Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW Revolution

AEW:n veikkausvuosi käynnistyy Revolutionilla. Otteluita on kortissa taas käsittämätön määrä, joten luultavasti kokonaisuudessaan tapahtuma tulee olemaan noin 6 tunnin mittainen. Hassua kyllä itse päämestaruudesta oleva pääottelu kahden Adamin välillä tuntuu melkeinpä vähiten merkittävältä. Mutta mitäpä väliä sillä, koska Chris Jericho kertoi meille go-home Rampagessa että ”EVERY MATCH IS A MAIN EVENT!” 

WWE:n viimeisin piipahdus Saudeihin oli yllättävän vaikea veikattava – ainakin Saudishowksi. Keskimäärin pisteitä saatiin 19,32 ja mediaanikin oli 20 pistettä. Hajonnassa oli laaja kirjo – heikoimmillaan eräs veikkaaja keräsi 9 pistettä, mutta yksi mahtiveikkaaja onnistui lottoamaan jopa 29 pisteen verran. Onnea hänelle!

Pistepörssissä Senasentteri on kiilannut johtoon 70 pisteellä. Villezka ei ole kaukana 67 pisteellä. 63 pisteen De:llä mene huonosti myöskään.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW Revolution (6.3.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Arvio: Terminus - Haparoivat ensiaskeleet

Next post

Jälkipyykkinaru #110: AEW Revolution 2022

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *