Veikkaus

WWE-veikkaus 2019: Tulokset

Seuraava kausi jo kolkuttelee olan takana, vaikka edellistäkään ei ole vielä pistetty pakettiin. Ei hätää. Vuoden 2019 WWE-veikkaustulokset ovat nimittäin tässä. 14 maksulähetystä ja 5 TakeOveria mahtui kuluneeseen kauteen. Omien laskujeni mukaan maksimipisteet olivat siis 615, joskin muutama kysymys joutui diskatuksi tänä vuonna, joten oikea teoreettinen maksimipistemäärä on jotain 600 ja 610 välillä. Huikeat 18 eri nimimerkkiä keräsi yli 300 pistettä, mikä on mieletön onnistumisprosentti. Kärkikymmenikkö näyttää tänä vuonna tältä:

  1. Jori – 356
  2. Tom Killer – 343
  3. Tememus – 340
  4. Villezka – 338
  5. Zemppari – 335
  6. Toni Nieminen – 334
  7. Marauderi – 329
  8. Jax Teller – 328
  9. Ravenwood – 326
  10. Bookert – 325

Vuoden 2019 WWE-veikkauksen voittajaksi selvisi Jori. Onnea menestyksestä! Vaikka Jori ottikin erinomaisen harppauksen voittoon, niin muuten top-10 oli erittäin tiukka. Viidenneksi tulleen Zempparin ja kymmenenneksi tulleen Bookert:n välillä oli vain 10 pistettä.

Yhteensä eri nimellä veikanneita veikkaajia oli 83, joskin epäilen ainakin muutaman pistäneen erehdyksessä väärän nimen veikkauslappuun. Mainitse ehdottomasti asiasta allekirjoittaneelle, jos epäilet, että nimimerkilläsi on väärä määrä pisteitä.

83 veikkaajasta 17 veikkasi jokaiseen veikkaukseen. Tähän summaan en kuulu edes minä itse, sillä jollain kumman keinolla unohdin veikata Extreme Rulesia täysin.

Viime vuoden voittaja Villezka selvisi kärkikymmenikköön. Ensimmäisen vuoden WWE-veikkauksen voittaja Lord Muhmet jäi kolmanneksitoista 319 pisteellä. Toisen vuoden WWE-veikkauksen voittaja Artzi löytyi yhden sijan alempaa saaden 317 pistettä.

Täydellisen pistepörssin löydät täältä.

Mikäli jäi jotain hampaankoloon, etkä halua julkisesti asiasta huudella, niin kerään tarvittaessa palautetta kuun loppuun asti. Palautelomakkeen löydät täältä.


WWE-veikkauksen uusi kausi alkaa Royal Rumblen veikkauksella huomenna 24.1.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Kolumni: NWA Powerrr tarjoaa portin takaisin kayfabeen toisin kuin AEW Dynamite, joka pitää sitä pilkkanaan

Next post

WWE-veikkaus 2020: Royal Rumble

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *