Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE Hell in a Cell

AEW:n Double Or Nothing oli ja meni ja nyt on aika palata tuttuun ja turvalliseen, aina niin kivaan WWE:hen. Vaikka Eurooppa saattaakin olla jalkapallohurmoksen parissa EM-kisojen takia, niin se ei Vince McMahonin kalenteriin vaikuta. Sunnuntaina siis näemme Sveitsi vs. Turkin, Italia vs. Walesin ja Hell in a Cellin. Kyllä vain, tuo menneinä vuosina usein lokakuussa järjestetty pinkkinauhainen spektaakkeli onkin siirretty kesään.

Lisäksi jotain muutakin historiallista tässä tapahtumassa tulee tapahtumaan. Tämä tulee nimittäin tämänhetkisten tietojen mukaan olemaan viimeinen WWE:n tapahtuma – ainakin maksutapahtuma – mikä järjestetään virtuaaliyleisö ThunderDomen edessä. Jos siis haluat päästä vielä kokemaan, miltä tuntuu olla WWE:n yleisössä omalla kotisohvalla, niin mahdollisuudet siihen alkavat olla erittäin rajalliset.

Veikkauspörssissä ei ole suuria yllätyksiä tapahtunut. Marauderi on johdossa 155 pisteellä. Jori ja Jax Teller ovat niukasti perässä 149 pisteellä. Helppoa johtoaseman pitäminen ei kuitenkaan tule olemaan, sillä heidänkin niskassaan hengittää monta nälkäistä veikkaajaa.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Hell in a Cell (20.6.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2021: AEW Double or Nothing

Next post

Jälkipyykkinaru #97: FCF Showpainia! (19.6.2021)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *