Veikkaus

WWE-veikkaus 2016

Nyt veikataan WWE:n erikoislähetyksiä! Osallistuaksesi tarvitset Gmail-sähköpostiosoitteen, joka toimii toisena käyttäjätunnuksenasi – täten varmistamme pistesaldosi säilymisen. Muista käyttää vain yhtä osoitetta! Uusi lomake julkaistaan aina tapahtumaa edeltävänä perjantaina, ja veikkaus sulkeutuu aina tapahtumapäivänä kello 23.00.

Lue ohjeet tarkasti ennen vastaamista – myös itse vastauslomakkeessa!

Konsepti on yksinkertainen: Arvaat otteluiden voittajat vuoden jokaisessa tapahtumassa, ja lopussa (joulukuussa) eniten pisteitä itselleen kerännyt voittaa. Voittajalle on luvassa rahanarvoinen yllätyspalkinto!

Varsinaisessa kortissa pisteitä jaetaan ottelun merkittävyydestä riippuen 1–5 pistettä. Lisänä on myös jokerikortti, josta voi saada bonuspisteitä; kysymyksien määrä ja pisteiden arvot vaihtelevat.

Pisteitä kerrytetään rinnakkain, jolloin niiden lopullinen määrä koostuu kahdesta arvosta: pääpisteet + bonuspisteet, jotka lasketaan yhteen. Esim. 250 + 30 = 280. Tasapelitilanteessa voittajaksi ratkaistaan se, jolla on enemmän pääpisteitä suhteessa bonuspisteisiin.

Tietoa veikattavista tapahtumista löydät WWE:n kotisivuilta. Lisäksi veikkaukseen sisältyy myös alasarja NXT:n noin joka toinen kuukausi pidettävät TakeOver-lähetykset, joiden määrää ei ole ennalta vakiinnutettu.

Veikkausvuorossa: Royal Rumble 24.1.

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Wrestling Show Live!: Tulevaisuus on nyt

Next post

Ennakko: Royal Rumble 2016

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *