Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Elimination Chamber

On aika suunnata katseet Jeddan kauniiseen ja progressiiviseen kaupunkiin, sillä WWE:n saudiprojekti puksuttaa eteenpäin – tällä kertaa Elimination Chamberin (eli No Escapen, jos olet sattumoisin saksasta) muodossa. Elimination Chamber onkin ensimmäinen WWE:n vakio-PPV, joka esitetään Saudi-Arabiasta. Toki Saudi-Arabiasta on nähty se paras versio Royal Rumblesta, mutta sen nimi oli The Greatest Royal Rumble. Tällä kertaa ylimääräisiä superlatiiveja ei ole otettu mukaan.

Kahden WWE-tapahtuman jälkeen johdossa on vanha kunnon Villezka 42 pisteellä. Senasentteri 41 pisteellä, Prinssi 40 pisteellä ja Alert 39 pisteellä ovat tiukasti perässä. Onneksi kisa on vasta alussa, joten esimerkiksi itsellänikin on vielä mahdollisuus siitäkin huolimatta, että saldoni on huikeat 23 pistettä.

Huom! Elimination Chamber alkaa lauantaina 19.2. jo kello 19:00, joten veikkauslappu menee kiinni kello 18:00. Veikkaa aikaisin.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Elimination Chamber (19.2.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Arvio: RevPro High Stakes 2022 - Kerrankin positiivista pöhinää Lontoosta

Next post

Ludvig-palkinnot 2021: Tulokset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *