisemättä kaiken, mitä mies käskee. Nyrkin ja hellan välissä voisi olla osuva kuvaus tapauksesta.

  Itelle on hankala päättää Match of the nightia joukkuemestaruusottelun ja last man standingin välillä. Tykkäsin tosi paljon joukkuemestaruusottelusta, jolle kävi onni onnettomuudessa Bryanin poisjäännin vuoksi. Erittäin hienoa painia kaikilta neljältä hepulta ja olen onnellinen New Dayn puolesta, jotka ovat vihdoin ja viimein alkaneet saada kunnolla reaktioita. Tuo interaktiivisuus WWE Universen välillä on erittäin viihdyttävää seurattavaa ja kun rauta on kuuma niin nyt on juuri oikea hetki sitä takoa eikä mestaruuksien vaihto tuntunut yhtään huonolta ratkaisulta 🙂

  Big Show vs. Reigns ylitti odotukset ja onnistui näpäyttämään epäilijöitä. Molemmat herrat laittoivat kroppaa likoon ja erityiset propsit jättiläiselle, joka otteli parhaan ottelunsa pitkään, pitkään aikaan. Varsinkin se chokeslam kehän ulkopuolelle pöytien läpi oli hieno spotti!

  Isoimmat pettymykset tulivat Russian Chain ottelun ja Main Eventin kohdalla. Ketjuottelu kärsi todella pahasti ottelumuodosta ja paikoitellen useat tug of warit rupesivat vaan ärsyttämään. Tietynlainen logiikka tässäkin lajissa pitää olla, vaikka viihdettä tämä on. Ei sitä viihdy, jos kokee ottelussa tapahtuvan täysin epäloogisia hetkiä.

  Sama tuon häkkiottelun kohdalla. Odotin parempaa painillisesti, vaikka hyvä painiottelu saatiin aikaan. Tämäkin häkkiottelu muistutti kylmästä faktasta, miksi en pysty täysillä viihtymään niiden parissa. Kuinka monta kertaa tiputtautumalla olisi jompi kumpi voittanut matsin? Myös oven käyttäminen ja lopun hieman sekavalta vaikuttanut ylibookkaus jätti hieman karvaan maun suuhun. Toisaalta hyvin ymmärrettävää kaikki sekaantumiset, toisaalta ottelumuodon väärinkäyttöä.

  Alakortti oli aika rautaisa, harmi vaan ettei kaikki ison kaliiberin matsit onnistuneet ihan odotuksien mukaisesti. Vahvaa ok tasoa ja silti viihdyttävä tapahtuma!

  Propsit myös videosta, erittäin hyvin viihdyin koko videon ajan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja toivottavasti Smarkside löytää suomalaisten wrestlingfanien luokse ja suomalaiset wrestlingfanit Smarksideen. 🙂

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.