Veikkaus

WWE-veikkaus 2019: Elimination Chamber

Sunnuntaina on luvassa WWE:n Elimination Chamber -tapahtuma ja tässä on sen veikkauskuponki.

Tämänhetkisen pistepörssin löydät tästä. Kokonaispisteissä kauden 2016 voittanut Lord Muhmet on toistaiseksi johdossa 42 pisteellä. Lisäksi hän sai myös eniten pisteitä Royal Rumblesta 27 pisteellä. Aavikk0kettu ja EkiRaw sen sijaan saivat eniten pisteitä TakeOver Phoenixista: molemmilla oli 21 pistettä.

Lisäksi jokaiselle sähköpostinsa oikein antaneelle olisi pitänyt lähteä myös sähköpostiin viesti, josta näet, mitä olet vastannut ja mikä meni väärin. Jos on erimielisyyksiä, kysyttävää tai jotain muuta, niin suosittelen ottamaan yhteyttä nimimerkkiin ”Les_Pebles” Smarksiden Discord-serverillä. Esimerkiksi jokaiselle Royal Rumblea veikanneelle en löytänyt nimimerkkiä vastaavaa vastauslappua TakeOverista, joten jos olet sitä mieltä, että olen hukannut vastauksesi, niin saa tulla syyttämään.

Lisätietoa veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa: WWE Elimination Chamber 2019 (17.2.2019)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Ennakko: Elimination Chamber 2019

Next post

Katsojaluvut laskevat mutta liikevoitto nousee – WWE ei ole koskaan ennen tehnyt yhtä paljon rahaa kuin nyt, ja ensi vuonna liikevaihto voi nousta jo miljardiin dollariin

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *