Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Royal Rumble

Royal Rumble on monelle WWE:n vakiokatsojalle se vuoden kohokohta, jopa WrestleManiaa isompi spektaakkeli. Ja miksi ei olisi. Royal Rumble -ottelu on mahdollisesti paras yksittäinen WWE:n keksintö koskaan. 30 miestä tai naista, yksi kerrallaan sisään ja yksi voittaja. Ketkä yllättävät tänä vuonna, kuka menneiden vuosien legenda raahataan tällä kertaa paikalle, mitä ihmettä Johnny Knoxville tekee siellä? Kaikkia näitä kysymyksiä voimme miettiä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Muutamassa kohdassa veikkauksessa on jälleen kerran avonaisia kohtia. Pisteidenlaskun helpottamiseksi toivon, että kirjoitat vastaukseesi etunimen ja sukunimen (jos molemmat on) ja muistat isot alkukirjaimet. Esimerkiksi Dustin Rhodes, The Rock tai Asuka.

Veikkaushan alkoi jo uudenvuodenpäivän Day1:sta, missä käytännössä molemmat mestaruusottelut olivat veikkauksen kannalta turhia. Roman Reignsin koronavirustapaus tarkoitti sitä, että WWE-mestaruusotteluun lisättiin ylimääräinen pyörä nimeltään Brock Lesnar ja näin ollen kukaan ei tullut saaneeksi mitään pisteitä WWE tai Universal-mestaruusotteluista. Onneksi sentään muissa otteluissa oli helpommin arvattavia tuloksia, joten yhden tapahtuman jälkeen johdossa on LHB 25 pisteellä. Villezka ja Prinssi seuraavat perässä 23 pisteellä.

Huom! Royal Rumble on tosiaan jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, joten veikkaa mitä pikimmin.

Mikäli missasit, niin vuoden 2021 tulokset on julkaistu. Löydät ne täältä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Royal Rumble (29.1.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2021: Tulokset

Next post

U:n perilliset - Shoot stylen historia ja japanilaisen MMA:n synty

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *