Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: AEW All Out

Vuoden kolmas AEW:n erikoistapahtuma on nyt vuorossa. Suurin muutos toukokuun Double Or Nothiingiin on luonnollisesti painimaailman potentiaalisesti kuumimman nimen, CM Punkin, saapuminen eliittiklubiin. Sunnuntain All Outissa onkin luvassa CM Punkin ensimmäinen ottelu sitten vuoden 2014 Royal Rumblen, missä Kane chokeslammasi Punkin painimaailmasta kokonaan ulos vuosiksi. Punkin paluu kehiin ei ole lainkaan ainut paluu kehiin, mitä voi odottaa. Myös Bryan Danielsonin FKA Daniel Bryanin on huhuttu ilmestyvän AEW:n riveihin minä hetkenä hyvänsä. Voisiko se hetki olla All Outissa? Ja luonnollisesti myös naisten Casino Battle Royalissa on se ikuinen mysteeri eli 21. saapuva jokeri, joka voi olla ihan kuka tahansa. Yuka Sakazaki? Ronda Rousey? Faby Apache? Kenties jopa Manami Toyota?

Summerslamin jäljiltä Marauderin, Jax Tellerin ja Alertin kisa kuninkuudesta käy tiukkana. Kaikilla on nimittäin 223 pistettä. Neljäntenä tämän kolmikon perässä on Jori 217 pisteellä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW All Out (5.9.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE SummerSlam

Next post

Jälkipyykkinaru #100: AEW All Out 2021

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *