Smarkside

Haemme uusia kykyjä – oletko sinä seuraava Dave Meltzer?

Haluatko olla mukana edistämässä kotimaista showpainikulttuuria? Etsimme nyt joukkoomme lisää sisällöntuottajia ja osaajia, joilla on rutkasti motivaatiota.

Ensisijaisesti haussa on uutisten ja arvioiden kirjoittajia, mutta oma vahvuutesi voi olla jotain aivan muuta. Kaikenlainen osaaminen mediatuotannon saralla huomioidaan.

Voit toimia esimerkiksi sisällöntuottajana Smarksiden verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä. Voit yhtä lailla toimia vaikkapa kolumnistina tai uutisankkurina – vain Vince McMahonin kuuluisa lasikatto on rajana!

Smarkside on talkoovoimin toimiva järjestö, eli työmme ei ole palkallista. Tarjoamme kuitenkin tilaisuuden näyttää osaamistasi verkkomediassa, mistä voi olla hyötyä esimerkiksi aloittelevan journalistin uralla. Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin innostavan ja osaavan työyhteisön.

Jos kiinnostuit, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@smarkside.com ja kerro, mitä haluaisit tehdä. Voit myös nykäistä ylläpitäjiä hihasta Smarksiden Discord-serverillä.

Tule mukaan tekemään suomalaista showpainikulttuuria!

Lisää...
Smarkside

Smarkside

Eläköön humpuuki!

Previous post

“It's up to you, promoter!” – Arviossa Filsinger Gamesin painipelit

Next post

WWE-veikkaus 2017: Money in the Bank

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.