Veikkaus

WWE-veikkaus 2019: Money in the Bank

WrestleMania oli ja meni. Nyt on aika katsastaa tulevaan. Money in the Bank -tapahtumassa kruunataan kaksi varmaa mestaruusmatsin saajaa. Vaan kuka ne voittaa?

 

Tämän hetkisen veikkauksen pistepörssin löydät täältä. Tom Killer on yhä niukassa johdossa, mutta hänen kintereillään on iso liuta nimiä. Yli 100 pisteen onkin jo 19 nimeä. WrestleManiasta parhaat pisteet sai Zemppari 25 pisteellä. Jori Kemppi taas sai parhaat pisteet NXT TakeOver New Yorkista 22 pisteellä. NXT TakeOver New Yorkissa oli valitettavasti tähän mennessä vähiten veikkaajia, mikä luultavasti selittyy sillä, että viimeisen NXT-jakson ja TakeOverin välissä oli hyvin vähän aikaa.

Mikäli laitoit sähköpostisi oikein, niin tulokset on lähetetty jo viikkoja sitten. Jos on kysyttävää, erimielisyyksiä tai esimerkiksi jos olet erehdyksissä vastannut väärällä nimimerkillä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa uteluihin Smarksiden Discord-serverillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Money In The Bank 2019 (19.5.2019)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Kommentti: WWE Live ei ole suunniteltu minulle

Next post

Panokset kovenevat – All Elite Wrestling sai ohjelmapaikan samalta kanavalta, joka lähetti aikoinaan Monday Nitroa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *