Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: Elimination Chamber

Saudishow oli ja meni. Vaikka sauditapahtumia voikin tietyllä tapaa väittää ennalta-arvattaviksi, niin muutama kinkkinen kysymys tähänkin veikkaukseen mahtui. Kukaan ei esimerkiksi arvannut, että arvostetun Tuwaiq-palkinnon vie The Undertaker, Goldbergin mestaruusvoitto tuli yllätyksenä valtaosalle ja Humberto Carrillon ja Angel Garzan välisen ottelun veikkaus meni tismalleen 50/50. Muuten veikkaus meni pääosin ihmisiltä hyvin valtaosan vetäessä 20 pistettä tai paremmin. Kunniamaininta Kazulle, joka oli optimistisesti ainoa, joka uskoi sekä Ricochetin voittoon Lesnarista, että Dolph Zigglerin voittoon Mr. Super Showdownista itsestään eli Mansoorista. Valitettavasti molemmat menivät väärin.

Kokonaispistetuloksissa Pahi on niukasti johdossa 63 pisteellä. Dynamo on heti perässä 62 pisteellä ja LHB on pudonnut kolmanneksi 61 pisteellä.

Saudishow’n jälkeen on kuitenkin taas aika katsoa tulevaan. Elimination Chamber (tai No Escape, jos satut olemaan Saksassa tätä lukiessasi) on jo nyt. Minkään brändin miesten päämestaruutta ei puolusteta, mutta eliminaatiokopissa käväistään silti kahdesti.

Täydellisen pistepörssin näet täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa Elimination Chamber (8.3.2020)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Viisi pointtia: AEW Revolution (29.2.2020)

Next post

Viisi pointtia: FCF Myrskyvaroitus

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *