Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: Payback

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: KokonaistilanneRoyal Rumble / Fastlane / TakeOver: Dallas / WrestleMania 32.


NXT TakeOver: Dallas osoittautui melko ennalta arvattavaksi tapahtumaksi, jossa nähtiin jopa yksi täysosuma, kun TheNotorious veikkasi aivan kaiken jokerikorttia myöten oikein. Ainut yllättävä tulos oli Finn Bálorin voitto Samoa Joeta vastaan: 63,3 % vastaajista luotti Joen voittoon, kun taas Báloriin uskoi 36,7 %. Tilastojen perusteella ilmiselvin lopputulos oli Shinsuke Nakamuran (86,7 %) voitto Sami Zaynista (13,3 %).

WrestleMania puolestaan sisälsi useita yllätyksiä ja siten myös suurempia eroja pistepörssissä. Esimerkiksi Zack Ryderin voitto Intercontinental-mestaruusmatsissa oli todellinen pommi, johon uskoi vain 4,8 %:a vastaajista – ennakkosuosikit kyseisessä ottelussa olivat Kevin Owens (46,8 %) ja Sami Zayn (38,7 %). Myös Dolph Ziggleriin (9,7 %) luotettiin enemmän kuin Ryderiin. Sin Caraan, Stardustiin tai The Miziin ei puolestaan uskonut yksikään veikkaaja.

Vaan vielä valtavampi pommi oli Chris Jerichon (3,2 %) voitto AJ Stylesista (96,8 %). Myös Charlotten (11,3 %) voitto Becky Lynchistä (12,9 %) ja Sasha Banksista (75,8 %) yllätti monet. Lisää vaikeuksia veikkaajille aiheuttivat The Undertakerin (24,2 %) voitto Shane McMahonista (75,8 %) sekä The League of Nationsin (19,4 %) voitto The New Daystä (80,6 %). Roman Reignsin (80,6 %) ja Brock Lesnarin (61,3 %) voitot olivat sentään helposti ennustettavissa, kuten myös Kickoff-lähetyksen ottelut.

Myös jokerikortti sisälsi yllätyksiä. 96,8 %:a vastaajista nimittäin uskoi, että Vince McMahon olisi sekaantunut The Undertakerin ja Shane McMahonin Hell in a Cell -otteluun. Samaten Intercontinental-mestaruusottelun kolmatta sisääntulijaa (Sami Zayn) oli hankala arvata oikein: kaikista vastaajista vain yksi veikkasi oikein. Vahvimmilla tässä oli Stardust, johon uskoi 27,4 %:a vastaajista.

 

Veikkausvuorossa: Payback 1.5.

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin). Muista myös lukea Paybackin ennakko!

 

Lisää...
Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ennakko: Payback 2016

Next post

John Cena vs. Umaga (WWE Royal Rumble 2007)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.