#maanantainmatsiTNA

#MaanantainMatsi – AJ Styles vs. Hiroshi Tanahashi (2006)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


AJ Styles ja Hiroshi Tanahashi ovat kohdanneet yksi vastaan yksi -otteluissa yhteensä kuusi kertaa. Viisi niistä käytiin Japanin maaperällä, mutta kohtaamisista ensimmäinen käytiin vuonna 2006 TNA:n kehässä. Vuonna 2006 AJ Styles oli ”vain” maailman paras keskiraskassarjalainen ja Tanahashi vasta tekemässä nousuaan New Japan Pro-Wrestlingin kiistattomaksi ässäksi.

Kehäkuuluttaja Jeremy Borash kutsui tätä ottelua ”kansainväliseksi X-divisioonan kohtaamiseksi”. Siinä hän oli aivan oikeassa, sillä molemmat liikkuvat kehässä todella ketterästi, eikä uskoisi, etteivät he olleet kohdanneet toisiaan aiemmin. Vasta 29-vuotias Tanahashi uhkuu jo tässä ottelussa supertähden karismaa, ja AJ Styles näyttää, että uran parhaat vuodet ovat vasta edessä.

TNA ja NJPW solmivat virallisen yhteistyösopimuksen vuonna 2008. Yhteistyötä kesti vuoteen 2011 saakka, joten on outoa, etteivät Styles ja Tanahashi toisiaan enää uudestaan TNA:n kehissä kohdanneet; voisi kuvitella, että kaksikon välinen ottelu silloin, kun he molemmat olivat omien firmojensa ”ässiä”, olisi ollut tajunnanräjäyttävää meininkiä.

Katso kahden tulevan maailmanluokan sensaation ottelu alta!


AJ Styles vs. Hiroshi Tanahashi (TNA Final Resolution, 15.1.2006)

Lauri Makkonen

Lauri Makkonen

Vuonna 2005 lajin pariin tiensä löytänyt kainuulainen. Painissa suuret tunteet ja isot käänteet ovat lajin suola. Painin ulkopuolelta sydäntä lähellä ovat vanhat videopelit, Aku Ankat sekä 80-luku.

Previous post

Viisi pointtia: NXT TakeOver: Phoenix (26.1.2019)

Next post

Kolumni: Dean Ambrosen tapauksessa syyllinen löytyy peilistä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *