Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Clash At The Castle

Hip hei! Sehän on hurjan painiviikonlopun aika, sillä tänä viikonloppuna on sekä WWE:n että AEW:n erikoistapahtumien vuoro. Rykäyksen aloittaa WWE, joka lähettää tämän tapahtuman kerrankin ihmisten aikaan. Tämä tapahtuma on nimittäin ensimmäinen Brittein saarilta lähetetty varsinainen päärosterin erikoistapahtuma sitten vuosituhannen alun Insurrextionin. Sen suurempaa innostusta tämä tämän kertainen tapahtuma ei ole ainakaan itsessäni herättänyt, vaikka ei se meno nyt Triple H:n ottaessa valjaat haltuunsa ole ollut missään mielessä ainakaan huonompaan suuntaan menossa. Vaikka Riddle vs. Rollins tai Günther vs. Sheamus voivatkin olla todella hyviä otteluita, niin silti jokin sisälläni katsoisi ennemmin vaikkapa tuon viime Brittein saarten reissulla nähdyn Scott Steiner vs. Testin, missä Val Venis hääräsi erikoistuomarina.

En jaksanut laskea SummerSlamin pisteitä ihan silkkaa ilkeyttäni. Ehkä parempi onni sitten huomenna, kun AEW:n vastaava veikkauskuponki pöllähtää ulos.

Huom! Tapahtuma on lauantaina päivällä ja veikkaus menee kiinni jo kello 19:00. Veikkaa ajoissa.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Clash At The Castle (3.9.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

MÄHINÄCAST #5

Next post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW All Out

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *