Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Crown Jewel

Vaikka omistajuussuhteet ovat muuttuneet, niin Saudiprojekti ja sen pohjattomat rahakassat eivät lopu. Tämä jo kymmenes Saudi-Arabian erikoistapahtuma pitää sisällään liudan suhteellisen yhdentekeviä yksilömatseja, mutta vetonauloiksi on onneksi sentään revitty John Cena, Rey Mysterion ja Logan Paulin kohtaaminen ja Roman Reignsin siestan keskeytys mestaruuspuolustuksella LA Knightia vastaan. Vähän tulee ikävä niitä ihan ensimmäisiä Saudi-sekoiluja, joissa kortit olivat suorastaan absurdeja. Missä feikki Yokozuna?

WrestleDreamin ja Fastlanen pisteet ovat laskettu. Fastlanesta meinasin jättää laskematta Jade Cargillin, koska hän esiintyi vain pre-showssa (jonka näin yleisesti ignoraan pl. otteluiden tulokset), mutta tällä kertaa päätin valita toisin. Jos harmittaa tämä päätös, niin sitten harmittaa. WrestleDreamin mielenkiintoisin tapaus oli kysymys 2/3 Fallsin toisesta peitosta, joka tapahtui uloslaskulla. Jopa yksi onnekas arvasi tämän oikein. Hyvä hän.

Pistepörssistä vielä vähän. AEW:n puolella johdossa on Senasentteri 159 pisteellä. Zemppari toisena 149 pisteellä ja jaettua kolmossijaa pitävät Jax Teller ja JuhKO 145 pisteellä. WWE:n puolella taas johtosijaa pitää Marauderi 227 pisteellä. Alert on toisena 222 pisteellä ja De kolmantena 219 pisteellä. Yhteispisteissä Senasentterillä on niukka johto 372 pisteellä, mutta Marauderi kirittää pisteen verran perässä. Alertin kolmossija on 10 pisteen päässä, hänellä 361 pistettä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Crown Jewel (4.11.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #147: Impact Bound for Glory 2023

Next post

Eläköön Humpuuki! #56: TNA on palannut, WWE järjestää PPV-tapahtuman Saksassa, NWA:n uusi televisiosopimus

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *