Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE Extreme Rules

Näin on paljon kehuttu AEW:n All Out hoidettu päiväjärjestyksestä. Kaksi kysymystä aiheutti itsellenikin päänsärkyä. MJF:n ja Chris Jerichon välinen ottelu nimittäin päättyi kerran, ennen kuin se uudelleenkäynnistettiin. Näin ollen ottelulla on käytännössä kaksi eri voittajaa ja kaksi eri lopetustyyliä. Päätin kuitenkin, että sen sijaan, että antaisin pisteet molemmista oikein vastauksista, jätin vain myöhemmän ratkaisun voimaan.

Seuraavaksi onkin vuorossa syyskuun WWE-PPV eli Extreme Rules. Niinkin Extreme tapahtuma on kyseessä, että jopa yhdelle ottelulle on annettu se extremen matsityypin lisämauste. Toki tapahtumassa on myös Triple Threat -ottelu Yhdysvaltojen mestaruudesta, mitkä ovat aina käytännössä No DQ -otteluita. Toinenkin mielenkiintoinen asia kortissa on: tapahtumassa on yhtä monta miesten kuin naistenkin ottelua. En usko, että tämä asia on tapahtunut kovinkaan moneen kertaan painin historiassa. Toki tämä fakta voi muuttua vielä moneen kertaan, kuten voi Extreme Rules -otteluiden määräkin.

Marauderin, Jax Tellerin ja Alertin tiukka kisa johtopaikasta näyttää tällä hetkellä siltä, että Alert johtaa 253 pisteellä, Jax Teller on toisena 251 pisteellä ja Marauderin pistesaldo on vain 247 pistettä. Jaetulla neljännellä sijalla on Jori ja Bernando92, joilla on 240 pistettä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Extreme Rules (26.9.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Kolumni: Missä menet, New Japan?

Next post

Eläköön Humpuuki! #38: NXT 2.0, AEW lyö ennätyksiään, NJPW:n tilanne

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *