SmarksideTiedotteet

Smarkside lisää tietopaketteja ja Hall of Famen verkkosivuilleen – lue uudistukset tästä artikkelista

Jouluinen Ho Ho Hogan lupasi tonttulakki päässään, että Smarkside lisää aktiviisuuttaan merkittävästi vuodesta 2019 alkaen. Tämä lupaus on pitänyt paikkaansa. Samalla Ho Ho Hogan ilmoitti, että Smarksideen tullaan lisäämään hyödyllisiä tietopaketteja showpainista ja sen historiasta.

Ho Ho Hoganin puheet eivät olleet vain sanojen helinää, sillä tästä päivästä lähtien Smarksidesta löytyy kattava suomenkielinen opas, joka auttaa uusia faneja paneutumaan showpainin maailmaan. Toki opas on hyödyllinen myös paatuneille faneille, koska tietoa ei voi koskaan olla liikaa.

Showpainioppaassa on tietoa muun muassa showpainin säännöistä, ottelumuodoista ja historiasta. Opas sisältää pikaisen katsauksen myös kotimaisen showpainin historiaan. Oppaan yhteydessä on myös showpainisanasto, jonka selitykset on kirjoitettu suomen kielellä.

Showpainioppaasta löytyy myös reaaliaikainen tieto keskeisimmästä tämänhetkisistä showpainin mestareista. Tätä sivua päivitetään jatkossakin reaaliajassa, eli Smarksiden sivuilta voi jatkossa tarkastaa kätevästi sen, ketkä ovat milloinkin hallitsevia mestareita. Sivulta löytää tällä hetkellä FCF Wrestlingin, Evolven, Impact Wrestlingin, New Japan Pro-Wrestlingin, Progress Wrestlingin, Revolution Pro Wrestlingin, Ring of Honorin, World Wrestling Entertainmentin, WWE NXT:n ja WWE NXT UK:n tämänhetkiset mestarit.

Lisäksi showpainiopas sisältää artikkelin, jonka tarkoituksena on neuvoa uusia ihmisiä tutustumaan showpainin maailmaan. Tämä artikkeli kannattaa siis jakaa sellaiselle henkilölle, joka haluaisi tutustua showpainiin muttei tiedä, mistä aloittaa. Tavoitteenamme on alusta saakka ollut elävöittää suomalaista showpainikulttuuria, ja juuri se on tämän artikkelin funktio: saada uusia faneja lajityypin pariin.

Showpainioppaasta löytyy myös hyödyllisiä linkkejä. Kyseinen sivu on tällä hetkellä keskeneräinen, mutta sivulta löytyy jo nyt joitakin showpainin uutissivustoja, kauppoja, YouTube-kanavia, sosiaalisen median tilejä ja podcasteja. Tarkoituksena on kehittää tätä hyödyllisten linkkien sivua jatkuvasti ja yhdessä niin, että kaikki showpainin tärkeimmät linkit löytäisi helposti Smarksiden verkkosivuilta.

Showpainioppaassa on sen lisäksi Q & A -sivu, jossa kuka tahansa voi esittää mitä tahansa showpainiaiheisia kysymyksiä Smarksiden sisällöntuottajille. Pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin niin nopeasti kuin mahdollista.

Samalla Smarkside perustaa myös oman Hall of Fame -sivunsa. Smarksiden Hall of Fameen lisätään kaksi uutta showpainimaailman henkilöä kahden kuukauden välein. Toinen Hall of Fame -henkilöistä valitaan kaikille vapaalla yleisöäänestyksellä, toisen taas valitsee Smarksiden toimituskunta. Ensimmäiset Smarksiden Hall of Fame -nimet paljastetaan WrestleMania 35:n alla 1. huhtikuuta 2019.

Ho, ho, ho!


Showpainiopas: smarkside.com/showpainiopas

Näin pääset alkuun: smarkside.com/nain-paaset-alkuun

Smarkside Hall of Fame: smarkside.com/smarkside-hall-of-fame

Tämänhetkiset mestarit: smarkside.com/tamanhetkiset-mestarit

Q & A: smarkside.com/q-a


Showpainin historia: smarkside.com/showpainin-historia

Showpaini eri kulttuureissa: smarkside.com/showpaini-eri-kulttuureissa

Showpaini – totta vai tarua: smarkside.com/showpaini-totta-vai-tarua

Showpainin mestaruudet: smarkside.com/showpainin-mestaruudet

Showpainin ottelumuotoja: smarkside.com/showpainin-ottelumuotoja

Showpainisivustot ja -lehdet: smarkside.com/showpainisivustot-ja-lehdet

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Podcast: Eläköön humpuuki! #9 – All Elite Wrestling, Kenny Omegan tulevaisuus, WWE:n katsojaluvut

Next post

Ennakko: NXT TakeOver: Phoenix & WWE Royal Rumble 2019 – Lue, mitä Anniina, Janne, Kristian, Lauri, Pauli ja Rami odottavat

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *