Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: AEW Full Gear

Saudi-Arabian urheilupesusta on tällä kertaa matka kohti All Elite Wrestlingin vuoden päätepysäkkiä, Full Gearia. Viimeisin AEW:n tapahtuma keräsi käytännössä kaikki kehut maailmasta, joten millaisia mehuja on enää jättää tähän vuoden viimeiseen erikoisuuteen? Kortissa on yhdeksän ottelua ja lisäksi vielä yksi pre-show ottelu, joten eiköhän tästäkin tapahtumasta pääse taas nauttimaan tuntitolkulla.

WWE Crown Jewelin jälkeen on taisto johtopaikoista yhä tasainen. Marauderi on ainoana henkilönä päässyt tiettyyn virstapylvääseen 300 pisteellä, mutta Jax Teller 298 pisteellä ja Villezka 292 pisteellä hengittävät niskaan. Bernardo92 286 pisteellä on myös selvästi pelissä mukana. Samoin toissakerralla kuponkinsa unohtanut Alert onnistui saamaan Crown Jewelistä huimat 30 pistettä, joten hänkin on yhä kisassa mukana 283 pisteellä. Moni muukin on varmasti vielä matemaattisesti pelissä mukana, vaikka vuosi läheneekin jo loppuaan. Toki esimerkiksi omat 197 pistettä tarkoittavat luultavasti sitä, että mitenkään hurjista pistesijoituksista ei tällä kertaa pelata.

Huom! AEW Full Gear on jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, joten veikkaa ajoissa.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW Full Gear (13.11.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Arvio: PWG Mystery Vortex 7 - We're back, baby

Next post

Jälkipyykkinaru #105: FCF Showpainia! Turku (13.11.2021)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *