SLAM Wrestling FinlandUutiset

StarBuck Radio Rockilla: ”Ehkä pitäisi puhua Triple H:lle, että täällä päin Eurooppaa on tällaistakin”

Suomipainin isäksi tituleerattu ”The Rebel” StarBuck vieraili Radio Rockin ääniaalloilla tiistaina 15. tammikuuta 2019 ja pääsi keskustelemaan showpainista tovin verran radiojuontaja Jone Nikulan kanssa.

Keskustelun päällimmäisenä puheenaiheena oli StarBuckin perustaman SLAM! Wrestling Finlandin ensimmäinen julkinen tapahtuma, Mega Launch, joka järjestetään The Circus -yökerhossa Helsingin Kampissa lauantaina 22. maaliskuuta 2019. Puhe levisi showpainiin laajemminkin.

Tässä lyhyt referaatti StarBuckin ja Nikulan keskustelusta:

  • StarBuck sanoi SLAM! Wrestling Finlandin olevan ”eurooppalainen showcase”, jossa Euroopan parhaimmistoa saapuu kymmenestä eri maasta, esimerkiksi Portugalista ja Venäjältä, Suomeen.
  • StarBuck totesi, että SLAM! Wrestling Finlandissa ja Mega Launch -tapahtumassa voi olla jonkinmoinen kytkös WWE:hen sillä tavalla, että WWE kyllä seuraa tarkasti sitä, mitä maailmalla tapahtuu.
  • StarBuck kertoi, että WWE palaa tänä keväänä Suomeen 10 vuoden tauon jälkeen ja että WWE valitsi hänet tapahtuman lähettilääksi.
  • StarBuck kertoi, että WWE:n markkinointiosaston työntekijöitä saapuu helmikuussa Suomeen ja että kyseiset henkilöt tahtovat tavata StarBuckin.
  • StarBuck sanoi, että ehkä hänen pitäisi kertoa Triple H:lle, että Suomesta löytyy Mega Launchin kaltaisia tapahtumia.
  • StarBuck totesi Mega Launchin olevan ”pramein, kaunein ja isoin Pohjoismaissa pidetty amerikkalainen ammattipainitapahtuma”.
  • StarBuck sanoi, että painimaailmassa eletään juuri nyt kolmatta buumia ja kertoi, että New Japan Pro-Wrestling ja Ring of Honor myivät Madison Square Gardenin loppuun noin 45 minuutissa.
  • StarBuck kertoi, että hänellä on monta rautaa tulessa ja että mikäli kaikki menee hyvin, tänä kesänä Suomessa nähdään myös amerikkalaisia ja aasialaisia painijoita.

SLAM! Wrestling Finlandin Mega Launch -tapahtumassa tulevat esiintymään tämänhetkisen tiedon mukaan muun muassa saksalainen Demolition Davies, portugalilainen Shanna, venäläinen Ivan Markov, ruotsalainen Ken Malmsteen, brittiläinen Tiny Iron sekä suomalaiset ”Häijy” Heimo Ukonselkä ja ”The Rebel” StarBuck.


StarBuckin ja Jone Nikulan keskustelu on kuunneltavissa tästä linkistä (StarBuck puhuu kohdasta 3:01:40 alkaen).

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

The Krizskin videoarvio: WWE NXT UK TakeOver: Blackpool

Next post

Kolumni: Vince McMahonin vanha ja homeinen taikurinhattu

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *