SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

”Häijy” Heimo Ukonselkä pääsee isoon mestaruusotteluun – SLAM Wrestling Finland järjestää lokakuussa tapahtuman Tallinnassa

Suomalaiskonkari ”Häijy” Heimo Ukonselkä ottelee itävaltalaisen European Wrestling Associationin päämestaruudesta hieman yli kuukauden kuluttua, kun SLAM Wrestling Finland järjestää RagnaRÖCK & Wrestling 2020 -nimisen tapahtuman Tallinnassa, Virossa 31. lokakuuta.

European Wrestling Associationin nykyinen päämestari on pitkän linjan itävaltalaispainija Chris ”The Bambikiller” Raaber, joka aloitti uransa jo vuonna 1998 ja tekee nyt debyyttinsä SLAM Wrestling Finlandissa.

EWA:n ensimmäinen päämestari kruunattiin 15. kesäkuuta vuonna 2002, ja voiton vei nimenomaan Raaber. Sen jälkeen vain kolme muuta painijaa on kyennyt nousemaan EWA:n päämestariksi: amerikkalainen Cannonball Grizzly (4.12.200423.4.2005), japanilainen Takao Omori (27.10.2006–10.11.2006) ja amerikkalainen Joe Doring (5.12.2015–30.12.2016).

Raaber, joka myös pyörittää European Wrestling Associationia, on puolustanut mestaruuttaan aikojen saatossa muun muassa brittipainija Doug Williamsia (8.11.2003), NWA:n maailmanmestarina myöhemmin tunnettua Nick Aldisia (17.10.2015) ja WWE:stä tuttua Alberto El Patronia (1.9.2017) vastaan.

Raaber on puolustanut mestaruuttaan kahdesti myös FCF Wrestlingissä 2000-luvun lopulla – päihittäen molemmalla kerralla ”The Rebel” StarBuckin.

Ukonselkä on aiemmin urallaan noussut neljästi FCF Wrestlingin mestariksi ja niin ikään neljästi saksalaisen, sittemmin toimintansa lopettaneen Pro Wrestling Fightersin Pohjois-Euroopan mestariksi.

Raaberin ja Ukonselän välisen mestaruusottelun lisäksi RagnaRÖCK & Wrestling 2020 -tapahtumassa nähdään viisi muuta ottelua. Kortilla ovat StarBuckin ohella ainakin unkarilaispainijat Icarus ja Dover, brittiläinen Heidi Katrina, saksansuomalainen Lexa Valo, venäläinen Anton Deryabin, italialainen Fabio Ferrari, virolainen Mikk Vainula ja suomalainen Stark Adder.

Tapahtuma järjestetään Rock Cafe -nimisessä paikassa lauantaina 31. lokakuuta kello 18–23, ja sen yhteydessä nähdään virolaisyhtye Metsatöllin keikka.

Kyseessä on SLAM Wrestling Finlandin historian kolmas tapahtuma, joka pidetään Virossa. Aiemmat tapahtumat olivat SLAM in Tallinn (1.9.2019) ja PowerSLAM In Põltsamaa (15.8.2020).

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Mikko Maestro vieraili amerikkalaisessa podcastissa – ei ole päässyt painimaan koronaviruspandemian aikana

Next post

FCF Wrestling debytoi uuden tapahtuman Pressassa – Sideshow-nimi jää historiaan

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *