Tiedotteet

Tiedote: Smarkside järjestää kaikille avoimen kesämiitin Hietaniemen uimarannalla

Kesä tulee, ja Smarkside on valmis!

WWE väittää, että kesän suurin juhla on SummerSlam, mutta tänä kesänä tuon tittelin saa unohtaa. Kesän suurin juhla on nimittäin Enska Lehtisen KESÄLOMA™ – eli toisin sanoen Smarksiden historian suurin ja kuumin miitti!

Kyseinen miitti järjestetään Helsingissä Hietsussa eli Hietaniemen uimarannalla ja on siten täysin ilmainen. Tapahtumapäivä on lauantai 13. heinäkuuta, ja rannalle on tarkoitus valua kello 12 alkaen. Miitti kestää alustavasti noin kello 16 asti, ja ohjelma koostuu ensisijaisesti leppoisasta yhdessäolosta showpainifanien kesken.

Huonon sään sattuessa miitti järjestetään jossakin muualla – mutta joka tapauksessa Helsingissä. Smarkside tiedottaa mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin paitsi kotisivuillaan myös sosiaalisessa mediassa.

Myös tarkempi aikataulu ja mahdollinen ohjelma ilmoitetaan myöhemmin kesällä. Tässä kohdin tärkeintä on, että ympyröit kyseisen heinäkuisen lauantain kalenteristasi ja alat valmistautua KESÄLOMALLE!

Smarkside on järjestänyt historiansa aikana kymmeniä miittejä. Tavallisesti miitit ovat saunailtoja, ja niissä käy keskimäärin 20–30 ihmistä. Myös Enska Lehtisen KESÄLOMAN yhteydessä järjestetään saunailta, mutta se on jo myyty loppuun. Seuraava saunailta on Smark Night XIX: SummerSlam 2019, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 17. elokuuta.

Kysymys kuuluu: oletko sinä KESÄLOMALLA?

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Analyysi: Painimaailman kylmä sota – Kenen joukoissa seisovat Impact Wrestling, Major League Wrestling ja Ring of Honor?

Next post

#PerjantainPromo - Kaikki suuret joukkueet palaavat joskus yhteen (2014)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *