Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Crown Jewel

On taas se aika kun pääsemme nauttimaan siitä vuoden isoimmasta tapahtumasta, kun WWE:n supersankarit pääsevät nauttimaan Saudi-Arabian lämmöstä ja siinä sivussa tienaavat painiliigalleen niin paljon rahaa, että sen toiminta on turvattu varmaan seuraavaksi 300 vuodeksi. Helppohan se täällä kotisuomessa on nyrpistellä, mutta kyllähän se miljardi rahayksikköä kelpaisi ihan kelle tahansa. Ja ihan kuin WWE olisi se ainut iso sieluton korporaatio, joka käy moraalittomissa arabimaissa propagandakierroksillaan. Jalkapallon MM-kisat alkavat Qatarissa tässä kuussa, että osataan sitä FIFA:n pääkonttorissakin.

Jos en väärin muista, niin sentään viimeisin Sauditapahtuma oli jopa jonkinlainen onnistuminen ja yleisökin keräsi kehuja, kun tylsistyneet saudisheikit on korvattu oikeasti tuotteesta nauttivalle äänekkäälle saudikansalle, joten ehkä tälläkin kertaa tapahtumasta jää parempi maku suuhun kuin niistä ensimmäisistä yrityksistä. Suurimpana vetonaulana on luonnollisesti Roman Reignsin ja Logan Paulin välinen koitos. Roman Reignsin mestaruuskausi on kestänyt ikuisuuden, mutta saako kontroversiaalinen Paulin veli valjastettua kaikkien maailman miljoonien loganpaulerien energian ja päihittää tämä samoan kuningas? Noin muuten kortissa ei ole mitään sen suurempia ihmeitä, ellei sitten kahden jättiläisen eli Braun Strowmanin ja Omoksen välistä nujakkaa halua pitää sellaisena. Ja miksipä ei haluaisi.

Vihdoin ja viimein olen jaks… ehtinyt laskemaan muutaman edellisen tapahtuman pisteet, joten pistepörssi on jälleen päivitetty.

De on ottanut jopa huiman 8 pisteen etumatkan seuraavana hönkiään Villezkaan. Senasentteri taas seuraa Villezkaa vain pisteen verran perässä.

AEW:n puolella huippuveikkaaja on Jax Teller 115 pisteellä, mutta De on lähellä vain pisteen verran perässä. WWE:n puolella kärjessä on myös tuttuja nimiä – De 248 pisteellä ja Villezka 246 pisteellä.

Huom! Veikkaus menee kiinni lauantaina kello 16:30.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Crown Jewel (5.11.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #49: Brawl Outin jälkihöyryt, Antonio Inokin kuolema, Bray Wyattin paluu

Next post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW Full Gear

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *