Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2024: WWE WrestleMania

Vuosi vuodelta WrestleMania tulee vain aikaisemmin ja aikaisemmin. Vartti sitten nautimme CM Punkin ja Cody Rhodesin kamppailusta Royal Rumblen loppukaksikkona ja kahvikupponen myöhemmin olemme jo WrestleManian äärellä. Miten tässä näin pääsi käymään?

Tänäkin vuonna WrestleMania on jaettu kahtia, jotta mahdollisimman moni painija pääsisi nauttimaan näistä kirkkaista valoista. Yhtenä erikoisuutena on Six-Pack Tag Team Ladder Match, missä on suurena mahdollisuutena, että yhdistetty joukkuemestaruus katkaistaan jälleen brändikohtaiseksi. Tämän takia tämän kerran lottolomakkeessa on kyseinen ottelu kaksi kertaa – yksi kummankin värin vöille. Lisäksi Roman Reigns ja Cody Rhodes todennäköisesti tähdittävät molempia iltoja – ykkösillan tag-ottelussa nimittäin päätetään tokan illan stipulaatio. Bloodlinen voittaessa tokan illan main event käydään Bloodline-säännöin (eli kivasti nimetty No DQ), mutta Codyn ja Rollinsin päihittäessä Bloodline-kaksikon on koko Bloodline bännätty kehän laidalta.

Onhan siellä kortissa myös mm. pari perheriitaa, kun Mysteriot ovat jälleen nokikkain ja ensimmäistä kertaa koskaan Usot kohtaavat toisensa, Uso Usoa vastaan. Paras Uso voittakoon!

Hmmm… ihan kuin ne 2023 tulokset odottaisivat yhä laskemistaan.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE WrestleMania (6.4 – 7.4.2024)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #156: TJPW Grand Princess 2024

Next post

#MaanantainMatsi – Stan Hansen vs Bruno Sammartino (1976)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *