Uutiset

Children of Bodom pääsi Ensiferumin ja Korpiklaanin joukkoon – SmackDown-painija Rowan pukeutui taas suomalaisyhtyeen paitaan suorassa lähetyksessä

Se tapahtui taas, nimittäin WWE-painija Rowan sonnustautui suomalaisen metalliyhtyeen paitaan suorassa SmackDown Live -ohjelman lähetyksessä viime yönä Suomen aikaa.

Tällä kerralla Rowan oli päättänyt pukeutua Children of Bodomin paitaan. Children of Bodom on kansainvälisesti yksi menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä.

Rowanin rooli oli seistä WWE-mestari Daniel Bryanin rinnalla, kun Bryan yritti vakuutella Mr. McMahonille, ettei Kofi Kingstonilla ole asiaa WrestleMania 35:n WWE-mestaruusotteluun.

Myöhemmin samana iltana Kingston kuitenkin ansaitsi paikkansa Bryanin haastajana. Painijat kohtaavat nimenomaan WrestleMania 35:ssä, joka järjestetään sunnuntaina 7. huhtikuuta.


Lue lisää: Suomalaiset yllättyivät SmackDownin aikana – WWE-painija Rowan pukeutui Korpiklaanin t-paitaan suorassa televisiolähetyksessä


Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun Rowan on epäsuorasti mainostanut suomalaista metallimusiikkia WWE:ssä.

Kaikki alkoi helmikuun 12. päivän SmackDown Live -lähetyksessä, jossa Rowanin yllä oli suomalaisyhtye Korpiklaanin paita. Tämä noteerattiin laajalti suomalaisessa mediassa aina Helsingin Sanomia myöten.

Seuraava tapaus sattui kaksi viikkoa myöhemmin, kun Rowan esiintyi SmackDownissa Ensiferum-yhtyeen paidassa.

Tässä vaiheessa voi jo olla aihetta epäillä, että kyseessä on ovela tapa mainostaa WWE:n lähestyvää Helsingin-vierailua. WWE on järjestämässä SmackDown-tapahtuman Helsingin jäähallissa perjantaina 10. toukokuuta 2019, ja juuri Rowania on käytetty yhtenä show’n kasvoista.


Rowan lähetti terveisensä suomalaisfaneille Live Nation Finlandin Facebook-sivun välityksellä. Kuvakaappaus.


Suomalaisiin bussikatoksiin on ilmestynyt WWE Live -tapahtuman mainoksia tällä viikolla. Tässä mainoksessa Rowania kuvaillaan ”pohjoismaiseksi supertähdeksi”. Lukijan kuva.


Rowanin juuret ovat Norjassa, mutta syntyjään hän on amerikkalainen. Rowan on todennäköisesti tulossa Suomeen toukokuussa.

On tosin huomioitava, ettei kyse liene silkasta mainostamisesta. Rowan on sosiaalisen median tiliensä perusteella myös tosielämässä metallimusiikin ystävä – ja seuraa paitsi Korpiklaania ja Ensiferumia myös Children of Bodomia Twitterissä.

Nyt pitää enää jännittää, nähdäänkö Rowanilla jonkin suomalaisyhtyeen paita WrestleManiassa yllä. WrestleMania on WWE:n vastine Super Bowlille ja ylivoimaisesti suurin showpainitapahtuma.

SmackDown-lähetykset keräävät keskimäärin pari miljoonaa amerikkalaiskatsojaa television ääreen viikoittain, mutta WrestleManian näkyvyys on aivan toisenlaista luokkaa.


Lue lisää: Katso video: Rowan teki sen taas – SmackDownissa nähtiin nyt suomalaisyhtye Ensiferumin paita

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Viisi pointtia: SLAM! Wrestling Finland Mega Launch (22.3.2019)

Next post

Shemeikka lopettaa yhteistyönsä SLAM! Wrestling Finlandin kanssa: "En pysty hyväksymään seksismiä missään muodossa"

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *