Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE WrestleMania

Vuoden toisiksi suurin ja toiseksi kaunein on vihdoin ja jälleen täällä. Ainoastaan Jeddan kauniit aurinkorannat puuttuvat, mutta muuten The Granddaddy of ’Em All on se painivuoden kliimaksi käytännössä kaikille, paitsi niille kaikkein kyynisimmille WWE-vihaajille. Ja jos totta puhutaan, niin WrestleManian ympärillä pyörivä sirkus on myös indypainin suurkuluttajille tietynlainen huippuhetki, kuten voit Semi Salmikankaan viikonlopun oppaasta huomata.

WrestleMania on tämäkin vuonna jaettu kahteen eri iltaan ja tällä kertaa muutama kysymys liittyykin eri iltojen eroihin, joten selveyden vuoksi olen jakanut illat omille sivuilleen veikkauslomakkeessa. Eipä se nyt suuri ero ole, mutta kaikkein laiskimmat joutuvat ikävä kyllä painamaan yhden kerran enemmän nappulaa uudelle sivulle.

AEW Revolutionin pisteet on nyt laskettu ja jouduin tekemään muutaman mahdollisesti kontroversiaalin päätöksen. Yleensä jos kysyn kysymyksen ”sekaantuuko kukaan otteluun x, y tai z”, niin lasken ainoastaan jos kyseinen sekaantuminen pitää sisällään fyysisen kosketuksen sekaantujan ja ottelun osanottajan välillä. Tällä kertaa kuitenkin Jerichon ja Starksin välinen ottelu oli stipulaatioltaan sellainen, että Jerichon nimeä kantava stable oli bännittynä kehälaidalta ja silti eräs Sammy Guevara saapui pööpöilemään paikalle. Täten hyväksyin tällä kertaa vastaukset ”ei kukaan”, ”Action Andretti” ja ”Sammy Guevara.” Ehkä joku kerta opin kysymään kysymykset muodossa, joissa ei tarvitse enää jälkikäteen pähkäillä, että tapahtuiko tämä nyt tällä kertaa vai ei.

Toinen kontroversiaali kohta liittyy pääotteluun. Kyseessä oli 60 min Iron Man ottelu, joka päättyi tasapeliin ja joka sitten käynnistettiin uusiksi uudestaan normaalina singles-otteluna. Hyväksyin siis sekä MJF:n voiton, että tasapelin, mutta Iron Manin päätteeksi MJF:llä oli 3 pistettä – ei 4. Buuatkaa rauhassa, tiedätte että olen oikeassa.

Pistepörssiin on viimein saatu vuoden ekat AEW-pisteet. AEW-pörssin kärkeen säntäsi Senasentteri 29 pisteellä. 26 oli toiseksi korkein ja sen sai Latska, Jax Teller ja Zemppari. Pohjalta löytyy tuttuun tapaan Jefu, jonka suuri onnistuminen Royal Rumblessa on  jo nyt kaukainen muisto. Yhteispisteet ovat kuitenkin ainut, millä on mitään merkitystä ja siellä kärjessä on Marauderi 74 pisteellä. Hopeasijaa pitää Alert 70 pisteellä ja pronssisijalla on Senasentteri 67 pisteellä.

Huom! Muistutus, että veikkauslomake menee kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 00:00, joten alle vuorokausi aikaa veikata.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE WrestleMania (1.4-2.4.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #52: WrestleMania-viikonlopun ennakkotunnelmia, CM Punk heittää löylyä somessa, Vince McMahon hengailee takahuoneissa

Next post

Jälkipyykkinaru #134: ROH Supercard of Honor 2023

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *