Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2024: WWE Clash at the Castle: Scotland

Näin eurooppalaisesta näkökulmasta se fakta, että WWE on alkanut järjestämään tasaista tahtia erikoistapahtumia tällä puolen palloa ja vieläpä lauantaina sunnuntain sijaan, on oikeasti ihan hyvä. On kiva katsoa tapahtumia livenä ja ihmisten aikaan. Mutta näin veikkauksen pitäjänä, jolla kumminkin on arkisin sen verran tekemistä, ettei silloin ehdi hoitamaan mitään veikkaukseen liittyvää, niin täytyy vain kiroilla tätä päätöstä, kun lauantaisin tulee aina hirveä kiire hakata exceliin jotain veikkauspisteitä ja yrittää miettiä viiden ottelun kortista jotain yhtään mielekästä bonuskysymystä. Bring back sunday ppv era thumbs up if u agree.

No joo. Jalkapallon EM-kisojen avausottelussa eilen illalla Skotlanti otti oikein mallikkaasti kuonoon (ja mikäli kukaan vääräleuka WWE:ssä ei tästä mainitse, niin olen syvästi pettynyt), joten kuinkahan hurmoksella Glasgown yleisö jaksaa nauttia WWE:n antimista? Etenkin mikäli tänään ei nähdä Drew McIntyren kruunajaisia kotikentällä. Toki Drew McIntyre ei ole ainoa skotti, jonka mestaruusvoitolla voi yleisön mielialaa parantaa. Piper Niven kohtaa Bayleyn naistenmestaruudesta. Myös Alba Fyren ja Isla Dawnin kaksikko edustaa Skotlantia naisten joukkuemestaruusottelussa. Itseasiassa Isla Dawnilla on kaikkein paras kotikenttäetu: hän on nimittäin kotoisin Glasgowsta.

Pisteitä on laskettu ja voi jehna sentään, voiko tätä uskoa todeksi? Villezkahan se siellä johdossa 191 pisteellään. Jaetulla toisella sijalla edustaa Bernando92, De ja Wackohook 186 pisteellä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Clash at the Castle: Scotland (15.6.2024)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

#MaanantainMatsi – Jerry Lynn vs Rob Van Dam (2013)

Next post

#MaanantainMatsi – Bobby Roode vs Austin Aries (2012)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *