Uutiset

ROH ja PWG aloittavat yhteistyön

Ring of Honor on julkaissut tiedotteen, jossa ilmoitetaan uudesta strategisesta yhteistyösopimuksesta Pro Wrestling Guerrillan kanssa. Sopimuksessa päätettiin, että yksinoikeudella ROH:iin kiinnitetyt painijat voivat tehdä vuodessa tietyn määrän esiintymisiä myös PWG:ssä.

Etelä-Kaliforniassa vuodesta 2003 toiminut PWG on edelleen yksi suosituimpia indypromootioita, jossa myös moni mennyt ja nykyinen ROH-tähti on tehnyt nimeään. Promootioiden välillä työskentelikin vuosia hyvin yhtenäinen tähtikatras, kunnes ROH aloitti yksinoikeussopimuksien laatimisen, mikä esti esiintymisen muissa firmoissa.

ROH on entuudestaan muodostanut samankaltaisen sopimuksen New Japan Pro Wrestlingin kanssa, ja yhteistyö on ollut hedelmällistä. Tulevan tammikuun Wrestle Kingdom – joka on NJPW:n suurin vuotuinen tapahtuma – tulee jälleen sisältämään vahvistuksia ROH:sta, jonka maailmanmestaruus tulee mahdollisesti olemaan pelissä Michael Elginin ja Jay Lethalin välisessä ottelussa riippuen edeltävien tapahtumien tuloksista.

Uudesta yhteenlyöttäytymisestä on ROH:n toimitusjohtaja Joe Koffilla paljon hyvää sanottavaa.

– PWG on fantastinen firma, josta sekä fanimme että tähtemme ovat hyvin intohimoisia. Laajentaessamme brändiämme teemme yksinoikeussopimuksia, mutta tahdomme myös, että fanit voivat nauttia ROH-tähtien esiintymisistä myös PWG:ssä. Tämä liittouma on mahtava kaikille osapuolille ja ennen kaikkea faneille.

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla, millaisia kehityksiä tämä kaikki tuo tullessaan.

Lisätietoja: rohwrestling.com ja prowrestlingguerrilla.com

Salomon Marttila

Salomon Marttila

Smarksiden ylläpitäjä ja co-perustaja.
Ei koskaan puhu itsestään kolmannessa persoonassa.

Previous post

Joulukalenteri 2015: Luukku 13

Next post

Joulukalenteri 2015: Luukku 14

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *