Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Royal Rumble

Vuosi 2023 on virallisesti alkanut, sillä se on Royal Rumblen aika. 30 miestä, 30 naista, yksi päämäärä. WrestleManian jommankumman päivän pääottelu… paitsi jos joka matsi on pääottelu! Silloin mikään ottelu ei ole pääottelu.

Kortissa on veikkauksen tekohetkellä (eli hetki ennen Smackdownia) 5 ottelua, joista 2 on Rumbleja ja 1 Mountain Dewin pimeydessä järjestetty Bray Wyattin gimmickmatsi. Nämä Brayn spookyt kummitteluottelut kun ovat aikaisempina vuosina olleet sellaisia onnistumisia, että odotan innolla.

Ja toisaalta niin odotan myös Royal Rumblea. Vaikka WWE:n takahuoneissa saattaakin olla kovatkin tulipalot meneillään Vince McMahonin ottaessa rautaisen otteensa takaisin vain puoli vuotta eläkkeensä alkamisen jälkeen, niin Royal Rumble on aina Royal Rumble. Paitsi silloin kun se on The Greatest Royal Rumble, mutta se päivä ei ole tänään.

Edellisvuosien tapaan jo ilmoitetut painijat Rumbleissa on merkattu etukäteen, mutta saat halutessasi vastata kaikkiin Rumblea koskeviin kysymyksiin ihan mitä haluat. Toivon kumminkin, että käytät isoja alkukirjaimia ja kirjoitat koko nimen, jos sellainen on. Esimerkiksi Nia Jax ja Mojo Rawley.

Huom! Muistutus, että WWE on siirtänyt jo aikapäiviä sitten lauantain PPV-päiväksi. Veikkaus menee siis kiinni heti kun lauantai muuttuu sunnuntaiksi eli 00:00. Veikkaa ajoissa. Tämä tulee todennäköisesti pätemään koko vuonna, enkä ole varma jaksanko tästä koko vuoden muistuttamaan.

Huom #2! Vuoden 2022 tulokset ovat ilmestyneet. Käy ihmettelemässä ihmeessä omaa menestystäsi.

Vuoden 2022 tulokset löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Royal Rumble (28.1.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: Tulokset

Next post

Ludvig-palkinnot 2022: Tulokset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *