Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Hell in a Cell

Jo toista vuotta putkeen Himputti Solussa eli tutummin Hell in a Cell järjestetään tutun pinkkiköysikuukauden (eli lokakuun) sijaan kesäkuussa. Korttiin on mahtunut jopa 1 Hell in a Cell ottelu, mikä ennestään allekirjoittaa sitä, kuinka typerää on nimetä erikoistapahtumat matsimuodon perään. Jälleen kerran isot mestaruudet loistavat poissaolollaan, sillä vain RAW’n naistenmestaruus ja USA:n mestaruus ovat ansainneet puolustuksen korttiin. Tämäkin toki on tuplat verrattuna edelliseen WWE:n tapahtumaan, joten kaipa tätäkin voi pitää menestyksenä.

Valitettavasti viikossa ei ole tarpeeksi tunteja, että rehti työssäkäyvä veikkauksenpitäjä ehtisi katsoa viikon aikana nelituntisen painitapahtuman ajatuksella ja vieläpä laskea pisteetkin siitä. Siksi AEW-veikkauksen tuloksia odottavat joutuvat nyt syvästi pettymään – nämä pisteet tulevat sitten myöhemmin, viimeistään Money in the Bankin veikkauksen lomassa.

(Päivittämättömän) Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Hell in a Cell (5.6.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #45: Sasha Banks ja Naomi kävelevät ulos ennen WWE Raw -lähetystä, Kota Ibushi sekoaa Twitterissä, Ric Flairin viimeinen ottelu

Next post

Arvio: AEW Double or Nothing 2022

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *