Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW All Out

Hurja painiviikonloppu jatkuu. WWE:n lauantain tapahtuma Cardiffista sai käsittääkseni ihan positiivisen vastaanoton, joten katsotaan miten AEW vastaa. Ainakin ottelumäärässä AEW on ylivoimainen, sillä WWE:n 7 ottelun vastapainoksi meillä on 15 koitosta nautittavaksi. Onneksi sentään 4 niistä on buy-inissä, joten niiden skippaaminen ei ole mikään ongelma. Kortissa on myös 3 eri six-man tagia ja jokin sisälläni toivoo, että nämä olisi yhdistetty yhdeksi 12-man tagiksi. Lisäksi tapahtuman pääottelu on nähty suhteellisen lyhyen ajan sisällä monia hämmentäneessä kössityksessä. Oliko tämä paskabookkausta suoraan Vince McMahonin perstaskusta vaiko nerokasta pitkäjänteistä kasvatusta, jonka merkityksen tajuamme vasta Being The Elite -jaksossa 619?

Pistepörssiin on nyt laskettu WWE:n SummerSlam mukaan. Pistekirjo oli kaikkiaan 13 ja 30 pisteen välillä, valtaosan saadessa 23 pistettä. Jeff Jarrettin kitarattomuus, sekä Mysterion klaanin voitto yllättivät valtaosan. Sen sijaan Lashleyn ja Loganin voitot olivat arvattu lähes yksinomaan oikein. Itseasiassa sitä, että Theory voittaisi Lashleyn, oli arvattu tasan kerran.

Pistepörssiä johtaa De 276 pisteellä, Senasentterin kiriessä 270 pisteellä. Tällä huippukaksikolla on itseasiassa WWE-pisteet tasoissa – molemmilla 188. Nyt onkin jännän paikat, että tuleeko tasattua tilit sitten AEW-pisteiden kanssa.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW All Out (4.9.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Clash At The Castle

Next post

Jälkipyykkinaru #122: AEW All Out 2022

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *