Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE Survivor Series

AEW:n vuoden viimeisessä tapahtumassa oli tällä kertaa paljon vähemmän yllätyksiä, kuin aiemmin. Toki Jay Lethalin saapuminen ja Baron Von Raschken cameo olivat jotain pientä yllätyksen poikasta, mutta veikkauksen kanssa näillä ei ollut valitettavasti mitään tekemistä. Samoin tulokset menivät valtaosalla veikkaajista oikein – ainoastaan Falls Count Anywhere 6man tag, sekä Cody Rhodesin tag-ottelu menivät suurimmalla osalla veikkaajista väärin.

Vaan se siitä. Marraskuun iloksi meillä on nimittäin WWE:n perinteinen Survivor Series-tapahtuma, missä sininen ja punainen brändi kamppailee siitä, kumpi on tänä vuonna parempi. Jotain muutakin erikoista on kuitenkin kyseessä: Survivor Series on nimittäin vuoden 2021 viimeinen tapahtuma ja näin vuosi 2021 on paketissa veikkauksen osalta. Joulukuun tyypillinen TLC-tapahtuma on poistettu kaleterista. Sen sijaan uudenvuodenpäivänä on luvassa Day 1 niminen tapahtuma. Siitä kuitenkin lisää sitten tulevan vuoden veikkauksessa.

Veikkauspörssin kärjessä on jälleen tasapeli. Marauderi ja Jax Teller suuntaavat 325 pisteellä viimeiseen tapahtumaan. Matemaattinen mahdollisuus voittoon on kuitenkin yhä myös Villezkalla, Bernando92:lla, Jorilla, JuhisKolla, Alertilla, Granggilla, Tom Killerilla ja Senasentterilla. Zempparillakin on pienenpieni mahdollisuus yltää tasapeliin Marauderin ja Jax Tellerin kanssa, mikäli hän saa kaiken oikein ja Marauderi ja Jax Teller taas keräävät 0 pistettä. Jännäksi siis menee.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Survivor Series (21.11.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #105: FCF Showpainia! Turku (13.11.2021)

Next post

Jälkipyykkinaru #106: FCF Showpainia! Kalliosali (20.11.2021)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *